- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям тапак
Здравейте на всички... дойде момента и аз да си излея всичко в този форум.. не искам съвети нито съжаление просто ми дойде в повече всичко и незнам....
Ходих с едно момиче П. което обичам страшно много и бих дал всичко за да съм пак с нея но проблема е че съм пълен идиот... напоследък започнах да и обръщам все по малко внимание ... не че исках така да стане просто и аз незнам защо стана така... може би исках малко свобода... а и имам един здравословен проблем за който не ми се говори.. и така де...разделихме се
аз се напих и тръгнах с друго момиче... а въпросната П. също е тръгнала с някакво друго момче...Сега с П. сме само приятели но аз не мога да погледна на нея като приятелка... незнам ..откачам направо.. тя ми каза че все още ме обича но преди 2 дни ми наговори коренно различни неща... за нея бях нещастник който е бил най голямата грешка в живота и... Сега тука всички ще ми кажат да я оставя на мира да не я занимавам и т.н. ама не мога .... тя е най-хубавото нещо в живота ми и незнам какво да правя...
Стана малко дълго ама който не иска да не чете .... и моля без тъпи коментари както казах и в началото не търся нито съжаление нито съвети...
There is no right or wrong, only fun or boring
Ем стой и се саможалявай в измисления ти свят.
Не моята глава ще се троши. Прав ти път![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Къде го видя този измислен свят ..хах за какво изобщо си правиш труда да пишеш глупави коментари...И да не си блъскаш ти главата така че поне не се прави на важен
![]()
ОК, няма да коментираме, или да четемеПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Авторче - защо се хващаш за мнението ми. Нали не искаше нито съвет, нито съжаления? Не съм ти ги дал, къде е пробелма?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Никъде бе споксПървоначално написано от valdesbg
![]()
Бъди спокоен - от мен няма да получиш нито съвет, нито съжаление.
Само едно въпреосченце: Съдист ли си или просто ти харесва да нараняваш хората, които обичаш и те обичат?
И да, ти наистина си много тАп![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Нали знаеш: Оценяваш нещо чак когато го загубиш ;]
И ти в случая си се направил на глупак.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Първоначално написано от Lucyy
права е ... незнам ако искаш я питай последно обича ли те или не и може пък пак да потръгнат нещата![]()
Не съм съдист и изобщо не ми харесва да я наранявам може би затова и ще я оставя за да може да е с някой който ще я направи щастлива а не с идиот като мен....Първоначално написано от Eliii
ако ти не се харесваш, и другите няма да те харесват.![]()
ти може да не искаш съвет и мнение, обаче аз ще ти ги дам :P
питай я пак (за последен път) дали иска да има нещо общо с теб. Ако не иска- остави я. Постави се на нейното място. Ако някое момиче те тормози и иска да е с теб, а ти не, тя трябва ли да продължи да ти досажда?
Ако толкова не можеш да я превъзмогнеш, по-добре прекрати отношенията си с нея, докато я забравиш.
Щом не искаш да се пише и чете темата закво я написа да изубиш така спипоценните ми 47 сек ?????Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Темата ме домързя да прочета, ама описанието ме разсмя от сърце!..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..