.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Гръб

Град
    На една звиздичка

Гръб

Искам да ви попитам дали можете да ми помогнете с нещо. Гърбът ме боли, по-точно в по горната част на гръбнака. Болката не е много силна, но е неприятна. Също така гърбът ми пука страшно много. Ако си го изпукам, след 4-5 мин. пак мога.... Също така ако правим упражнения по физическо възпитание и спорт във училище, цялото игрище се чува как пука. Преди, когато бях по малък бях изгърбен, но във момента нямам този проблем вече. На 14 съм в момента, тази година ще правя 15.

ПП - Можете ли да помогнете или да отида на лекар? Благодаря все пак.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ..възможно е от прекалено седене да учиш или пред компа и обездвижване - от това може да ти се получава болката.По-добре се движи повече и няма да те боли според мен.И не се заседявай мноого дълго пред учебниците и пред компа.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    На една звиздичка
    Спортувам. Тичам всяка сутрин вдигам гири и щанга /щангата 2 пъти седмично/ и правя коремни преси; набирания и лицеви. (: Не е от обездвижване.

Град
    София
    Да не би щангата да е по-тежка от колкото трябва и като си я вдигал скоро от това да те боли ?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Да не би щангата да е по-тежка от колкото трябва и като си я вдигал скоро от това да те боли ?
    Боли ме от 2 месеца.

Щангата вдигам от 5 месеца. Не вярвам да е от това. Първо започвам със 20 бързи на 20кг. после 30кг. - 10пъти; 40кг -10 пъти; 50кг. - 5пъти и понякога още 10пъти със 40кг. Не би могло да е от това.

Град
    София
    Загряваш ли добре преди тренировките ?

Audrey Hepburn

Град
    На една звиздичка
    Винаги.

Град
    София
    Еее сори - явно не мога да ти помогна. От доста време те боли - отиди при ОПЛ-то на консултация;съмнявам се че е нещо сериозно.

Успех ! ..и пиши после в темата какво ти е било

Audrey Hepburn

Град
    На една звиздичка
    Предполагам че ще ида скоро. Ама ще изчакам да видя дали има някой още мнение по въпроса...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Според мен отиди наистина лекар. Това изглежда сериозно, може да имаш кухи кости, смисъл такъв да ти изпукват не е много добре, според мен и то на гърба. Пък и да се чува в целия двор - това не е нормално според мен, поне аз досега не съм виждала. Отиди на лекар, защото това не е просто проблем.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    На една звиздичка
    Напълно нищо не знам. Просто гърба ми пука доста шумно и ме боли гърба. Май ще ида на лекар...

Едит: преледах какво означава отворени прешлени и не мисля. Нямам схващания или нещо подобно. Не мисля че имам.

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Един от мойте хора има отворени прешлени и гърбът му също пука стабилно. Поддържа постоянна болка.
    Знаеш ли някакви причини и начин да се оправи? Или така си оставаш?

Град
    На една звиздичка
    Не е от изгърбването... Преди имах сега вече не...

Май ще ида на доктор тая седмица....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си