- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените решават?
Защото на мъжете и на жените така им е устроена психиката.
Но не винаги жената решава.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ее при мен стана обратнотоПървоначално написано от Team
тя хлътна по мен.Иначе в повечето случаи е така..може би не са толкова смели че да си признаят първи :]
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Как пък жените ще решават ? Аз колко съм сменил до сега и нито една от тях не ми е казвала кво ще става... е една се опита,ама си фана пътя...![]()
Всичко си е въпрос до човека.![]()
Първоначално написано от lucho13
А всъщност забелязал/а ли си как мъжете съвсем изпедерастяха и вече момичетата ги гонят, а те се правят на недостъпни ..? ? :X
При животните мъжките екземпляри се бият кой ще оплоди женската... Само това доказва, че жените избират кой да изберат... затова ние сме прецаканитеПървоначално написано от Team
![]()
![]()
![]()
![]()
Заврете се в нета от своя дом
има и гейове, при които мъж решава...
и не винаги е така, просто момичетата, незнайно от къде, са свикнали да чакат момчетата да направят първата стъпка... което е глупаво, един по-стеснителен, като мене, не може да направи първата стъпка и отива директно във friends листа на момичето... щото тя не мое да се организира и да напрай тая шибана първа стъпка... и то най-често първата стъпка е такава към пропаст... първа стъпка, втора, третааааааааааааааааааааа![]()
чък норис така реши
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Това.Първоначално написано от producenta
Също така, защото сте зле и не знаете точно как да си отстоявате мнението. Страх ви е от момичета............ *shivers in fear*
Първоначално написано от babatigosho