.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Майка ми.. не я издържам вече!

Хораа.. пак проблеми с майка ми .. сега вече няма с кого да споделя.. скарана съм и с приятелите ми.. само гаджето ми остана, всички други сякаш са ми чужди..
    Започна се с чинията ми с макарони. Майка ми започна да ми крещи и старата песен пак отначало..
    Имала съм голямо самочувствие без покритие,била съм високомерна.. грозна.. трябвало малко да си наведа главата защото нямам нищо , с което да доказвам обратното..
    Не харесвала една моя фр, и откакто съм приятелка с нея и съм станала ужасна..лоши оценки , поведение..
    Каза, че не съм нищо повече от 1 пикла...и за нищо не ставам.. Нямало да й отговарям защото не съм по-умна, по-опитна..била съм нищо..
    Стана въпрос, че се опитвала да ми бъде приятелка..и аз й казах, че не се опитва дори и не може.. и тя ми се разкрещя, какво искам да ми слуша простотиите , кой какво казал в у-ще или другаде.. Казах, че понякога имам нужда да говоря с някой, а нея НИКОГА я няма..
    Казах й , че може да съм много по-зле, да съм някоя лигава кифла.. да пуша, да се напушвам, да пия, да ходя по купони постоянно и да излизам вечер и да не се прибирам нон стоп..а тя каза, а защо не можеш да си по-добра от това, което си в момента..
    Понякога не издържам.. сега ме попита какво искам от тях и аз и казах нищо..а тя отвърна- Значи в следващите 2 години ние сме просто съжители и нищо повече!
    Не издържам.. правя всичко, което мога..1вия срок се осрах с оцеенките, но сега нямам оценка под 4 ..
    Баща ми вече 3та седмица не ми говори . . на никой не му пука..майка ми винаги си го изкарва на мене.. и не знам вече как да се държа! Опитах да скланям глава, но тя започна да прекалява..и аз избухнах..
    Благодаря на тези, които се наеха отново да четат проблемите ми..
    Просто няма с кой да говоря.. и да споделя..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Запознай майка ти с алкохола...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Запознай майка ти с алкохола...
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен
    Всяко нещо, което не ме убива, ме прави по-силна.

Вярвай !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Град
    plovdiv
    Май не си яла шамари като малка ми се струва?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Gerard
    Май не си яла шамари като малка ми се струва?
    Дам, за това е излязла добър човек.
    Иначе, както казва един Крис, fuck it. Не можеш да я промениш и няма какво да направиш. Само бъди вярна на себе си и ако си доволна от това, което си, нейните глупости ще те тормозят по-малко.

Тц тц..аз не разбирам защо хората тук се правят на големи умници,е много помогнахте на момичето -''fuck it'' Ами най-добре е да говориш с майка си,да й обясниш как се чувстваш и че имаш нужда от нея,аз също съм имала такива проблеми и до ден днешен имам и така се решават! Успех
    Завистта няма почивен ден!

Все едно описваш ситуацията, в която съм аз в момента. Едно към едно, дори обидите са същите. За най-малкото крещи, обижда, когато мълча-зле, когато отговоря-още по-зле.
    Знам колко е кофти, собствената ти майка да те наранява, но трябва да си силна, и да вярваш в себе си, не се оставай да те мачка

