- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плаж през началото на май
Според вас струва ли си на4алото на май да се ходи на плаж???Само за пекане говоря,без да се влиза във вода.
перфектно еевчера се пекох даже
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
миии става...а към края на май е перфе![]()
а да знаете в софия кои басейни кога отмварятче и аз съм мерклийка или май ще трябва да изчакам чак до юни...
Ее не е ли малко раничко за басейни !?Първоначално написано от shell
Не ми се вярва поне до края на Май, да отворят някъде..
Иначе за плаж си е перфе просто.Много лесно се хваща загар.![]()
Big or small, lies are lies!
учудващо, но ДА! Аз съм от Силистра и днес времето беше повече от прекрасно - 28 градуса и тъй като тук си нямаме море, а басейните още не са си изкарали шезлонзите, се качих на покрива на блока с една приятелка да се печем и си хванах тен :P е не е кой знае какво, но си беше мн готино :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз още от началото на април съм почнала..(ама съвсем сериозно)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз вчера отидох до плажа, щото имах свободни. Водата е медна за плаж. Не само да се печеш, а и да влезеш да се топнеш. Имаше и хора дори да се къпят. Пък и миналата година пак по това време вече ходихме. Нормално е според мен, но ако си е добре водата.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз всеки ден като си науча, докато не съм тругнала на училище обличам нещо с гол гръб и се пека на терсатаВярно, не е достатъчно времето, но хванах малко тен, а в събота цял ден бях на терсата
Иначе ако имах възможност, щях да отида на плаж, но малко скъпо ще ми излезе
![]()
В панчарево - Корали е отворен. Той е отворен цяла зимаПървоначално написано от shell
![]()
и според мен е още раничко за басейн,но може![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Към колко е наи-горещо???Аз по обяд мисля да отида,тамън да разцъкаме някво ма4ле с аверите![]()
тенкс за инфотоПървоначално написано от mirelka9449
![]()
Ако знаеш как ти завиждам!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
А кога отварят басейните ?!
Защо пък да не е подходящо ?![]()
Естествено,че Да![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Обикновено на 1 юни отварят басейните![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.