.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Град
    София

Какво да направя ? ще умре...

Ами..от 1 месец някъде не съм се видждал с един от най-добрите ми приятели и днес влезна в скайп и знаете ли кво ми каза,че от 2 седмици е на хероин и му било супер яко и някво топличко той преди си пушеше коз ама не смятах,че ще стигне до там просто нз... аз му казах,че ще направя квото иска само да спре та той е едва на 16... той ми каза,че може сам да се грижи са себе си и да не го уча.... моля ви се... направо ше се разрева... не искам да умре като куче след 1 година...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Това е много лошо.Той не осъзнава ли какво става с него? Ако родителите му са разбрани и по някакъв начин могат да му помогнат,говори с тях.Дори да ти се разсърди,по-добре отколкото да умре толкова млад. Или не спирай да му говориш,пък дано се осъзнае.

най-добре говори с родителите му , докато още не се е пристрастил съвсем.. колкото по-скоро , толкова по-добре.. по добре да е жив и да ти се сърди , от колкото да се гътне на 17-18 г
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    София
    Дабе на тяхните.... не стига,че после няма да ме има за никъв приятел пък и ако е решил не могат да го спрат...Аз мисля да отидем няколко човека и да го строшим от бой да не може да се друса няколко месеца,поне докато е още в началото.... иначе просто нз

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    След време ще осъзнае как си го спасил. Кажи на родителите му най добре, това е сериозно. Колкото и да му говориш виждаш, че не става само с говорене, а и какво искаш като се напуши да ти забие някой, д се сбиете и някви такива филми. Айде сега... колкото и да му говориш другото надделява в съзнанието му. Надали ще го спреш така.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Точно така ще го спре ! Според теб едно приятелство по-важно ли е от един човешки живот ?!? Човек , веднага казвай не родителите му защото още не се е пристрастил съвсем напълно .. топличко му било .. кажи му че когато иде в гроба под земята ще му е много по-топличко ! Веднага казвай на някой.А ако толкова много не искаш отиваш с 10-20 човека при него и го смазвате от бой , колкото и тъпо да звучи това е втория най-добър вариант..а,и в болницата 100% ще му вземат кръв за нещо си и ще видят че има хероин в кръвта .. гледах един филм за наркотиците и се оказа че хероина е най-опасен !!! ВЕДНАГА КАЗВАЙ НА НЯКОЙ !!!!!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на L0ST
    Все още има възможност да го спреш ида няма сериозни последствия. Сам/а не можеш да го направиш. Най-добре говори с родителите му, учителите, класния, е ще предприемат мерки. Но трябва да го направиш без изобщо да се замисляш и то веднага, колкото е може по-скоро преди да се е и заразил с нещо гадно. Може би не мислиш обективно в момента, но това е най-доброто ешение - да кажеш на някого. Ще се скарате, няма да ти говори известно време, но ще осъзнае че си му спасил/а живота.
    Lexynnka

Град
    София
    Да,така ще направя ще го бием ама много лошо няколко човека ако ще така да умира по-добре отколкото в агония в някоя канафка...И ще му кажа,че съм бил аз дано поне след 5,6 години го осъзнае,че е за добро И да знам,че хероина е мн опасен пристрастяваш се бързо,а той вече се е боцкал 5,6 пъти... да не говорим,че познавам 1 човек,който ми каза,че слагат вар и кви ли не боклуци,за да взимат повече пари диларите...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Боя не мисля, че е най добрия вариант. Най добре родителите му да се погрижат за него или училищното настоятелство, което така или иначе ще се обади на родителите. Има си специални лекари или болници, които ще го изкелкуват, колкото и болезнено да изглежда. Не се замисляй да помогнеш, но не да го биеш. След време ще осъзнае как си му помогнал.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Хероина е най-силния наркотик така,че..

Мега фен
    да го строшите от бой? нормален ли си? това няма да го спре. не виждам и родителите му как биха могли да го спрат. най- много да му се развикат и, за да им направи напук, да се настърви още повече да друса.
    ако човек е решил да си съсипва живота, няма някой, който да може да го спре. тъжно е, когато това се случва на близки до нас хора, но всеки си прави избора.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Много филми гледате тука
    Няма да умре след 2-3 години,освен ако не вземе свръхдоза.
    Ще живее поне до 25 сигурно и тогав ще се гътне здравата,но ще си остане боклук до края на дните си и ще е по-добре да си отиде сега.Ако искате убиите го и снимайте клипче

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Много филми гледате тука
    Ще живее поне до 25 сигурно и тогав ще се гътне здравата,но ще си остане боклук до края на дните си и ще е по-добре да си отиде сега.Ако искате убиите го и снимайте клипче
    Жалко, че не знаем ти къде си да дойдем и теб да те снимаме на клипче!

