.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Лицето

Голям фен Аватара на DesSsi

Лицето

как да придобием гладка и чиста кожа на лицето ? Имам малко пъпки и петна , някой може ли да ми каже някакъв начин или козметика, с която да придобия желания ефект ?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Чувала съм за Мелабел-крем за тея петна от пъпките,обаче трябвало и слънцезащитен да си купиш от тая марка с поне 40-50 фактор,за да има ефект,и се ползва и зимата тоя слънцезащитен.Аз все се каня,че ще ида да си го купя ама все забравям.А и забравих да кажа,че го няма във всяка аптека,например в Пловдив ги има в 3 аптеки от целия град.

Град
    loveCh

м

1.Има едно лекарство наречено Ретинол.Може да се намери във всяка аптека
    2.Сънят премахва акнето ако се опиташ поне за една семица да спиш минимум по 6-7 часа на ден ще видиш, че ще има подобрение ))
    3.Използвай повече натурални препарати смисъл без тежки препарати, кремове и др
    4.Ако пъпката е доста голяма и забележима има кремове които премахват акнето за ден, обаче саа мн силни и после трудно се измиват.Може да се прмахне и с маска за лице.
    Ем тфа е от мене дано има полза ;]]

Re: м

2.Сънят премахва акнето ако се опиташ поне за една семица да спиш минимум по 6-7 часа на ден ще видиш, че ще има подобрение ))

Мда помага и то много, също така повече вода пий
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си