- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Скейтборд
Здравейте, с риск да ми се смеете ще питам един въпрос. Наскоро се зарибих по скейта и мисля да си купувам, но не знам колко дълга дъска да си взема по-къса или по-дълга?Като за начинаещ коя е по-добра? Мерси предварително за отговора.Ако някой знае и друга информация за скейта независимо каква е може да пише с удоволствие ще я прочета.![]()
![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Значи като за начинаеч си вземи малко по малка ( не не баш от най малките) която да е макс до 35 - 40 лв... учи се да правиш трикове като започнеш с ollie и продължаваш с kickflip и hellflip
.. Поне аз така направих.. Ходи в скейт парка - ако имате в града си
![]()
ПП: също така гледай да е от оригиналните скейтове, щот иах 2 скейта (фалшиви ест) ии им се потрошиха колесниците(машинките) още на 10тото оли
.. Гледай колесниците му да са ДЕБЕЛИ а не от тънките
Мисля, че те напътих поне на някъде :P
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мерси за инфото![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Само да не го счупиш,че начинаещите са малко по неориентирани.
Първо се научи да караш . Когато вече стоиш стабилен на скейта започни да мъчиш show-it . Запознай се със скейтарите от града ... видат ли те че имаш хъс ще те поткрепят
Какво щеше да е ако със сички спортове се отнасяха така както със skateboardinga?!