Здравейте.Седя си в нас..слушам глупостите на наще и се чудя..от колко време само чета тук,защо да не пусна и аз една тема.Значи проблема е следния..наще постоянно пищят за глупости..все не са доволни..все нещо им е криво..квото и да става винаги аз съм виновен.12 клас съм,на 18 години от София.не пия,не пуша,никога не съм употребявал наркотици,нямам проблеми в училище,не съм бил изключван никога,имам хубави оценки.Постоянно ми говорят,че нищо няма да излезе от мене..че само се мотам..че по цял ден играя на компютъра..че играта ме проваляла някви пълни глупости..от септември месец всеки ден едно и също..седни да учиш,само се моташ..нищо не правиш,другите вече учат усърдно,ще кандидатстват..ами ти само се моташ,а проблема е там,че аз не се мотам,просто си говорят и се заяждат през цялото време..плямпаха плямпаха..баща ми през цялото време ми говореше,че ще се проваля..че ще дойде предварителния изпит..тогава съм щял да усетя първия шамар в живота..някъв пълен ъпсурт.мина предварителния изпит..изкарах 5.50.Затворих им устата.Същото беше и по миналата година..изкарах М категория за скутер..а преди това само ми говориха седни да учиш листовки нищо не правиш само се моташ..отидох на изпита и си го зех.Преди 5-6 месеца,пак същото..взех си листовките..взех си изпита на курмуване от първия път,и така..взех си книжката Б категория,и вече от кат,и дойде момента в който за първи път аз и баща ми сме в кола,която аз карам..и като се почне,не така бе..не толкова газ,дай мигач,по бавно,намали..и ти идва да се обърнеш и да му нацепиш 1 глава защото това направо си е бръснач по нервите.Не се разбираме постоянно с баща ми и се караме..като му стане лошо,майка ми идва и почва да говори някви абсолютни измислици..какъв лицемер съм бил..какво съм правил..колко нагъл съм бил,бил съм егоист и така нататък..абе пълнии помии немога да разбера какъв им е проблема..само се заяждат за някви тъпотии,и си живеят в онези времена на 80-те години.Просто ме е яд,защото като гледам каква измет има в мойто училище..хора които остават на поправка..и не им пука,имат сумати двойки..по цял ден само се чудят с кой да направят партия за трева..и така нататък,и като погледна себе си просто незнам какво искат тия хора от мен..някак си ми е трудно да ви опиша за какво става въпрос..те си гледат техния живот и много много не надзъртат в моя..и някак си се получава нещо от сорта на,примерно правите някакъв проект..за който всичко знаете..ваще са го виждали 1-2 пъти и то нямат и грам идея за кво става въпрос..обаче седнете ли да си говорите за него толкова ще спорят за неща които незнаят..трудно ми е да изразя с думи мисълта си..ходя от доста време на фитнес..започнах да ям само определени неща..да тренирам по здравo..и преди 1 месец майка ми вика кви анаболи зимаш някви прахчета незнам си кво само се тровиш..а аз не зимам нищо,тоест разбирате ли..нямат си идея за кво става въпрос,но се заяждат ....