- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с по-особено момче
Здравейте. Въпроса ми не е особено сексуален, но не е и за раздел Любов и реших тук да пиша. Значи познавам едно момче от няколко години, приятел е на мои приятели, а на мен ми е просто познат. Рядко се виждаме, но аз винаги съм го харесвала като мъж. Отскоро вече съм свободна и съм решила да се пробвам с него. Проблема обаче е, че не е от "нормалните" мъже, на които трябва да се усмихнеш само и всичко е ясно. Той е по-дръпнат някакси, не се занимава с жени уж, напоследък нещо е сдухан и хич не знам какво да го правя.. Класическите методи не вървят при него най-вероятно. Искам просто да му покажа, че имам интерес към него и да видя дали и той има към мен. Получава се май все едно аз съм мъжа, а той жената и аз трябва да го свалям![]()
Тъпа ситуация, но искам да се пробвам с него да видим дали ще прояви интерес. Та някакви идеи някой ако има как да действам ще съм много благодарна! Мерси
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Вземи му Фейсбук или скайп, пиши му. Щом е сдухан, явно никой не му обръща внимание.. е, малкото внимание, което ще получи от теб, ще бъде 'сламката' за един удавник. Удостои го с внимание, пиши му по скайп, загатни му съвсем леко, че го харесваш и стискай палци да се усети![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
мързи ме да го махнаиначе си прав за слабото място.. трябва да се проучи по-внимателно..
Ох, аз винаги свалям момчетата, какво му е ненормалното?Не обичам мен да ме свалят, става ми смешно...
Покани го на среща, най-много да откаже.
Бе ти с по един поглед ли искаш да ги сваляш мъжете?
То бива мързел, ама чак толкова...
А какво значи ненормален? Гей ли е? С повече ръце? Крака? Нещо му липсва?
Айде не се превъзнасяй. Като го искаш - марш при него. Агресия.. чувала ли си тая думичка и знаеш ли какво значи?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Аз така правя и имам повече успех, отколкото когато на 2 пъти съм ходила аз да свалям момчето.![]()
иначе да. или му липсва пенис, или просто не е заинтересован от авторката.![]()
сближи се с него. не му показвай, че вече си си направила план да тръгваш с него (). вкарай лек флирт, не очевиден.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не знаех,че само мъжете свалятПолучава се май все едно аз съм мъжа, а той жената и аз трябва да го свалям
скрий се!Първоначално написано от V14D0
--Лудите, лудите - те да са живи!
Чекай сега - момче или мъж е обектът на желанията ти, защото ако е мъж (зряло момче) и си има поставени цели в живота - образование, кариера, бла бла (е тва не значи, че нямаш шанс) не е необходимо да заглежда и сваля всяка втора. И в крайна сметка к'во се получи - сваля ли всяка втора е ку*вар, а не обръща ли внимание на кифлите - гей, така ли излиза?
Пп: Както се казва - зад всеки преуспял мъж, стои силна жена... Пробвай си късмета, може пък да търси нещо по-сериозно, а просто да не го е намерил. Пробвай, нищо не губиш.![]()
+Първоначално написано от HiM
от тези неща трябва да разбере ,а ако ли не е някой надут или просо срамежлив човек![]()
Мисля, че само един поглед може да е достатъчен... погледни го в очите... усмихни му се... Ти сама ще разбереш дали е готов за връзка... Гушкай го уж по приятелски... А ако усетиш, че в погледа му се крие любов... Целуни го... ако те отблъсне ... отдръпни се... после може да съжалява...
It's too late...
хмм .. що ли ми е познато![]()
![]()
![]()
Леле какво ненормално момче, не се мъчи да сваля всяка срещната, сигурно е гей.![]()
Ама недей, само му намеквай, че го харесваш. Не прави нищо друго или ще разклатим консервативните разбирания, че момчето единствено сваля.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ти от гората ли идваш? Когато едно момиче те удари по раката си е демонстрация на чист интерес от нейна страна.Първоначално написано от xNiKx
Първоначално написано от valdesbg
въздуух ! трябва ми въздуууух
![]()
А по темата : Ами както пишеше по - горе вземи ф-бук скайп или нещо тако . Пишете и т.н. Те нещатата ще се развият по нататък от самосебеси![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Първоначално написано от simi4ka
Не съм съгласна.. тя как ще се опознае с него .. по скайп .. и .. изобщо в интернет всеки е различен.. много често пращаме целувки .. на закачка просто .. ама едва ли би го позволил на живо .. по скайп всеки се шегува а като сте очи в очи кво ще му кажеш .. ем аз нищо неискама неможеш постоянно да го избягваш .. представи си .. си говорят за нещо по скайп .. и той й каже много си секси .. а - у . да иска секс да праятт.. на живо кат се видят.. тя трябва ли да му позволи ..
незнам аз мисля .. че очи в очи е много по-добре дори и нищо да не се получи .. отколкото да си пишат в скайп да се прави на много мил и да праща хронология на някой и да й се подиграва
![]()
А сега сериозно по добре отиди , поговорете ии виж дали има някакъв интерес към тебб .. Успехх :P![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
тва ще е много готиноПървоначално написано от tweettyy
![]()
в другите държави попринцип мацките ходят при мъжете
![]()
По темата : толкова ли е трудно просто да му кажеш кво чувстваш ?Кво може да стане освен да те отреже ,по-добре така от колкото нещата да са в застой както в момента![]()