.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на koalka
    Явно наистина си попадала на балъци, както се изрази, защото не всички биха се вързали на 15-годишна и преструвките й, а да не говорим и да ги въртиш на малкия си пръст.Има хора, които имат мозък в главата си.Явно просто искат секс от теб и нямат търпение да го получат.Явно това е слабостта им.Пък и като са балъци, защо се занимаваш с тях, защо си правиш труда да си играеш с тях?Това ми е интересното.От какъв зор го правиш?А, че един ден ще си намериш майстора, както другите казаха - това е ясно.И както казаха преди мен - живей си живота и много не ги мисли тези работи.Тъпо е на твоята възраст да ги мислиш, с нищо няма да си помогнеш.
    Относно момчето - ми, като нямаш нищо към него, просто не го мъчи и заблуждавай повече, че нещо може да стане.Колкото повече го отлагаш, толкова по-трудно ще му стане.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Ако бях прав за всичко - щях да съм твърде самодоволен и самодостатъчен, включително и за да пиша по форуми. Но не е баш така - слаб човек съм и ме гложди любопитство за кое съм сбъркал в анализа си - навярно за това, че имаш нужда от внимание и чуждо признание, и ги преследваш самоцелно понякога, включително посредством темата си, или че се страхуваш да не бъдеш наранена, може би че си играеш с хората?... Би било много забавно, ако е някое от тези Не държа да ми отговаряш публично, ако считаш че it's getting too personal, а и не мога да изисквам да отговаряш въобще - дори не бих се радвал да задоволиш любопитството ми, ако ще е с цената на собствения ти комфорт.

Във всеки случай - не се тормози прекомерно и взимай с пълни шепи от живота това, което ти се предлага, но ако не би искала да имаш терзания или да се опасяваш, че „ще ти се върне“ - просто не ограбвай другите (;
    Всъщност това бяха най-силните точки на анализа ти
    Сбърка с частта с изтъкването на възрастта.Опитвах да драматизирам, не да изпъкна със зрелост или нещо подобно.
    all day... all night... what the fuck?!

Re: Успокойте съвестта ми!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    [b].Успокойте съвестта ми!
    е успяха ли?хах
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Да, те мъжете точно 15 годишни пикли успяват да ги въртят на пръста си.

Добре, похвалиха те, сега спокойна ли си?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    На 15 съм.Само на 15, по дяволите!!
    Би трябвало да бъда наивна, влюбчива... но не съм.Чувствителна натура съм, признавам, но на едно по-дълбоко ниво.
    Разбирам хората.Влизам им под кожите.Мога да им се покажа в каквато си светлина искам, за да ги впечатля - постоянна форма просто нямам.
    Проницателна съм.И тук се корени проблемът ми!
    Виждам мъжете - уж силен пол, уж по-големи от мен на години, физически като гардероби, а всъщност толкова лесноманипулативни, податливи, гледащи с блеснал поглед и една и съща надежда да видят одобрение, възхищение, желание в моя... Правещи се на супермени и мачовци, щом са до мен (или която и да е жена, не претендирам да съм нещо особено) - на рицари и закрилници, по-умни и силни, самоуверени и нахални... а отвътре, под черупката - мека глина, която мога да моделирам както си искам.
    Това не е плод на някакъв огроооомен опит - винаги е било така, още с първия.И все е еднакво.

Предполагам, че след време тези вродени психоаналитични качества ще ми влязат в полза.В момента обаче се чувствам като парцал.15-годишен парцал.Мъжкото внимание, откакто бях на... хахаха, 12 (винаги съм изглеждала по-голяма), далеч по-различно от това към приятелките и съученичките ми, ме отрови.
    Нали знаете култа към поп-фолка?И как всяка втора се прави на мъжемелачка и кучка?Страня от всичко това, отвращава ме.Обаче имам чувството, че съдбата нарочно ме замеси в такова тесто, за да се пошегува с мен.Любовни многоъгълници ли не бяха, ухажори с боксьорски стаж (баш чалга) ли не бяха, предложения от чичковци (баш-баш-баш чалга) ли не бяха... Както и да е, тези ги отбягвам.

И ето, че сега това момче се влюби в мен.Мисля, че съм му първото влюбване.Излъчването му... притеснението му... толкова е сладко!Предизвиква умиление.Как да му кажа "Искам да сме само приятели?" и да разбия сърцето му?
    А ми предстои да го направя.И това само, защото, ако повечето мъже са лъвове, а мнозинството средностатически жени - газели, аз съм лъвица!
    Ха, с момчето ще се оправя.Ще му е гадно няколко дни, после ще ме презре и ще продължи напред, а аз ще попадна на поредния балък.
    Но се опасявам, че цял живот ще е така, докато един ден не си намеря майстора... а това също ме плаши.
    не си нищо особено, споко !! ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Сигурно ще свършиш рейпната от некъв див твой stalker, когото си отрязала
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Сигурно ще свършиш рейпната от некъв див твой stalker, когото си отрязала
    Да ви имам шегите.

-----

Модове, темата е за ключ.
    all day... all night... what the fuck?!

Хах как стилно ги отряза

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ключ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си