Аман от идиоти. Какво ще направят родителите му?! Ако го обичат ще намерят какво да направят 5 дози не са толкова много, има шанс да се оправи, но с всеки изминал ден шансовете му да остане нормален се намаляват. Както казах - родители, училище, учители, класни, все някой ще успее да направи нещо. Даже и в олицията може да се обадиш според мен, макар че не съм сигурен те акво могат да направят.
    Lexynnka

Супер фен Аватара на someonerandom
    Дай да видим дали разбрах-н искаш да ти се сърди не мислиш,че техните ще го спрат,затова ще го пребиеш(неее той няма да ти се сърди,ама изоообщо) и мислиш,че ТОВА ще го спре?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен
    аз що имам чувството, че темата е ебавка?

Или поне, че това, което ти е казал, е ебавка??

Ако не съм права, наистина това с боя нищо няма да направи. Не се вкарвай в някакви филми, кажи на родителите му, но така, че да ти повярват, защото ако не ти се доверят и го попитат, ще бъде много лошо за теб после. Хем според тях разпространяваш грешни слухове, хем той няма да ти е приятел. Но ако успееш да ги убедиш, те ще могат да му помогнат. Има клиники и т.н. А хероинът действително е най-силният наркотик и най-лесно човек се пристрастява към него. Не знам след колко време се умира, но човек увеличава дозите всеки път, докато не стигне фаталната. Не се прави на герой, ами кажи на родителите му! Ти какво предпочиташ: той да умре като твой приятели, или да е жив? След време ще разбере, че си му спасил живота. А дори и да не разбере, нали е жив. Ако умре, няма ли да си кажеш "ех, ако бях казал на родителите му"? Сериозно, казвай им. Колкото по-рано, по-добре. Ако не те послушат, ще опиташ нещо друго. Но е по-добре да опиташ.

Град
    София
    Офф не знам ,темата НЕ е ебавка...просто се запознал с някви наркомани..Аз му казах,че ще умре и той вика точно като вас да не се вкарвам във филми,че с тия дето се познавал се друсали от 3 години и изобщо не били смачкани наркомани както съм си го представял и не бил зависим можел просто да не мисли за това и можел да спре,когато си поиска и щял да живее на МАКС,защото утре можело да го бутне кола...

И да го откажеш сега после при най-малкия прблем пак ше са надруса ... кажи на арменския поп ако искаш той като си знае неговото не мисля ,че ще промениш нещо ...

Мега фен Аватара на iiordanova
    В край на сметка той не иска да му помагаш.
    Остави го .. да се друса , да прави каквото поиска , накрая ще се осъзнае само дано не е късно.
    И тогава ще си спомни за теб , и няма да може да те погледне !
    Ако е инат .. просто няма начин посмъртно да го накараш да се откаже. Остави го, рано или късно всичко ще се нареди.
    Може след някой ден сам да се осъзнае , сам да спре. Макар че .. за наркотиците ти трябва огромна воля и подкрепа , за да се спреш.
    .. След време осъзнаваш , че не си истински. Че се движиш , че говориш , че дишаш даже под влияние на дрога.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Хероина е най-силния наркотик така,че..
    Още нее късно!!

Град
    у нас
    е*ахти и гадното.... кажи на родителите му това е много сериозноо
    Асии <3 , Наннсии <3

Повече от фен
    бе те всички казват, че "могат да спрат". И да го набиете, няма да му влеете мозък, така че това няма да го спре. Най-добре кажи на родителите му, пък той ако не оцени жеста, дори и след време, изобщо не те заслужава като приятел.

[quote="L0ST"]
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Много филми гледате тука
    Жалко, че не знаем ти къде си да дойдем и теб да те снимаме на клипче!

Аман от идиоти.

Ми айде яла бе шибан смърф

говори с техните задължително. даже приятелството ви да се провали, това е без значение... друго нищо не можеш да направиш.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ти нормален ли си? Това не е начина да го спреш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си