.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Въй не много си лека извинявай че ти го казвам ама е така ... Първо имам чувството че това е пуснато само да се изфукаш и да кажеш колко те занимават колко големи цици имаш и т.н. , но както и да е ...
    Второ значи и мен са ме заобикаляли ( не се хваля сериозно ти говоря ) няколко момчета и са искали нещо от мен ама аз не им се дсавам ии няма как да тсане това. Сега ще ти кажа една случка веднъж 3 момчета ( бая така нацепени ) случайно стана така че се озовахме сами в тоалетната и аз какво тръгнах да излизам ама те неискаха да ме пускат . Първо на базик ама после стана сериозно и като тръгнаха да правят нещо и понеже аз нито им се дадах нито си затрворих устата ( както искаха ) и стана така че след 5 мин те бяха в дирекцията а аз си бях в стаята добре и все още девствена таа с желание вс се постига. Друг е въпроса ако неискаш а само така казваш ... Късмет
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

ем извинявай ти сама казваш че се мъкнеш с момчетата, после се оплакваш че си ставала обект на обарвания и тем подобни.. не им се давай така лесно щото тва не говори добре за теб..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

и проблемът е къде?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

.. Излез малко! ;]]
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    С желание всичко става, не си търси оправдания - много били, здрави били, тинтири-минтири.
    +1

Супер фен Аватара на diksi
    Хора оставете я да се изфука..

Цитирай Първоначално написано от modesty69
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    С желание всичко става, не си търси оправдания - много били, здрави били, тинтири-минтири.
    +1
    много сме, силни сме!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ^
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от Team
    Е то когато носите някоя тениска а адски дълбоко декулте пропсто си го просите!! или пък като сте с някой панталон с ниска талия и ви се виждат прашките пак така. обличайте се малко по " закрито" и недавайте повод на всяко момче да ви фане за задника/циците.
    Това е решението,като не искаш да се закачат с теб малко се покрий. По темата- в нашия клас също има яки мацки,ама те се покриват,щот имат самоуважение и никой не се ебава с тях и не им подмята цензурни изказвания. Тъй,че като се обличаш по този начин нормално е да те земат за лесна...

ми спри да се мъкнеш с момчетата и майка и баща немаш ли?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си