- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК да понъпалнеем
скоро време гледах доста хора често се запитват как може да поонъпалнеят,све пак никои неиска да го боли дупето като седне на стола.тук ще сложа примерно меню което работи![]()
примерна закуска:2 вафли ЧУДО със банан и кола
за снакс:чипс
обяд:два бургера за десерт парче торта гараж
следобенна закуска:ядки
закуската е богата на протеини и фибри от плодове а обяда от нужните за вас въглехидрати за енергия
малко преди лягане яжте от примерните рецепти по доло:
пица бургер със каима сирене и бекон картинка стъпка по стъпка: http://www.geekologie.com/2009/03/01...burger%202.jpg
продукти:2 пици,кило каима,2 лука,250грама бекон,500г кашкавал по избор
пиготвяне:смесете каимата като за кяфтета(яица и т.н) изпържете бекона после го одбавете отгоре на каимата със сиренето,сложете въф фурната и печете доакто междувремено направите пиците.
когато всичко е готово просто сложете бургера междо двете пици
богато е на протеини ако сложите кетчъп и маюнеза и на витамини ще е богато.БОН АПЕТИ
за десерт филии със фъстъчено масло или крем карамел или сладолед или шоколадово суфле със заливка от шоколад и пълнеж от шоколад
за един месец със малко късмет ще наддадете с 4-5килограма
диетата не е за хора в добър вид тя е за слаби хора като детето от аватара ти за 1-2 месеца ще се очовечиПървоначално написано от zoreto
или пък за хора спортуващи и нуждаещи се от много енергия и протеини.
няма чак толкоз мазнини ако искате може да си купете пушен готов бекон за вечерята така нищо няма да се пърже.всичко ще е месо и сирене=калции и протеини!!!!!!!!
pylni gluposti ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Сички питата как да отслабнат ти па как да наплнееш![]()
Как я измисли тая глупост не знам ?!!![]()
![]()
![]()
Ако мислех , като тебе досега... не знам на нищо да не приличам !!
To infinity and beyond.
примерна закуска:2 вафли ЧУДО със банан и кола
за снакс:чипс
обяд:два бургера за десерт парче торта гараж
следобенна закуска:ядки
К'во е т'ва меню бе,то не ще надебелееш ами ии чак ще се търкаляш,щом като искаш да даваш мнения за надебеляване по-добре да е нещо по здравословно и с правилно напълняване,а не така със супер вредни и калорични храни.
ПО-късно ще ти напиша меню как да се напълнява здраволсовно и не изведнъж.
Айде айде,аз ям двойно повече от тфа и съм 44 кг .. със много мъки се опитвам да надебелея и от зимата съм качила само 2 кг ..
за хора,които не им се лепи си е перфектно..не е много здравословно ама съчетано със спорт,за да изгаря ненужните и вредни вещества си е екстра![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Олеле![]()
След темата "1кг за 1ден" с невероятният начин на приготвяне на чай от ягода,не мислех, че можеш да измислиш и по-голяма простотия![]()
С нетърпение очаквам следващата ти тема,за да се посмея малко![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ама това негово/нейно дело ли е било?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Абе хора, авторът на темата се ебаваа някой му се връзват
![]()
В колата има много протеини, да, да, има си, и се расте от нея даже!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
олеле тъпча се като прасе с чипсове, вафлички, дюнери и всякакви пр0стотйки и съм мн0го слабичка.. и нем0га да недебелея
.. не се тъпчи няма ефект ( п0не при мен)
![]()
това са пълни глупости... за да напълнееш малко, а не да станеш лоена топка трябва да се яде качествена храна
Просто аз
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me