- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За мен любов няма... жалко или не.
а може би не даваш шанс на никоя да я "опознаеш"...
търсиш тръпка...а дали я търсиш на правилното място..?
струва ли си заради "редовен секс" да пропуснеш шанса за истинска любов,без дори да усетиш кога го изпускаш..?
помисли какво даваш на тези момичета(все пак излизаш с три нали..),ами ако ти беше на тяхно място,вече най-накрая намериш някой,заради когото си струва...и се окаже че ти не си струваш за него..?!?!?!
интересно ми е какво ще отговориш..
помисли!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Правилно ти казват хората,че си добре замисли се ти ако си на мястото на момичетата как ще се чувстваш?Но ето,че идва и проблема неможеш да се отдадеш изцяло на дадена мацка съответно не можеш да изпиташ истинско щастие,любов и привързаност.Или си оставаш тариката или тръгваш да търсиш истината с цената на това което даде за пример с 3-те мацки.Мой съвет е да си останеш такъв едва ли искаш да се гаврят с теб и с чувствата ти,да си пренебрегван и да ти се смеят,но пък оставаш празен и нещастен.Ти сам избираш брато![]()
Може би всички сте прави. Някой ден може би ще дойде и моят ред. Дотогава главата горе и тва е.
Temet Nosce
벨야카
Може и да не дойде,все пак животът не е справедлив.Колкото до теб,аз не виждам точно какъв отговор търсиш?В никакъв случай не си боклук,защото ти не ги лъжеш,те сами са си избрали да са в такова положение,да се оправят.Но не се безпокой,пожелавам ти наистина да срещнеш любовта,когато най-малко очакваш,защото май такова нещо не ти се е случвало.Първоначално написано от umri
Имаш се за нещо повече от останалите.От това което прочетох ми изглеждаш като някакъв плейбой ,който си мисли ,че може да има всяка ,върти 3 момичета ,но разбираш ли всяка има някакъв косур ,който перфектният мъж не може да пренебрегне....
Пич слез на земята...Както ти сам си каза- ти си с тях ,за да си вдигаш самочувствието.Като ти прочетох темата си знаех ,че си някой комплексиран ебач.Не го казвам с цел да те обидя ,но това си е чистата истина.
Жалваш се ,че нямаш чувства към никоя...Няма начин и да имаш,защото си егоист по природа,гледаш само собствената си угода и нищо друго.
Няма да ти казвам да се промениш,защото някой ден ще се обърнат ролите и колкото ти е по-голямо егото тогава ,толкова по-силно ще
усетиш сблъсъка със земята,когато ти отрежат крилете![]()
--------------------------------------------------------
Абе пич я ги зарежи тия селски пръчки. Май наистина си с тях да си дигаш самочуствието,тъи де като са под твоето ниво- ти се кефиш от тва. Да ти кажа такива момичета ги има колкото искаш, кат видят некаф пич със яка количка или солидна банкова сметка веднага се връзват. Точно такъв тип момичета им харесва на мъжете-лесните. По тоя начин може да имаш всяка мацка и да си с нея за собствен кеф,но дотам ако си мислиш,че ще си намериш качествена жена не я търсиш където трябва.