- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Снимките от Skype Pictures
Значи винаги стоя с два скайпа едновременно включени (чрез Skype Launcher ).
Сменяйки аватара на първият скайп, изтрих повечето снимки от папката My Skype Pictures и оставих само две-три, при което в самият прозорец за "задаване/избиране" на картинка ми се появяваха само те.
Във вторият скайп обаче ми излизат всички снимки, докато в папката My Skype Pictures са само тези, които съм оставила преди това.
Та въпроса ми е, къде мога да намеря останалите снимки ??
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ммм ,мисля ,че не можеш... :с ... вообще самата програма Skype е изцяло свързана със сървара си и там пише какво правиш със самата програма ... ;с .Пробвай без да ънинсталваш скайпа ... да инсталнеш скайп пак във същата папка и още като ти излезе прозореца за логване да влезеш от там ... пробвай ... не съм сиггурен дали ще стане ;с
П.П.Не мисля ,че скайп иконите са голям проблем и толкова задължителни...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
В тези снимки има няколко, които нямам на компютъра и искам да ги прехвърля в отделна папка. Важни за мен снимкиПървоначално написано от MaGuSs
Иначе това, което казваш го пробвах преди време и не стана..
![]()
MaGuSs не е важно да направиш мнение, важно е какво си написал в тях -,- Всичко се намира в %appdata%/skype ^^ GL
Намерих ги![]()
Мерси, страашно много![]()
![]()
![]()