В тази тема нека екипа на тийнпроблем приеме моята благодарност към тях!Просто не бях влизала сигурно 3 години и когато си въведох името и паролата се озовах пак в едно място ,имащо някакъв сантиментален облик за мен.Та тук колко весело сме изкарвали с познати и непознати,колко проблеми сме решавали заедно и сега вече минали периода на тийн възрастта ни е драго да се върнем към спомените.
Още веднъж благодарност затова,че не сте ми деактивирали профила както биха го направили на много други места за това време 3 години.Пожелавам на тийнпроблем да се развива все така с бързи темпове!
Деси...за 3 години много неща се промениха във форума.
Говорех на авторката.Много неща са се променили през тези 3 години,сама може да види,че и форума е по-различен и с повече функции.За сметка на това се появиха много нови идиоти,които да ти оспамят темата точно когато се нуждаеш от истински отговор.То за това я има ''Кофата''.Аз съм на мнение,че ако искаш съвет за нещо наистина сериозно трябва да търсиш определен форум,където хората са по-запознати с нещата и са по-компетентни от колкото тук.Но това не ми пречи да си пиша из този форум и да давам съвети на обърканите тийнейджъри.
![]()
Така си е..Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз благодаря на авторката
Сайтът си е все така хубав както преди и доказателство за това са посетителите му, на които трябва да благодарим за това
Другото са бели кахъри.
Тук може и да не намериш най-коректното разрешение на проблема си, но можеш да го споделиш и да видиш как другите се справят с него. Освен това, какво да си говорим - тук е забавно. Иначе защо всички влизаме![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сега погледнах просто
Човек не може да сготви, без някой да му се скара, че не гледа.
А-маха.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Само в това ли си добра Деси, или и с друго можеш да се похвалиш?![]()
ее край, уредих се и аз с нещо от форума най-накраяПървоначално написано от BabyDesi
![]()
иначе ще ти е трудно да ме намериш, карам бързо, не моеш ме видя![]()