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Я, я питай дали е била на твоите години ? И с какво е била "по-добра'' от теб ?
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от MelisaxGlamour
    Тц тц..аз не разбирам защо хората тук се правят на големи умници,е много помогнахте на момичето -''fuck it'' Ами най-добре е да говориш с майка си,да й обясниш как се чувстваш и че имаш нужда от нея,аз също съм имала такива проблеми и до ден днешен имам и така се решават! Успех
    А ти даде страхотен съвет ! Според теб не се ли е опитвала да поговори с нея??
    По-темата: Явно с вашите хич нямате приятелски отношения , гледай сега да изкараш годината добре , споделяй с гаджето си и ще ти олекне много повече,Не знам какво друго да ти кажа,всичко си зависи от тебе . И не гледай много да вбесяваш майка си чее.. не се знае какво ще стане
    Edit: Можеш да погледнеш и ->тази<- тема!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    По-темата: Явно с вашите хич нямате приятелски отношения , гледай сега да изкараш годината добре , споделяй с гаджето си и ще ти олекне много повече,Не знам какво друго да ти кажа,всичко си зависи от тебе . И не гледай много да вбесяваш майка си чее.. не се знае какво ще стане
    хаха,в сравнение с твоя.. съм дала прекрасен,как можеш да й кажеш 'споделяй с гаджето си' ако не е майка й ,какво разбира гаджето й?! Най-добрият начин да се сдобрите е,да споделиш какво чувстваш! Ако майка ти е разбран човек,в което едва ли има съмненние,ще се оправите!
    Завистта няма почивен ден!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    хаха,в сравнение с твоя.. съм дала прекрасен,как можеш да й кажеш 'споделяй с гаджето си' ако не е майка й ,какво разбира гаджето й?! Най-добрият начин да се сдобрите е,да споделиш какво чувстваш! Ако майка ти е разбран човек,в което едва ли има съмненние,ще се оправите!
    Добре де защо да не споделя с приятеля си ?? Не знам каква им е връзката но едва ли е само секс и излизане на вън,с майка си 100% е говорила(като майка и не иска да говорят тя какво може да направи??).Няма да те нападам защото няма смисъл , а,и да не спамим темата.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Имах такъв проблем преди около 3-4 години. Просто бях неуверена майка ми е силен характер и лидер ,ако мога така да се изразя .Трябва да си силна и да не се даваш , какво като ти е майка?! дава ли й право , това че е такава да те обижда.Постарай се просто повече в даскало и не се старай да говориш с нея нямад а се оправят нещата с това.То ако са щели да се оправят толкова ленсо и просто , то е нямало да се стига то това положение!
    Някой каза : ако майка й била разбран човек щели да се оправят... хахахаа ГЛУПОСТИ.
    Майка й , ако е зрял и разбран човек няма да се държи по този .... незнам какво е начин или метод за възпитание...WtF?!
    Момиче стегни се и си представи ,че сега започва твоя път ,че всичо е в твои ръце , че ти правиш всичко .Бъди силна и самоуверена в това което си , и не мисли това какво не си .Кой е перфектен и прави всичко както трябва без да се дъни? Нека да каже , очаквам с нетърпение.Не се ядосвай и не се разтройвай от такива неща ( глупости) .
    Да не ти пука п пикла си била , не си била добра щерка ...знам ги тия чувала съм ги ... и за приятелките съм го изслушала целия репертоар бях го научила на изуст.ИГНОРИРАЙ !!! Това е решението от едното ти ухо да влиза от другото да излиза.С времето ще ти олекне а майка ти и баща ти даже с времето като видят ,че не се предааш ,че не се пречуваш - те ще го направят , те ще се пречупат.И ще има мир и любов.Разбери всеки човек в индивидуална личност всеки се бори да се наложи над другите.Родителите са над нас , по-слаби сме от тях , но не им дава основание това , да те тъпчат и т.н.
    Споко един ден ще си на моето мнение Усмихвай се и се радвай на хубавите неща от живота не си трови нервите с такива л*йна....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И при мен е подобно, ама не се изхвърля така.Вземи да и поговориш с нея, защото наистина не осъзнава каква дъщеря има

струва ми се,че майка ти не е толкова лоша по-скоро консервативна.Тя си те обича и може би ти се кара,защото иска да си по-добра. . . просто е по-груба и не е намерила начин да общува с теб,започни да и споделяш малко по малко . . . това не значи веднага да идеш до нея и насила да я накараш да чуе всичко за теб просто и споделяй неща за да разбере,че не си толкова лош човек.Аз бях така с майка ми първоначално и тя ме пазеше и ми забраняваше някои неща,но започнах да и споделям запознах я с компанията ми и постепенно вече ми има доверие за всичко,има доверие на приятелиет ми и приема и лошите ми черти.Дори идва с мен и по дискотеки за да ме пусне охраната по-лесно и приятелите ми и се кефят успех с твоята майка и не бъди лоша с нея,защото ако не си оправите отношенията някой ден ще съжаляваш - майките са най-важни за момичетата .

Супер фен Аватара на WaterLilly
    А ти колко й помогна? Да й кажеш да говори с майка й? Мога да ти кажа, че това е почти най-тъпия съвет, който да дадеш на някой, защото 100% вече е опитвала. Щом пише тема, значи не е станало. Наистина ли мислиш, че човек, който е направил и казал това:
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    голямо самочувствие без покритие,била съм високомерна.. грозна.. трябвало малко да си наведа главата защото нямам нищо , с което да доказвам обратното..
    Каза, че не съм нищо повече от 1 пикла...и за нищо не ставам.. Нямало да й отговарям защото не съм по-умна, по-опитна..била съм нищо..
    тя ми се разкрещя, какво искам да ми слуша простотиите , кой какво казал в у-ще или другаде.. Казах, че понякога
    имам нужда да говоря с някой, а нея НИКОГА я няма..
    а тя каза, а защо не можеш да си по-добра от това, което си в момента..
    ще се повлияе от приказки?

