.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Край на всичко!!

Слагам една голяма точка с опитите да си намеря приятелка. Писнами да се унижавам.Толкова ли много исках? исках само малко обич и внимание нш повече но уви неполучих ниту едно ниту другото. Днешния ми провал го потвърждава. Излизах с едно момиче което по скайпа ми казваше че ме обича и като и казах на живо обичам те ми се изсмя в лицето тогава бях толкова отекчен от живота че ми идеше да умръ ;( от сега натам по добре съм самотен и нещастен от колкото постоянно да ме нараняват. Жалко че нямаше момиче което да исак да бъде обичано и почитано а не ебано и зарезано ;(

Град
    у нас
    Спокойно всичко с времето си ! Сигурна съм,че ще си намериш приятелка която ще те обича истински!Няма нужда да се унижаваш с такива използвачки !Айде успех ти пожелавам
    Асии <3 , Наннсии <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Обичам те....

като си настроен пораженчески е нормално да губиш. Вземи си урок.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Не, не, не се прави така приятелю ! Та вие едва сте тръгнали (ако мога така да го нарека).. Никога не го казвай на 1,2,3 среща, ранови е още мен ! Мисли преди да кажеш нещо, се пак няма за какво да се тревожиш, живота просължава. И нали знаеш всичко което не убива човека го прави по-силен ! Успех при следващите срещи
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    По скайп е лесно ,но на живо...

Повече от фен
    Вапроса нее посления ми провал. Аз бях излезнал толкова радостен толкова бях щастлив че накрая ендо момиче ме харесва(това ми беше 6-7 излизане) и бяхме седнали на една пейка и аз като и го казах тя просто се измя.В този момент сарцето ми се пропука. Искам само някой да ме прегърне и да ми каже че на тоя тъп свят има някое момиче което иска да с мен. станах на 17 а никога несам си имал приятелка. Толкова искам да се намери някое момиче на с което да си говоря да си споделяме. искам просто да я прегърна и да кажа колко много я обичам. Искам да сам щастлив. Бих дал живота си ако може поне за 1 час да съм щастлив.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Не се занимавай с кифли.Днес си видял за каква висша простотия става въпрос.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е чакай малко сега, за какво заради някаква пикла, да се самосъжаляваш. На такава си попаднал, дето е много голяма по скайп. Явно не е очаквала такова нещо, а и тя самата няма смелост. Не си заслужава сега да се затваряш в себе си. След време ще намериш подходящо момиче, което да те обича и оценява.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Re: Край на всичко!!

Цитирай Първоначално написано от Team
    Слагам една голяма точка с опитите да си намеря приятелка. Писнами да се унижавам.Толкова ли много исках? исках само малко обич и внимание нш повече но уви неполучих ниту едно ниту другото. Днешния ми провал го потвърждава. Излизах с едно момиче което по скайпа ми казваше че ме обича и като и казах на живо обичам те ми се изсмя в лицето тогава бях толкова отекчен от живота че ми идеше да умръ ;( от сега натам по добре съм самотен и нещастен от колкото постоянно да ме нараняват. Жалко че нямаше момиче което да исак да бъде обичано и почитано а не ебано и зарезано ;(
    Винаги е по-добре да имаш някакво вълнение и нещо(някой), за което(който) да живееш. Как самотен и нещастен може изобщо някой някога да го устройва

(и ако обичаш ... българин си! Гордей се и си научи правописа на родината)

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ееее чакай малко сега не се отчаивай . Каквто са казали "всичко с времето си " . Ще се намери някоя която да те обича тооолкова много че ще се чудиш защо си си мислил така. Най-лошото е да се примиряваш. Пробвай пак не се предавай и ще видиш че ще има резултат. Всички си имаме кризи, но всички излизаме ако не се предадем. Просто си вземи урок от това да не прибързваш толкава. Думата обичам те е нещо силно и значи много така че внимавай как я използваш

Късмет от мен
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми нека ти стане ясно на какво момиче си попаднал днес, а и попринцип.Но и твоето "обичам те" не разбрах защо си казал, но както и да е.Темата е друга.
    Та наистина не се предавай.Ако не играеш, няма да спечелиш.Ще опиташ днес, утре, други ден и така,докато не усетиш любовта.И повярвай ми, че и това ще ти се случи.Не бързай.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си