трябва да се радваш че си се отървала с толкова малко поражения!
иначе просто от любопитство:
той някога да е закъснявал с 30 мин. и ти да си го чакала,и после като ти обясни да не се сърдиш ами да кажеш"ок"????
офф задълбах..отново...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
^ Не.
Но, поне да се беше опитал да ме разбере, но щом не държи на мен няма връщане на зад![]()
\Първоначално написано от Jessie
/
Много са ми смешни тези "проблеми" ,заради които се прекратяват връзки , изчезва "любовта"![]()
![]()
Според мен ,за да обсъждате случилото се по такъв начин и да го превърнете в мега драмата ,и двамата имате да растете на акъл![]()
--------------------------------------------------------
за всяко нещо ми натякваше, че съм малка -.- утф?
вярно, че не съм кой - знае колко голяма ама той ми викаше: ' Ти да не си на принципа ; хвани си БАТКО да ти е сладко ; '
Паха.
Искам да му се падна една такава ' какичка ' и така да го нареди![]()
Явно ти си падаш по такъв тип момчета.Това ,естествено, не е изненада ,защото вече така е модерно.Първоначално написано от RussianStandard
Повечето момичета на 15 искат момче което да ги уважава,обича ,цени ,да е романтик ,а същевременно търсят тези качества у момчета ,които се водят за "гъзари" ,слдват "модата" и чиито речник е по-беден и от децата в Африка ....Просто няма как да се случи такъв феномен![]()
--------------------------------------------------------
Ако питаш мен, точно той е този, който прави лапешките работи.Окей, нормално да се подразни, но би трябвало да те изслуша, да ти си му обяснила какво всъщност се е случило, а той какво е направил ? - блокирал те е.Като че ли не може да поговори с теб, да разрешите проблема или да се разделите с достойнство, а големия батко те е блокнал в скайп.Най-добре ги заеби и не си трови живота с такива празни хора.
![]()
ще те оцени, но ще бъде късно![]()
Аз съм на негова страна отчасти (просто реакцията му е била преалено остра). Надали ти сама би висяла 100 часа на едно място да чакаш някой, който даже не се е обадил, че ще закъснее. (Въпреки че си звъняла, но все пак не си се свързала). Мисля, че е в пълното си право да се сърди, но не и чак така.
Съвета ми е по- скоро да не се занимаваш с него- толкова импулсивен човек не е добра алтернатива![]()
Ами, знаеш ли какво? Аз лично съм малко рязка в преценките, за това веднага си направих изводи за този тип.
Той не струва мойто момиче. Някой, който поне малко те харесва, никога не би те карала да биеш път до НЕГОВИЯТ квартал, да те чака ТИ да му звъниш, и ТИ да му пишеш да се видите.
Такива момчета аз винаги съм отрязвала - както му се вика. Никога не бих оставила някой да ме манипулира така. Но аз съм на принципа "Мен момчетата ме гонят, не аз тях!", и ако ти имаш поне малко самочувствие, ще го оставиш един път за винаги.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Ааа! Попринцип съм толерантна и винаги призовавам да се преценят и двете гледни точки, ама моля ти се, имай малко самочувствие! Той няма право да се държи така с теб... Блокирай го и ти, не му звъни, не го търси колкото и да ти е трудно. Току виж му дошъл акълът!![]()
май вече стана наясно сс себе си!...Първоначално написано от RussianStandard
вече ми се струва,че си решила..нямам какво да добавя.Успехи!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Или както хората казват: След автобус и момче не се тича - следващия е след 5 минути.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Поне ми честити РеДеТо.
Уважение си е майката.![]()
ама за къф чеп ми е
ъп.
Осъзнах, че го обичам повече от себе си.
Толкова ли гордост нямам?![]()