.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Снукър

Hybrid View

Снукър

Може да не ви се струва такъв (спорт), но всъщност е. И е един от най-популярните спортове в Англия. Та, правя тази тема, за да бъде обсъдено всичко, свързано с тази игра.

За снукъра можете да попрочетете на следните линкове:
    Правила на играта
    Състезатели и статистики
    Последни новини по темата (BG)
    Последни новини, резултати от мачове, статистики и ранкинг листи (EN)

О' Съливан и Селби ми изглеждат най-симпатични, макар, че съм по-скоро любител, но не от активните.

Селби, че е симпатичен, ужасно симпатичен е.
    Рони е пич, като не му се играе, губи и си заминава. Колоритна личност е, но понякога се изнервям, защото ми изглежда като че ли не взима играта на сериозно. А аз все пак включвам телевизора с намерението да гледам качествен снукър, игран с желание.
    Що се отнася до вчерашната титла на Робъртсън, смятам, че я заслужава. Игра доста обещаващо в това първенство, а и дори като маниери ми допада много повече от Дот.

Изключително велика игра е снукърът. Колкото за Рони О'Съливан, каквото и да прави, дори и да не е номер 1 в ранглистата, той ще си е любимец на публиката, поради простата причина, че е ШОУМЕН. Той играе за публиката, за шоуто. Ronnie O'Sullivan Forever (star)

Много добра игра, изисква се доста логика.Още не съм играл, но откриха един клуб, и мисля да отида

Той, че е шоумен, шоумен е. Уважавам непукисти и самата аз се считам за такава, но това да питаш хора от публиката колко е часът и да прекарваш минути с кърпа, покриваща лицето ти, ми се струва леко неуважително. Особено в такъв аристократичен и джентълменски спорт, какъвто е снукърът.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Поздравления за темата Канех се да правя онзи ден, но тъкмо свърши първенството и реших, че няма да има какво да се коментира

Колкото до моите любимци ...
    - Моята гордост- Нийл Робъртсън фенка съм му още от първия негов мач, който гледах .. Абсолютно заслужена титла, толкова много се радвах, че просто не е истина .. заслужаваше си да бодувам до 3 часа, за да го гледам ...
    - РОни О'Съливан .. него няма как да не го обичаш.. просто няма как. Най- добрият играч, играл някога ... гений .. или както обичам да го наричам - Бог (bow)
    - Шон Мърфи - първият снукър мач, който гледах беше финала между него и Матю Стивънс на Световното 2005 и от там се запалих по снукъра ..
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    морската столица
    John Higgins the one !

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    John Higgins the one !
    Видяхме го Хигинс какви ги сдипли.

Ко

Аз съм баба мИчта

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^всяко чудо за 3 дни
    Ше мине време и ше го забравят и това,а свинята (Хигинс) ше си прави същите врътки,само че по-внимателно.Не следях наскоро,решиха ли кво да го правят.Ше го махат ли,няма ли?

Град
    Aбе съмнявам се честно казано .. все пак новото ръководство на федерацията е затегнало нещата .. уж Пък и има толкова неопровержими доказателства, че поне 2-3 години мисля, че ще го накажат .. а може и до живот

Все още няма решение за наказанието или поне аз не знам

Ко

Аз съм баба мИчта

Какво е направил?
    Audio ergo sum

Град
    взимал е сухи награди за да губи фреймове (и мачове предполагам)

За всички фенове на Хигинс, с любов:
    http://www.sportal.bg/news.php?news=236554

Що се отнася до поздравленията, благодаря. Снукърът е спорт, който определено заслужава (най-малкото) една тема в тийн-форум.

Голям фен Аватара на play23
    Дам, един много добър спорт, който гледам с интерес. Миналата седмица случайно уцелих и гледах световното, за съжаление успях да гледам само 2-3 мача, но пък най-важните, един от които финала

Град
    някой от вас играл ли е снукър?

Аз и все като свикна от билярда на снукъра се налага да се прибирам в града ми
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Играта много ме кефи,но незнам дали в България и по-конкретно в София дали има зали да се играе , да се учи ... незнам ако някой зане нека да каже.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Chacho
    Много е забавно, но е доста по-трудно от билиярда (8 pool). Като ми се вдигне самочувствието, че съм станал много точен и ходя на снукъра, за да сляза набързо на земята
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на play23
    В Хасково, май има само една маса за снукър, но поне е хубава, ама е много по-трудна игра от билярда, рядко играя, не съм толкова добър В София трябва да има, мисля че Шон Мърфи(не съм 100% сигурен) беше дошъл в България преди няколко години и май откриваше нещо такова, може даже да има школи.

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Играта много ме кефи,но незнам дали в България и по-конкретно в София дали има зали да се играе , да се учи ... незнам ако някой зане нека да каже.
    Щом в Плевен има, значи и там има.Но не мисля, че съм толкова добър да ходя да се излагам
    Още 1-2 месеца билярд, и май май, ше се пробвам ;d

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Винаги съм харесвал снукърът. Страхотна игра. Играл съм към 20тина пъти. О'Съливан винаги ще ме радва и ще си ми остане любимец. (:

Щом в Бургас има зали, логично е и в София, Пловдив и т.н. също да има.
    До момента не съм играла. Имам още какво да изглаждам в билярда Осма топка, камо ли да почвам със снукъра.

Град
    снукъра и билярда нямат нищо общо

Да не би случайно да се играят на маса, използвайки топки и щека?
    И в никакъв случай не изискват точност, логическо мислене и предприемчивост от играча, не.

Мисли преди да говориш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си