Така аз сам пълен идиот и искам ж края на годината да направа невероятни простоти но сам измислил само околко 10 за туи . ако има някои луд . да пише идеи .
и в края на годината при желание мога да му прата запис![]()
martins
спалнята, хола, кухнята, ножа, банята, вените край на проблемите ....нещо такова беше![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Искам запис как пробиваш стената с главата си.. ако не успееш - пак искам запис.![]()
дай на некой пич да мета ножове по тебе, докато ти си завързан за стената...
Ама и пича (тоя дето ще мята) трябва да е със превръзка на очите ! За да е по-ефектноПървоначално написано от Nakadah
!
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
О боже... толкова ли неможеш да спрретнеш някой номер на госпожите, да се погавриш с тях.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
кухнята,ножа,банята,вените-край на проблемите.Крещи,плачи,реж ,умриПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
е така се пише..![]()
Принципно да! Но аз съм ЗА за следното:Първоначално написано от danibebi
- Кухнята - ножа - хляба - маргарина - мажи филия - режи салама - яж.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
НЕЕ.. така е най-добре: кухнята-отварачката-хладилника-бирата-насмучи се като смок !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
така най ми харесваПървоначално написано от Ne7w0rK
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
ЕЕЕЕЕЕ т`ва най ми хареса! Прав си!Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо се научи да пишеш и тогава се прави на луд! С мене не можеш да се мериш щом става въпрос за простотии![]()
FUCK-тически не ме интересувате..