Искам да ви попитам дали можете да ми помогнете с нещо. Гърбът ме боли, по-точно в по горната част на гръбнака. Болката не е много силна, но е неприятна. Също така гърбът ми пука страшно много. Ако си го изпукам, след 4-5 мин. пак мога.... Също така ако правим упражнения по физическо възпитание и спорт във училище, цялото игрище се чува как пука. Преди, когато бях по малък бях изгърбен, но във момента нямам този проблем вече. На 14 съм в момента, тази година ще правя 15.
ПП - Можете ли да помогнете или да отида на лекар? Благодаря все пак.
..възможно е от прекалено седене да учиш или пред компа и обездвижване - от това може да ти се получава болката.По-добре се движи повече и няма да те боли според мен.И не се заседявай мноого дълго пред учебниците и пред компа.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Спортувам. Тичам всяка сутрин вдигам гири и щанга /щангата 2 пъти седмично/ и правя коремни преси; набирания и лицеви. (: Не е от обездвижване.
Да не би щангата да е по-тежка от колкото трябва и като си я вдигал скоро от това да те боли ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Боли ме от 2 месеца.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Щангата вдигам от 5 месеца. Не вярвам да е от това. Първо започвам със 20 бързи на 20кг. после 30кг. - 10пъти; 40кг -10 пъти; 50кг. - 5пъти и понякога още 10пъти със 40кг.Не би могло да е от това.
Загряваш ли добре преди тренировките ?
Audrey Hepburn
Еее сори - явно не мога да ти помогна.От доста време те боли - отиди при ОПЛ-то на консултация;съмнявам се че е нещо сериозно.
Успех !..и пиши после в темата какво ти е било
![]()
Audrey Hepburn
Предполагам че ще ида скоро. Ама ще изчакам да видя дали има някой още мнение по въпроса...
Според мен отиди наистина лекар. Това изглежда сериозно, може да имаш кухи кости, смисъл такъв да ти изпукват не е много добре, според мен и то на гърба. Пък и да се чува в целия двор - това не е нормално според мен, поне аз досега не съм виждала. Отиди на лекар, защото това не е просто проблем.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Напълно нищо не знам. Просто гърба ми пука доста шумно и ме боли гърба. Май ще ида на лекар...
Едит: преледах какво означава отворени прешлени и не мисля. Нямам схващания или нещо подобно. Не мисля че имам.
Знаеш ли някакви причини и начин да се оправи? Или така си оставаш?Първоначално написано от Davitrov
Не е от изгърбването... Преди имах сега вече не...
Май ще ида на доктор тая седмица....