- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми помощ !!!
Здравейте . Аз съм момиче на 14 години . Миналото лято видях едно момче, което чистеше моя блок... всъщност заместваше баща си..но не са цигани ... просто това е допълнителна работа за повече пари ...Моите родите познават неговите .. Въпроса ми е как да се запозная с това момче ... Смисъл какво да му кажа ... не го познавам .. не знам името му ... Мисля че е една година по голям от мене или две ... Живее в моя град , но учи другаде .. Незнам дали ще ме хареса.. Искам му скайпа ... Защото здрасти как се казваш ми изглежда смешно... МОЛЯ ВИ кажете ми как да се запозная какво да му кажа, за да не изглеждам смешна ... и после да съжалявам
![]()
![]()
А и да допълня само през лятото го замества и не го виждам и незнам къде е ... но се надявам това лято пак да дойде
![]()
Не бъди безразличен бъде различен
Ми не знам..
Кажи му "Здрасти,искаш ли да ти помогна?"..
Или му казваш "Здрасти..Аз съм ....,отдавна исках да се запознаем и ето,че вече го направих"..
Чесно да ти кажа - не знам..Не се сещам за нищо..Но предполагам,че след "Здрасти" ще си намерите и обща тема за разговор
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
заговори го ! дори и да изглеждаш тъпо това няма значение ..![]()
Кажи му ''Извинявай,как се казваш?Стуваш ми се много познат." Просто се престори,че ти прилича на някакъв приятел,но си се припознала.Така се запознай с него,после го питай на колко е...кажи му,че миналата година май си го забелязала,че помага на баща си.Разпитай го за някакви лесни и нормални неща.После на другия ден му кажи здрасти...отдели му 1-2 минутки в разговор и така.Няколко дена,може на 2рия-3тия ден да му поискаш сайпа и му кажи някой ден''Ох много ми е тъпо и нямам с кой да отида еди си къде,искаш ли да дойдеш с мен?" и хоп,имаш вече дори и среща.![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, че се изхилих така, но ми стана много смешно, защото повечето от твоите връстнички ходят с момчета на по 24 години...![]()
![]()
![]()
![]()
Доста си изпуснала..
Така по темата: Ако наистина вашите познават техните, накарай ги да ги поканят на гости у вас и така ще се запознаете
Да, наистина това са добри идеи ... Благодаря ви много![]()
Но ако има още идеи Пишете... Трябва ми по - голям избор
TheOneAndOnly
защо пък трябва да ходя с толкова големи.... аз предпочитам долу горе около моята възраст .... така е много по - добре според мене
Хей, как върви работата? Мога да ти помогна... Всъщност, аз съм ........., приятно ми е.
и т.н.
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Не съм казала да тръгваш, просто направих съпоставка м/у теб и тях![]()
TheOneAndOnly
все пак всеки е различен и всеки мисли различно![]()
Естествено,че така е по-добре.Тя просто не можа да повярва,че още има 14 годишни момичета,които да искат да тръгнат с момчета на тяхната възраст.Знаеш,сега е модерно да си с някой,който е поне 5-6-7 години по-голям от тебе.Първоначално написано от momichetobe
![]()
Иначе ако чакаш някой да ти даде универсалният съвет за запознанство ще си останеш само с чакането.Просто отиди и се дръж нормално,а ако не стане-има и други момчета.Чакаш ли прекалено дълго накрая нищо няма да стане.
SuNsEt
хубав съветкакъв е смисъла 13 - 14 годишни с толкова големи и аз незнам
да ама сега това момче го няма дано това лято да дойде пак
![]()
емиииииииии щом ти чисти блока....тръгваш към него и бамм обръщаш кофата иии "оппппаааааааааа..Дай да ти ПомоГна" иии или ще те напсува яко ииилиии ще заживеете happily ever after![]()
Още предложения![]()
![]()
![]()
Напави така че все едно си се припознала .. попитай го за името му и така ще се запознаете. Питай го на колко години е .. къде живее. На следващия ден го поздрави.. предложи му да му помогнеш. И така в продължение на 3 4 дни вече ще сте се опознали малко.. може да го извикаш да идете до магазина .. после може да идете на кафе или в парка на разходка.![]()
ПС: На мен ми е странно 14-15год. да ходят с 20-25 годишни .. Аз съм на 14(след 5дни ставам на 15) и 3г. разлика ми изглеждат многопък какво остана за 10г... Много са ми странни тези връзки.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ами, нали родителите ви се познават.
Питай някой от вашите т'ва момче как се казва и на следващият ден.
"Извинявай, ти не си ли......? Мисля, че нашите се познават.. А да, аз съм...... Приятно ми е."
Или пък, имаше още доста добри идеи, които прочетох по-горе.
Вашите да ги поканят у вас, да се направиш на ударена - че го познаваш, да се сблъскаш с него "без да искаш".
Всички от тези стават ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Значи трябва да кажа примерно : Здрасти не се ли познаваме ... Ти не беше ли Петър (примерно ще кажа), който ходи на миналия летен лагер ? И той : Ми припознала си ме Аз : Ааа така ли извинявай ... ми аз съм ... приятно ми е .. и така нататък аха схванахама не сме семейни приятели чак за да се каним .... и мойте родители знаят къде живее и къде учи ама не знаят как се казва
пък и да му помагамм ъъъ ццц .... незнам дали ще е добра идея .. не мисля че ще иска
![]()
А защо не нещо като... "Нещо против да ти помогна (: " (бе звучи ми сладко, пък и е добро начало).
След това... "Защо не се отбиете до нас довечера? Едва ли нашите ще имат нещо против..." (преди това им казваш за какво иде реч и така)...
Ще се справиш, само тръгни от някъде...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+1Първоначално написано от Stellsy
![]()
хмм да страхотни идеи ..... просто се притеснявам да не се изложа или да изглеждам глупава![]()
![]()
![]()
Като минеш покрай него около три пъти и сте се погледнали, няма да е толкова крийпи да му се усмихнеш за поздрав, че и да му махнеш. След като вече се знаете по физиономии, и аз не мога да измисля какво друго да правиш, освен сама да се приближиш и да се запознаете как си трябва.![]()