.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    ForSaken city (:
    Той не знае какво иска. Не си заслужава да се тормозиш за неговите интереси .. Тва ти провали всичко, помисли си кво си направила нз си кво.. тва са си чисто детски историики..

Град
    Шумен
    Мани го тоя педал сигурно зарад някое момче та е зарязал .Един мъж , който обича една жена никога няа да наприви нещо такова.
    Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не те заслужава!
    Какво иска ли ? Иска да му ревеш и да му се молиш да не се разделяте. Е , предполагам няма да го оставиш да се гаври така с теб ?
    Той явно не е наясно какво означава тази проста думичка - любов!

хммм освен първосигналната реакция за дебилизъм от негова страна...

може да е предизвикване. не да иска да му ходиш по гъза, а да види дали при някакъв проблем ще си борбена и готова да се вкопчиш, вместо да отебеш.

малко идеализирано говоря, особено като не го познавам човека, но може и да е това. адашката /слънчице/ поговори малко в моята насоченост..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

та така...за кво ти е кат не е сериозен..

той човека си ти го е казал мнооого ясно
    и просто по скайп се е опитал да си оправдае гузната "малка" съвест..
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

та така...за кво ти е кат не е сериозен..

той човека си ти го е казал мнооого ясно
    и просто по скайп се е опитал да си оправдае гузната "малка" съвест..
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А ти как така се съгласи? Мен първата ми реакция щеше да е да питам дали говори сериозно и как така изведнъж го решава без да се е случило нищо. Не знам според мен и двамата сте постъпили супер глупаво а ситуацията е направо абсурдна. Ще имам връзка с някой, ще се обичаме а той ще ми каже "Късаме." ей така като гръм от ясно небе и аз ще кажа "Ми ок."
    Мне съм казала ок.Попитах го защо и той каза,че нещата ставали твърде сериозни,а той не обичал така.Какво мога да направя аз... ;/
    ми тогава или мн тъп или наистина те е пробвал за да ти види реакцията която спред мен пак е тъпо...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Иска да му се молиш да остане. И да му вървиш подир г*за.
    Абсолютно.

П.П - Не го прави!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    НЕ се занимавай с него,явно е просто глупак Не явно ,а определено!!! Щом очаква а му се молиш значи е просто комплексиран идиот ,очакващ да си вдигне егото ,като постъпи по този начин.А това ,че накрая те изкарва виновна е напълно нормален ход от такъв тип момчета

Ти си постъпила по правилният начин -колкото и да е гадно уважаваш решението му и продължаваш напред

Горе главата ,не е в теб проблема Pz с Dream Theater-Wither (малко е депресарска ама е много хубава )

--------------------------------------------------------

Ne ti trqbva takuv chovek ... qvno ne znae kakvo iska !
    Тя е ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапя... (mm)

оф още ли не сме решили к'во да го правим тоя?
    Мацка, така като те гледам съм сигурна, че доста момчета се заглеждат по теб и сигурно можеш да опитомиш поне половината. Пък и си млада, не ти трябва да си тровиш нервите от сега. Мойто мнение е да си намериш такъв, който повече ще те заслужава

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    оо, да, трябва да му пращаш любовни писъмца, да му ревеш пред вратата, да го преследваш навсякъде и да му пращаш захаросани смс-чета, мда.
    Пропусна- да му праща цветя и да му прави серенади...
    Като не знае и той какво иска, тегли му една майна и ходи си потърси някой, който те заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си