- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го разбера....
Уж всичко хубаво туй онуй,пък днеска ми вика ми не искам вече да продължаваме,защото нещата много сериозни станаха.Аз с едно такова гадно чувство в корема му викам ми щом така си решил приемам;/И той ми заявява"Ти си ебати пичката,место да ме помолиш да остана ме оставяш да си тръгна"При което аз забих..
После ми пише всичко беше идеално,но ти провали нещата??
Много съм объркана сериозно.Нещо аз ли не мога да схвана какво точно иска?Няколко пъти го попитах кажи какво искаш да направя.Той вика помисли си добре
![]()
Иска да му се молиш да остане. И да му вървиш подир г*за.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Mоже да ти е направил номер.
Казал ти е така,за да види ''чувствата ти''.Един вид дали ти държиш на него.
Да му се молиш едва ли не.....
Този номер са ми го правили на мен,но не се хванах.
;]
Ам обичам го,но чак да му се моля.Това ще му дава повод да ме мачка в бъдеще..не знам едва ли иска това![]()
Аз доколкото разбрах ти веднага си се съгласила с решението му. Може би не е очаквал това, искал е да види малко че ти пука и няма да оставиш нещата така. Или той нещо е сбъркан![]()
тва момче има ли мозък в главата си ?????????????????
май неее..
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
тва е супер тъпо, не стига че те зарязва ми да му се молиш... биеш му два шамара и да си ходи
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И ти едва ли си искала да те скъса по този начин, но ето,че го е направил.А може би е решил, да пробва реакцията ти - к'во го бърка!?Явно нищо.В такъв случай, е ясно, че иска някоя да му тича след задника и ако ти се уважаваш достатъчно, няма да го направиш.Не и извън границите на "нормалното".Зарежи го, докато е време.Първоначално написано от c0ci
![]()
Big or small, lies are lies!
И аз така мисля.Ако държеше на теб, нямаше да ти върти такива номера.Първоначално написано от Priceless
Чувства се тъпо от това, че си се показала равнодушна към късането му.Нащърбване на егото.![]()
Много добре си реагирала, бтв!
all day... all night... what the fuck?!
оо, да, трябва да му пращаш любовни писъмца, да му ревеш пред вратата, да го преследваш навсякъде и да му пращаш захаросани смс-чета, мда.![]()
Еми тоя е страшно прост,ама такива сте повечето "пичове и пички".
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
А ти как така се съгласи?Мен първата ми реакция щеше да е да питам дали говори сериозно и как така изведнъж го решава без да се е случило нищо. Не знам според мен и двамата сте постъпили супер глупаво а ситуацията е направо абсурдна. Ще имам връзка с някой, ще се обичаме а той ще ми каже "Късаме." ей така като гръм от ясно небе и аз ще кажа "Ми ок."
![]()
![]()
Мне съм казала ок.Попитах го защо и той каза,че нещата ставали твърде сериозни,а той не обичал така.Какво мога да направя аз... ;/Първоначално написано от slun4ice
Е добре бе а той като си прави такива бъзици какво очаква? Той е самостоятелен човек и ти не можеш да го задържиш до себе си. Като иска да си тръгне ще го пуснеш много ясно. След един сериозен разговор и аз щях да му кажа "Ок върви си като решил."Кажи му че нямаш за какво да си мислиш. Обичаш го и искаш да е щастлива дори да не е с тебе така че много ясно че няма да го караш да се чувства зле ревейки му и молейки го да не те оставя. Кажи му че според теб той трябва много сериозно да си помисли какво е направил и защо и да реши какво иска защото твоите чувства са истински и не е честно да ти се подиграва.
А всичкото това на живо ли става или в чата?
ами на живо ме заряза,после в чата каза,че аз съм виновна...
Аз мисля, че наистина иска да му тичаш след г*за. Но това е доста често срещано нещо, както при момичетата, така и при момчетата. Някои хора правят това, за да си повдигнат самочувствието. Според мен добре си постъпила.
Лично мое мнение.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
моето мнение е да го зарежешДори и да се шегуваше- с такива неща шега не бива... трябва да се мисли и за чувствата на другия
И , разбира се, че няма да му се молиш- така рискуваш всеки път да ти се подиграва, когато си поиска, защото ще знае че ти можеш "да се молиш"
Успех от мен !
![]()
ПС: Истинският мъж би поел отговорност. Не би трябвало да прехвърля отговорността на жената/момичето![]()
Тегли му една майна на тоя загубеняк!
Не се тревожи.
Туко виж, че той би помислил, че е постъпил зле и се върне при теб .. тогава му тегли една.
Изпрати му бонбони по куриер с картичка съдържаща нещо от рода на "благодаря ти, че ме спаси от себе си". Определено този е поредното лигаво лекенце, сигурно е и голям играч. Но е супер пъзльо щом си "ебати пичката" и скъсва с теб заради, това, че нещата са сериозни. Така, че определено трябва да си му благодарна за избавлението си. На твое място го слагам под постояннен игнор.
П.П.
Като види, че не тичаш по него той ще започне да те търси...
Ако това на снимката си ти и , ако си толково умна колкото си и красива ще му теглиш една яка овчарска майна и ще му нацепиш 2-3-10-15-16 шамара.
Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.
това не беше ли тоя дето те е зарязал заради неква пичка от skype дето е давала fake снимки?Първоначално написано от c0ci