.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Скейтборд

Скейтборд

Здравейте, с риск да ми се смеете ще питам един въпрос. Наскоро се зарибих по скейта и мисля да си купувам, но не знам колко дълга дъска да си взема по-къса или по-дълга?Като за начинаещ коя е по-добра? Мерси предварително за отговора.Ако някой знае и друга информация за скейта независимо каква е може да пише с удоволствие ще я прочета.
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Значи като за начинаеч си вземи малко по малка ( не не баш от най малките ) която да е макс до 35 - 40 лв... учи се да правиш трикове като започнеш с ollie и продължаваш с kickflip и hellflip .. Поне аз така направих.. Ходи в скейт парка - ако имате в града си

ПП: също така гледай да е от оригиналните скейтове, щот иах 2 скейта (фалшиви ест ) ии им се потрошиха колесниците(машинките) още на 10тото оли .. Гледай колесниците му да са ДЕБЕЛИ а не от тънките Мисля, че те напътих поне на някъде :P
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

мерси за инфото
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Град
    |На 3еМяТ@|
    Само да не го счупиш,че начинаещите са малко по неориентирани.

Първо се научи да караш . Когато вече стоиш стабилен на скейта започни да мъчиш show-it . Запознай се със скейтарите от града ... видат ли те че имаш хъс ще те поткрепят
    Какво щеше да е ако със сички спортове се отнасяха така както със skateboardinga?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си