.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Ох, аз винаги свалям момчетата, какво му е ненормалното? Не обичам мен да ме свалят, става ми смешно...
    Покани го на среща, най-много да откаже.
    ми то само в нашата родина тва не е нормално в другите държави попринцип мацките ходят при мъжете
    По темата : толкова ли е трудно просто да му кажеш кво чувстваш ?Кво може да стане освен да те отреже ,по-добре така от колкото нещата да са в застой както в момента
    +

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Малко по-смело ! Тия дето са най-дръпнати са най-големите душички..
    Направили са си "стена" около тях , но са си съвсем номрални като мен и теб Бъди по-смела и каквото сабя покаже Успех
    П.С. .. Години ?
    Живей един път , но както трябва
    Слънцето няма цяла вечност да те радва (:

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    Цитирай Първоначално написано от V14D0
    Вземи му Фейсбук или скайп, пиши му. Щом е сдухан, явно никой не му обръща внимание.. е, малкото внимание, което ще получи от теб, ще бъде 'сламката' за един удавник. Удостои го с внимание, пиши му по скайп, загатни му съвсем леко, че го харесваш и стискай палци да се усети
    скрий се!
    Защо да се скрие? Обоснови се?

ami da ti kaja napravo si my go kaji bez da ti puka kak izglejda ili kvo 6e kajat drugite ako naistina go haresva6 prosto my go kaji i to drygoto 6e stane ot samosebesi ako i toi te haresva 6e ti kaje i gototvo no prosto budi smela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си