Цитирай Първоначално написано от x7aZzy
Може би си мислиш, че по този начин им спестяваш болката от раздяла, но за сметка на това "празнотата се усеща", нали?
Макар и да прозвучи егоистично...пълната истина е, че не късам с тях, защото са ми удобни. Получавам разнообразен секс, запълвам си времето, подхранвам си самочувствието, правя си социални експерименти, стабилизирам си егото. Не късам с тях поради тези причини, не че ми пука колко ще ги боли. Единствено малко ми пука за първата, защото с нея по-така се имаме, но в крайна сметка това не би бил фактор, който да повлияе на решението ми. Ако ги зарежа си губя редовния секс. Сега ще ме оплюят момичетата във форума, но съм си такъв.

Като самоанализирам проблема стигам до извода за положението ми. Не съм, като повечето синковци, като видят някоя по засуканка, която им направи 2-3 погледчета, да си забравят фамилното име, да тичоркат след тях и да доказват нещастността си. Аз съм така – незаинтересованите – вън. Тези, които ми отказват често срещи с глупави причини – вън. Такива, които се мислят за по-велики от мен и едва ли не се опитват на краставичар краставици да продават – тия пък най-бързо си заминават. Бивши никога не приемам, без значение кога, как, защо и кого кой е скъсал. Въпреки, че не съм достатъчно голям, че да си правя такива бариери, ги имам. И накрая филтъра се свежда до такива, които наистина искат нещо и в този прекрасен момент – апатия. Иначе секса за една нощ изобщо не го включвам в момента, да не излезе, че съм някакъв извратеняк, който спи само с влюбени в него.

Тези неща, нито са писани някъде и да съм ги зубрил и набивал в главата си, просто така ги чувствам и според мен това е правилното, не мога да си меня принципите, при положение, че си ги харесвам. Абе положението е тотална безизходица, макар че постоянно ми набиват в главата, че така ми било по-добре.

Мнения и коментари приемам.

ПС: x7aZzy, ако ми кажеш че си момиче, направо си клъцам вените.

Scarletbite, нещата с манекенката не са точно така. При нея проблемът е, че нито е умна, нито е хитра, просто се води от първичния инстинкт да ме преследва. Тя от няколко години ме гони и накрая малко аванта и пуснах, че няаше дупки под ръка, иначе за егото си напълно в правото си.