- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го разбера....
Той не знае какво иска. Не си заслужава да се тормозиш за неговите интереси ..Тва ти провали всичко, помисли си кво си направила нз си кво.. тва са си чисто детски историики..
Мани го тоя педал сигурно зарад някое момче та е зарязал .Един мъж , който обича една жена никога няа да наприви нещо такова.
Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.
Не те заслужава!![]()
Какво иска ли ? Иска да му ревеш и да му се молиш да не се разделяте. Е , предполагам няма да го оставиш да се гаври така с теб ?![]()
Той явно не е наясно какво означава тази проста думичка - любов!
хммм освен първосигналната реакция за дебилизъм от негова страна...
може да е предизвикване. не да иска да му ходиш по гъза, а да види дали при някакъв проблем ще си борбена и готова да се вкопчиш, вместо да отебеш.
малко идеализирано говоря, особено като не го познавам човека, но може и да е това. адашката /слънчице/ поговори малко в моята насоченост..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
та така...за кво ти е кат не е сериозен..
той човека си ти го е казал мнооого ясно
и просто по скайп се е опитал да си оправдае гузната "малка" съвест..
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
та така...за кво ти е кат не е сериозен..
той човека си ти го е казал мнооого ясно
и просто по скайп се е опитал да си оправдае гузната "малка" съвест..
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ми тогава или мн тъп или наистина те е пробвал за да ти види реакцията която спред мен пак е тъпо...Първоначално написано от c0ci
![]()
MoH <33
http://www.bgstar.eu/GaLkAsS
Абсолютно.Първоначално написано от Priceless
П.П - Не го прави!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
НЕ се занимавай с него,явно е просто глупакНе явно ,а определено!!! Щом очаква а му се молиш значи е просто комплексиран идиот ,очакващ да си вдигне егото ,като постъпи по този начин.А това ,че накрая те изкарва виновна е напълно нормален ход от такъв тип момчета
![]()
Ти си постъпила по правилният начин -колкото и да е гадно уважаваш решението му и продължаваш напред![]()
Горе главата ,не е в теб проблемаPz с Dream Theater-Wither (малко е депресарска ама е много хубава
)
--------------------------------------------------------
Ne ti trqbva takuv chovek ... qvno ne znae kakvo iska !![]()
Тя е ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапя... (mm)
оф още ли не сме решили к'во да го правим тоя?![]()
Мацка, така като те гледам съм сигурна, че доста момчета се заглеждат по теб и сигурно можеш да опитомиш поне половината. Пък и си млада, не ти трябва да си тровиш нервите от сега. Мойто мнение е да си намериш такъв, който повече ще те заслужава![]()
Пропусна- да му праща цветя и да му прави серенади...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Като не знае и той какво иска, тегли му една майна и ходи си потърси някой, който те заслужава![]()
![]()