.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

бягство от училище

вчера бяхме на училище 15 човека ,а общо сме 29 след втория час някои си тръгнаха и останахме само пет,но накрая ни писна ние да сме винаги тъпите и да си седим винаги да спасяваме класа и ние също си тръгнахме.Сега всички учители знаят какво сме направили вкл и директорката какво ли ще стане с нас . На ,който му се е случвало да пише дали ще ни накажат или ................

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми ще ви викат и ще правите контролни, по предметите, които сте отсъствали.
    И ведъж ме извикаха при директора, щото съм отговорник на класа и ме питаха, закво сме избягали ала бала.. няма да те гръмнат, спокойно.
    Вафла..

Re: бягство от училище

Цитирай Първоначално написано от malinkata
    вчера бяхме на училище 15 човека ,а общо сме 29 след втория час някои си тръгнаха и останахме само пет,но накрая ни писна ние да сме винаги тъпите и да си седим винаги да спасяваме класа и ние също си тръгнахме.Сега всички учители знаят какво сме направили вкл и директорката какво ли ще стане с нас . На ,който му се е случвало да пише дали ще ни накажат или ................
    споко , в нашето даскал отва си е ежедневие и даскалите ше ви пишат по лесно оценките
    П.П личен опит

охх мерси успокоихте ме а дали може да ни накажат целия клас със забележка

anonymous546178
    Guest
    Всичко могат да направят, като не знаете и не сте готови за последствията, просто не бягайте, а си стойте "като тъпите".

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Е и ?
    ахахаххаа
    Аз като имам 300 отсъствия и 2 наказания , да съм умряла?

anonymous546178
    Guest
    не са искали не са ти направили гадно, нали се сещаш
    ако спазват законите одавна да си на самостоятелна.

Голям фен
    охх мерси успокоихте ме а дали може да ни накажат целия клас със забележка
    Добре де, като сте малки и се колебаеш защо бягате/бягаш ?
    Всичко могат да направят - да ви накажат, да правите контролни, да викнат родители, да копате градинката - всичко, стига да искат ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тцтц.. ние чак в 9-10 клас започнахме да бягаме..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ние почти винаги бягаме.. нз поне на нас само отсъствия ни пишат. Не мисля, че ще ви правят голям проблем за това, най-много да правите някое изненадващо контролно.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако гспожата е влязла и е нямало никой, за отсъствия няма право да ви пише така че спокойно. Ако е коварна - ще има голямо изпитване или контролно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Re: бягство от училище

Т'ва се случи в нащо даскало ПМГ... в 6 клас... смятай че сички бяха наказани до един... писаха ги по едни списъци глупости, родители...
    Ами зависи къде учиш може да не ви базарят много

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако гспожата е влязла и е нямало никой, за отсъствия няма право да ви пише така че спокойно. Ако е коварна - ще има голямо изпитване или контролно.
    това е много голям мит сред учениците... пише си ви на целия клас и това е... представи си че с някой от вас стане нещо, а в дневника пише че присъствате... сещаш ли се кой ще поеме отговорността

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Е и ?
    ахахаххаа
    Аз като имам 300 отсъствия и 2 наказания , да съм умряла?
    Честито! Вече си най-готината в цялото даскало!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Пф, нашия клас е с 4500+ отсъствия вие какви филми с вкарвате за едно бягане на класа ден преди ваканцията.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Вчера и аз избягах,заедно с няколко съученици.Нищо не ни казаха,само директора влезе,почете малко конско и толкова. Но ние бягаме от часовете много,много рядко.А иначе по темата,незнам какво може да направи,зависи от директорката..колко е строга и т.н.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Споко стига даскалите ви да не са гадни нямате проблеми.При нас днеска избягахме от 3 часа ама даскалите са супер печени и не ни пишат отсъствия
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Град
    In the middle of Nowhere
    Кви са тея филми тука е...Наказания..Не ми се вярва да накажат целия клас...Целия клас сме бягали в старото даскало в 7ми клас и нищо не ни казаха...А сега пак си бягам и нямам проблеми,но всичко си зависи от даскалите ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ми има само една гадна др са добре лично на мен това ми е първия път да бягам и имахме още 4 часа директорката ее многооо добра 9 клас сме

anonymous546178
    Guest
    9 клас, а бягат за пръв път... браво .. Наистина браво.

лично на мен това ми е първия път да бягам
    Във форума можеш да кажеш истината, няма да те наказваме със забележка.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    лично на мен това ми е първия път да бягам
    Във форума можеш да кажеш истината, няма да те наказваме със забележка.

иначе ако не сте бягали досега наистина браво-доста сте примерни

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Онзи ден се получи нещо като бягане - имахме музика и мислехме, че сме в кабинета, а госпожата била в другия кабинет и ни чакала, но не беше казала, че ще сме там и нямаше бележка.. Минаха 15 мин. и ние помислихме, че я няма и класния каза да си вървим ако искаме. Излязохме почти всички, но се чудихме къде са другите, а те я намерили и тя писала на всички отсъствия (уж не можело), дори и на тези, които били вече там. После класния ги извини Не мисля, че това беше бягство.. Не бих избягала, защото е тъпо. Достатъчно време има преди или след училище, за да излизаме. А и като изпуснеш материала..

ще ви изгорят живи на в центъра на града.Багайте докато е време,ще ви завържат за стълб и ще ви полеят с бензин,ще ви запалят и ще пируват около вас.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    ще ви изгорят живи на в центъра на града.Багайте докато е време,ще ви завържат за стълб и ще ви полеят с бензин,ще ви запалят и ще пируват около вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си