снукъра е технична игра,иска се повече мислене при действията - при билярда не е така
та,мисли ти преди да пишеш
Абсолютни глупости са това.
Едит: Разбира се, че има разлики в двете игри. Но базата е обща, което ги прави много сходни.![]()
До колкото знам, снукъра е вид билярд в който трябва точност, и мислене как да си пласираш бялата..А обикновенния билярд, като е по-малка маса, малко по-големи топки, малко по широки джобове, не е толкова трудно
И все пак мисля, че трябва първо да си осъвършенствам билярда, и после да пробвам снукър.
И при двете игри се изискват точност, самоконтрол и добра стратегическа мисъл. Просто при снукъра трябва да са в по-големи количества. Разликите при снукъра са, че върхът на щеката е по-малък, топките и джобовете също, а масата доста по-внушителна.
Audio ergo sum
и щото човека е продал няколко мача,трябва да се откаже от това да съм му фен.пък айде да ви еба и логикатаПървоначално написано от TheSadGirl
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Да еба аз твоята логика, честно.![]()
Спортистите ги режат за допинг с години, а тоя смешник, дето е готов да продаде цялото световно първенство, включително и титлата си, да го жалят. От какъв зор?
Имаш право да си фен на когото си поискаш![]()
Просто отбелязах, че го видяхме що за стока еИ съм съгласна ThroughStruggle , че трябва да бъде наказан за няколко години
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Сега виж известният като СЪР Джон Хигинс и на двойни години от пишлемето Робъртсън,тази титла какво да се очудваме за нея?!Рони и Хигинс паднаха рано,другото е зарчета
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
а когато Робъртсън стане на неговите години?
колелото се върти и на мястото на старите кучета идват нови,заслужили отличията си
глупаво е да говориш глупости за да пропагандираш известността на дадена персона
А това, че е СЪР и си позволява такива измами е още по- фрапиращо
x3eme го каза много точно .. не може цял живот Хигинс и Хендри, и т.н. .. има много млади и талантливи играчи, които тепърва ще печелят титли- Магуайър,Селби,Динг,Фу, Робъртсън, Дей, Картър, Тръмп, Мърфи .. и т.н.![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
По-спокойно.
Не може да се почива на стари лаври, нали знаеш. Хигинс разочарова милиони фенове по света, и сега очаква да мине с предупреждение, или нещо такова? Съмнявам се да стане.
^другото което е - винаги ше буди съмнение при игра
Νeil Robetson & John Higgins са най-добрите
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
<------------ Какво да кажа... това е човекът!![]()