Няма смисъл наистина да говоря с нея.. всеки път е едно и също
    Сега не ми говори цял ден вечее .. всъщност никой вкъщи не ми говори..
    Баща ми, който ми е сърдит от почти месец и майка ми.. от днеска..
    Ще изчакам известно време - 1,2 дена и ще се извиня..
    А и в събота имам рожден ден, дано да ми говори дотогава защото не искам да прекарам гадно рождения си денн.. :#
    I don`t care .. ;] ..

Не се извинявай.Така й даваш основание да смята,че тя е права и да продължи с нейните... И какво като мине рожденния ти ден?! ХА! Всичко ще е по старо му и пак караници и обиди.Не прави тази грешка да се извиняваш , покажи характер и решителност малко.Мисля,че от там ти произтича проблема.Не се давай,не показвай,че грешиш и не си права.
    Просто не й давай поводи да си качи мерника още повече,не прави тая грешка!

Не съм чела всички коментари и не знам кой какво е казал, но чуй моя съвет : Понякога, дори да си абсолютна сигурна че си права, трябва да замълчиш.
    Казвам ти го от опит..Моите родители не са като твоите (Слава Богу), много си ги обичам и смятам че са чудесни, но и аз съм имала дразги с тях. Знам колко е трудно, когато майка ти те обвинява в нещо и не знае как седят нещата и дори не те оставя да обясниш..тогава просто избухваш. Но предполагам после се чувстваш много гузна заради спора..Не си единствена повярвай, но в твоя случай родителите ти прекаляват.
    Ако ще се извиняваш й кажи, че се извиняваш само че си й се развикала, но просто не е била права за всичко. Предполагам, че пак ще ти се развика, но тогава просто й кажи нещо от рода на "Защо ми викаш? Аз искам да поговорим, а ти.." и си отиди в стаята. Докато го казваш гледай да са ти насълзени очите.. Не знам дали ще подейства, но аз бих постъпила по този начин. Най-малкото ще й кажеш поне част от това, което чувстваш. А може й да я разчустваш..И следващия път като ти се развика - не й отговаряй. Само я гледай в очите, мълчи и когато свърши си отиди в стаята без да блъскаш вратата.
    Е това е моя съвет. Направи каквото смяташ за нужно и после сподели да разберем дали сме ти помогнали поне малко.
    Успех!!

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Не се извинявай.Така й даваш основание да смята,че тя е права и да продължи с нейните... И какво като мине рожденния ти ден?! ХА! Всичко ще е по старо му и пак караници и обиди.Не прави тази грешка да се извиняваш , покажи характер и решителност малко.Мисля,че от там ти произтича проблема.Не се давай,не показвай,че грешиш и не си права.
    Ии аз подкрепям това мнение .. А ти разкажии, какво стана в събота, нали си имала рожден ден ..
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Цитирай Първоначално написано от 3motion
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Ии аз подкрепям това мнение .. А ти разкажии, какво стана в събота, нали си имала рожден ден ..
    Другата събота.. на 8ми
    I don`t care .. ;] ..

Ммм .. какво стана..
    Днес сутринта като се събудих, отидох при нея и седях и я гледах .. на нея едвам и излезна от устата да ме пита какво искам.. Въпреки коментарите ви да не скланям глава.. се чувствах малко гузно защото и аз малко или много не бях права за всичко..
    Казах, че съжалявам.. попита за какво и аз казах, че за държанието ми от вчера.. Започна пак с виковете и старата обичайна лекция.. слушах я без да казвам нищо.. за да не се заяждам, а тя накрая ми каза .. " Сега пък не съм сигурна дали си ме слушала изобщо.." Какво искаа .. не мога да разбера!? .. Пфф сега вече ми говори.. и ще видим тази седмица..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Още ли не си я запознала с алкохола?

Повече от фен
    Ааа.. на тебе вече ти говори, ама на мен вече не ми говори.. е*аси... Много ми е тъжничко и мъчничко, обаче и аз не мога да я издържам вече.. толкова тъпо постъпва.. тоолкова е ужасна... че ей богу в тоя момент искам най-лошите неща за нея.. да й се случат.. защото тя е виновна за това, което стана...
    Ама все пак.. имам някаква частичка, която вярва истински, че нещата които се случват, са за да те научат на нещо..

Айде.. лек ден на всички !!!

((PS. добре че го има тоя форум, че да "изпусна парата", че не ми се занимават приятелите ми ))

Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Още ли не си я запознала с алкохола?
    не
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си