- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да направя ? ще умре...
Ама го пребийте преди това.. не е лоша идеята.. счупете го от бой... направо го потрошете и тогас кажете на неговите...Първоначално написано от dPa3HuTeJl
И да го биеш, и да го трошиш, и да го убиеш истината е, че наркоман бивш и то хероинов точно няма. Похвално е, че искаш да му помогнеш, но съжалявам, че трябва да ти кажа, че с желанието ти опциите се изчерпват. Нищо няма да постигнеш с бой...Техните, ако имат пари, да го пращат в наркокомун в чужбина. Ако не, жито...
Може много цинично да ви звучи, ама това е истината.
И да го биете той няма да усеща те наркоманите не усещат нищо казвай на родителите му бързо!
Като за начало 90% съм сигурна, че те лъже.Прави се на голям гъзар.Един наркоман не се хвали с това, а сам знае, че е пропаднал, повярвай ми познавам и съм познавала достатъчно.
Че ще умре, ще умре, сигурно сте лапета на максимум 16 години.Най-добре кажи на тяхните да му поиздърпат ушите, да не ти пука, че след това няма да ти говори и тн.![]()
Едно е да пуши трева, друго е да се боцка![]()
Другите са прави.Земи 20 мутри да го смажат от бой и после се обади там на оняя номер за болницата викни ги да го преберат и ще разберат за наркотиците и ще кажат на родителите му.И белким ги спре.И бту няма нужда да му говориш- с говорене не става.
И ако ги окаже и ако ти се разсърди - да не ти пука.Ако някой ден си има семейство и ги обича ще се сети как си му спасила живота и веднага ще те потърси да ти се извини.
така е..направи всичко..говори с родителите му и т.н. просто направи нещо докато е възможно защото след време... не искаш и да си представиш какво може да стане!!