.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    Sофiiя City xD

отново за рождения ден . .

така, извинявам се за не знам коя такава тема
    та проблема ми е много тъп. След месец и малко имам рожден ден, ставам на 16. С майка ми сутринта започнахме да коментираме как искам да го празнувам ии .. се скарахме аз искам едно, тя не е съгласна, после предлага някфа тъпня и аз направо избеснявам Предложенията й са горе-долу следните:
    -да поканя най-добрите си фр вкъщи, като нея няма да я има до .. 21:00 и се очаква рождения ми ден да приключи в 21:30 най-късно ВТФ!
    -да отидем на пицария (омг, 2-ри клас)
    -да отидем на дискотека и .. да се прибера в 9:30

Предполагам ви е ясно, че това с тоя час никак не може да стане, никъф шанс :# чувствам се като детенце на 11, да си каня приятелите до 9 .. накрая сигурно и за една шибана бира ше ми направят проблем ..
    Предложих да го съчетая с купончето на едно приятелче, ама НЕ как тя ше ми позволи да направя нещо толкова яко оправданието й беше "да, някой ше се напие и ше си счупи главата и после на мен ще ми правят проблем" .. Никой не мисли да се напива, има си кой да ни контролира (ще има поне 5 човека които ще са 18+), никой не мисли да се троши, никой няма да я тревожи нея, а и така ще е най-яко ама НЕ.. и точно затова се скарахме ..
    Един приятел имаше рожден ден наскоро и каза на майка си че ще го празнува и тя напусна апартамента си за 2 дена, на мене ми го освобождават за 3 часа фтв ..

Какво да правя? Искам рд-то ми да е нещо запомнящо се и не искам да е до 9 ..

ПП. гаджето ми също има рожден ден тогава, той става на 20. И както той каза: "тъпо ше е един от рождениците да си тръгне в началото на великия купон, ебати" . .

кат гледам доста дълго стана така че мерси на тези които си направиха труда да прочетат терзанията ми и да дадат някой съвет

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Емии майка ти се претеснява от една страна, разбери я. Незнам дали знае, че имаш приятел и той има рожден ден тогава. Но можеш да седнеш да поговориш с нея на тая тема. Кажи и как се чустваш, че вече си голяма, а и 16 години - нормално е да искаш да е запомнящо се. Кажи и, че искаш да отидеш на този купон, или че искаш да го празнуваш с приятеля си. Трябва да разбере, че вече си долу горе голяма, и имаш други възгледи за живота. Сподели и.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Еми душко златна тва което мога да предложа е да се уговориш нещто с ваще от типа на: напраете ми тая услуга изчезнете за 1-2 дни а после аз ще уча мн ще мия чинийте и т.н. :P

ПП:недейте да коментирате съвета ми знам че е тъп

Град
    Sофiiя City xD
    nIkEnCeTy_bE , тук идва и част от проблема, знае за гаджето, знае че и той има рд тогава, ама тя него никак ама НИКАК не го харесва, мисли че връзката ни е загуба на време и тн Аз първоначално предложих да го празнуваме заедно, тя каза че ако го празнуваме заедно няма да го празнуваме изобщо после й казах че ще го поканя, тя пак не, той нямало да стъпи в апартамента ни .. а аз ИСКАМ да присъства, и кфото и да стане той ЩЕ присъства, заедно ще си го направим все пак (аз организирам всичко, той само дава малко кинти и казва кого да поканя от компанията му).. общо взето само времето ми е проблема

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами седни наистина сериозно да си поговориш с нея. Мисля, че трябва да разбере как се чустваш. Че връзката ви е сериозна и наистина искаш този рожден ден да е запомнящ се. Вие надявам се нищо няма да правите.. смисъл да не би това да е проблема за майка ти. Неможе цял живот да се държи все едно си на 11. Има майка които не харесват купоните, защото вярно понякога стават лоши гафове, но стига как да знаеш да се забавляваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    <3
    Пробва ли да се разревеш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    тия при нея отдавна не минават, иначе й се нацупих - както винаги без успех

Ми докато дойде рожденният ти ден й надуй главата и ще се примири .. при мен повечето пъти така стават, но ако пак не иска. . кажжи й, че си вече голяма и няма нищо лошо да се случи, не може цял живот да те третират като детенце в 3-ти клас . .

Град
    София
    Ако искаш направи като мен-до 10 на дискотека и после в гаража ако имате..Така е добре,защото в дискотеката се забавлявате на макс после отивате в гаража пускате си музичка средно силно отваряте по 1 бира и почвате да лафите :P.Майка ми като и казах,че искам да освободят апартамента за тая вечер ме изгледа подозрително Тва,защото на един приятел след рождения му ден апартамента беше с изкъртена мивка,разглобен гардероб и счупен прозорец ,да не говорим,че точно в 22:10 някой дядка се беше обадил на ченгетата и после си кротувахме тихичко...твойта майка може да има същите подозрения... Дано съм ти бил полезен

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    аз пък съм празнувала 16ти РД на най-добрата си фр в пицария,кво толко пък,няа да ти умре коня
    ти кво искаш-да се лашкаш в някоя дискотека до зори
    малка си още ,сори.Съберете се у вас и изпъди майка си (и пак се лашкайте )
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    аз пък съм празнувала 16ти РД на най-добрата си фр в пицария,кво толко пък,няа да ти умре коня
    ти кво искаш-да се лашкаш в някоя дискотека до зори
    малка си още ,сори.Съберете се у вас и изпъди майка си (и пак се лашкайте )
    абе не ми е проблема и пейка парти да е . . ама тя иска да се прибера в 9.30

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Понякога, за да победиш, не е нужно да си най-добър, а просто да си толкова ужасен, че да не могат да те игнорират
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от truefriend
    Понякога, за да победиш, не е нужно да си най-добър, а просто да си толкова ужасен, че да не могат да те игнорират
    ! Велика мисъл! Усещам как ще го пробвам тфа

Град
    A place called home *
    после ни разкажи какво е станало

Град
    Sофiiя City xD
    'бе до рождения ми ден има един месец, ше има да си чакатееее

Град
    A place called home *
    моя е утреееее :P :P :P :P :P

Град
    Sофiiя City xD
    на колко ставаш?

Град
    A place called home *
    днеска съм на 13, утре съм на 14

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от truefriend
    днеска съм на 13, утре съм на 14
    младо зеле си
    айде ЧРД предварително
    еех моя 14 рд беше в ново даскало иии мноого домашни иии,спомени
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми