- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягство от училище
вчера бяхме на училище 15 човека ,а общо сме 29 след втория час някои си тръгнаха и останахме само пет,но накрая ни писна ние да сме винаги тъпите и да си седим винаги да спасяваме класа и ние също си тръгнахме.Сега всички учители знаят какво сме направили вкл и директорката какво ли ще стане с нас . На ,който му се е случвало да пише дали ще ни накажат или ................
Еми ще ви викат и ще правите контролни, по предметите, които сте отсъствали.![]()
И ведъж ме извикаха при директора, щото съм отговорник на класа и ме питаха, закво сме избягали ала бала.. няма да те гръмнат, спокойно.![]()
Вафла..
споко , в нашето даскал отва си е ежедневие и даскалите ше ви пишат по лесно оценкитеПървоначално написано от malinkata
П.П личен опит![]()
охх мерси успокоихте меа дали може да ни накажат целия клас със забележка
![]()
Всичко могат да направят, като не знаете и не сте готови за последствията, просто не бягайте, а си стойте "като тъпите".
Е и ?
ахахаххаа
Аз като имам 300 отсъствия и 2 наказания , да съм умряла?
не са искали не са ти направили гадно, нали се сещаш
ако спазват законите одавна да си на самостоятелна.
Добре де, като сте малки и се колебаеш защо бягате/бягаш ?Първоначално написано от malinkata
Всичко могат да направят - да ви накажат, да правите контролни, да викнат родители, да копате градинката - всичко, стига да искат ...
Тцтц.. ние чак в 9-10 клас започнахме да бягаме..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ние почти винаги бягаме.. нз поне на нас само отсъствия ни пишат. Не мисля, че ще ви правят голям проблем за това, най-много да правите някое изненадващо контролно.![]()
Ако гспожата е влязла и е нямало никой, за отсъствия няма право да ви пише така че спокойно. Ако е коварна - ще има голямо изпитване или контролно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Т'ва се случи в нащо даскало ПМГ... в 6 клас... смятай че сички бяха наказани до един... писаха ги по едни списъци глупости, родители...Първоначално написано от malinkata
Ами зависи къде учиш може да не ви базарят много
това е много голям мит сред учениците... пише си ви на целия клас и това е... представи си че с някой от вас стане нещо, а в дневника пише че присъствате... сещаш ли се кой ще поеме отговорносттаПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Първоначално написано от LovEsIckk
Честито! Вече си най-готината в цялото даскало!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Пф, нашия клас е с 4500+ отсъствия вие какви филми с вкарвате за едно бягане на класа ден преди ваканцията.
Вчера и аз избягах,заедно с няколко съученици.Нищо не ни казаха,само директора влезе,почете малко конско и толкова.Но ние бягаме от часовете много,много рядко.А иначе по темата,незнам какво може да направи,зависи от директорката..колко е строга и т.н.
Споко стига даскалите ви да не са гадни нямате проблеми.При нас днеска избягахме от 3 часа ама даскалите са супер печени и не ни пишат отсъствия
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Кви са тея филми тука е...Наказания..Не ми се вярва да накажат целия клас...Целия клас сме бягали в старото даскало в 7ми клас и нищо не ни казаха...А сега пак си бягам и нямам проблеми,но всичко си зависи от даскалите ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми има само една гадна др са добре лично на мен това ми е първия път да бягам и имахме още 4 часа директорката ее многооо добра![]()
9 клас сме
9 клас, а бягат за пръв път... браво .. Наистина браво.
Във форума можеш да кажеш истината, няма да те наказваме със забележка.Първоначално написано от malinkata
Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
иначе ако не сте бягали досега наистина браво-доста сте примерни![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Онзи ден се получи нещо като бягане - имахме музика и мислехме, че сме в кабинета, а госпожата била в другия кабинет и ни чакала, но не беше казала, че ще сме там и нямаше бележка.. Минаха 15 мин. и ние помислихме, че я няма и класния каза да си вървим ако искаме. Излязохме почти всички, но се чудихме къде са другите, а те я намерили и тя писала на всички отсъствия (уж не можело), дори и на тези, които били вече там. После класния ги извиниНе мисля, че това беше бягство.. Не бих избягала, защото е тъпо. Достатъчно време има преди или след училище, за да излизаме. А и като изпуснеш материала..
![]()
ще ви изгорят живи на в центъра на града.Багайте докато е време,ще ви завържат за стълб и ще ви полеят с бензин,ще ви запалят и ще пируват около вас.![]()