- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Успокойте съвестта ми!
Ако бях прав за всичко - щях да съм твърде самодоволен и самодостатъчен, включително и за да пиша по форуми. Но не е баш така - слаб човек съм и ме гложди любопитство за кое съм сбъркал в анализа си - навярно за това, че имаш нужда от внимание и чуждо признание, и ги преследваш самоцелно понякога, включително посредством темата си, или че се страхуваш да не бъдеш наранена, може би че си играеш с хората?... Би било много забавно, ако е някое от тезиНе държа да ми отговаряш публично, ако считаш че it's getting too personal, а и не мога да изисквам да отговаряш въобще - дори не бих се радвал да задоволиш любопитството ми, ако ще е с цената на собствения ти комфорт.
Във всеки случай - не се тормози прекомерно и взимай с пълни шепи от живота това, което ти се предлага, но ако не би искала да имаш терзания или да се опасяваш, че „ще ти се върне“ - просто не ограбвай другите (;
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.