.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

След колко време се махат медицинските обеци?

Днес си пробих ушите (меката им част) Но въпросът ми е след колко време трябва да се махнат медицинските (първоначалните, които са сложени при самото слагане)??
    Иначе ми препоръчаха и антибиотик с който да ги поддържам

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Поне 1-2 седмици според мен трябва да постоят. .Но то все пак в момента ако пробваш да я махнеш бни трябвало мн да те боли. . Аз се пробих преди 1 година и съм си още с медицинските.Сменям ги но понякога за малко, с тях си ми е най-добре.И все пак ако не те боли след 1-2 седмици можеш да я свалиш.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

еми аз бях с медицинските си обеци за 2 седмици.. после си купих златни, п0неже нем0га да н0ся ментета ушите ме сърбят и се п0дуват от тях.. веднага смених медицинските с златните и всичко си беше окей

да..1-2 седмици аз също се пробих преди 5 дена и не ми казаха нищо за антибиотик
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз моите ги махнах на 2 ден,защотоми забра ухото и започна да ме боли,сложих си сребърна и всичко точно и без проблем.Така че ако не те боли,можеш да си носиш колкото искаш
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз си спомням ,че като си пробих 2та дупка ,стоях с обицата доста време .
    И си спомням ,че когато си сложех друга ,независимо каква ми дразнеше доста и самото ухо леко ме наболяваше .. ,но моята 2та дупка е от вътрешната страна пробита

Като ги пробих ги носих 1-2седмици. И след това си сложих златни, защото ме се възпаляват ушите от ментетата.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен
    Град
    София
    На мен ми бяха казали 3 седмици. Но друг е въпросът, че ги свалих след 1 примерно. След това имах доста проблеми с инфекции и едната вече я няма.
    Нали знаеш, че е важно да ги връткаш

Ее..благодаря на всички за отговорите Наистина много ми помогнаха
    И да..знам за "връткането " И .. ще ги връткам
    Мерси отново

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    когато аз си продупчих ушите най-първия път ги махнах след две седмици и ми сраснаха дупките после като препродупчих ги държх два месеца

махам ги на секундата,след като се прибера у нас след пробиването
    и си слагам други ест
    може би,за тфа толкова често ми се възпаляват ..

иначе 2 седмици
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    2 седмици.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    10 дена :>

Град
    Varna (:

..

Еми аз си направих в горната част на ухото ии ми казаха да я държа 1 месец, а иначе за мееката част е около 2-3 седмици мисля..
    Fear is only in our minds
    Taking over all the time
    You poor, sweet, innocent thing
    Dry your eyes and testify
    You know you live to break me -- don't deny,
    Sweet sacrifice

Amy Lynn Lee <33

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ми не знам...моите уши се бяха запушили от преди 4 години и вчера сестра ми навря обеци..не знам как..боли ме сега и ме е страх пак да не се запушат,защото не мога да стоя денонощно с обеци и + това са някакво менте...и снощи си пробех втора дупка сама..боля ме доста и сега си стоя пак с някакво менте в новопробитата дупка
    и няма да се изненадам,ако ми се подуят ушите

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз преди месец-два си пробих още една дупка и ми казаха след 20 дни да махна обецата...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от deSireeE
    да..1-2 седмици аз също се пробих преди 5 дена и не ми казаха нищо за антибиотик
    защото антибиотика с нищо не помага
    мойте ми ги пробихь преди 2-3 години с пистолет и с нищо не съм ги мазала и т.н.
    смених си обецата със сребърна на 2-3-ия месец,но само защото ме гонеше някфа параноя и ме беше страх да си махна обецата

anonymous708973
    Guest
    И аз си пробих меката част на ухото и ми казаха месец за всеки случай. Имам си и гелче да си я мажа, въпреки че не ме боли въобще

Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    ми не знам...моите уши се бяха запушили от преди 4 години и вчера сестра ми навря обеци..не знам как..боли ме сега и ме е страх пак да не се запушат,защото не мога да стоя денонощно с обеци и + това са някакво менте...и снощи си пробех втора дупка сама..боля ме доста и сега си стоя пак с някакво менте в новопробитата дупка
    добре де,не разбирам.Говориш как ще ти се подуят ушите от тия ментета и се пак си ги сложила на току-що пробити наново уши.Тва знаеш ли до кво може да доведе ? Неслучайно като дупчат ушите не слагат ментета,а медицински.Остави,че не трябваше сребро или злато да слагаш,ама ти чаааак ментета....пък и накрая вече си знаеш,че ще ти се подуят ушите от тия обеци ама си стоиш с тях нали ахахаа не мога да разбера просто =D>

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    добре де,не разбирам.Говориш как ще ти се подуят ушите от тия ментета и се пак си ги сложила на току-що пробити наново уши.Тва знаеш ли до кво може да доведе ? Неслучайно като дупчат ушите не слагат ментета,а медицински.Остави,че не трябваше сребро или злато да слагаш,ама ти чаааак ментета....пък и накрая вече си знаеш,че ще ти се подуят ушите от тия обеци ама си стоиш с тях нали ахахаа не мога да разбера просто =D>

смених ги,тази сутрин със златни ,но след тия почевните дни ги махам.. не мога да ходя със златните обеци ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си