Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
25 ... Казва, че досега винаги са го зарязвали. Според мен се страхува да не се случи отново

Сама си отговаряш на въпроса. Аз съм почти в същата ситуация - само дето на сегашния ми аз съм му първа, а просто в миналото си е харесвал няколко момичета, на едно от което е посвещавал стихчета, които наскоро открих и ми стана супер зле, въпреки че е било в миналото. Аз съм имала всичко на всичко 6-7 бивши. По принцип не обичам да поддържам контакти с някой от тях, а сега като съм с настоящия си приятел - още повече. Той ме помоли (не накара, помоли) да залича всякакви спомени за бивши и т.н. Но видях колко страдаше при снимките, които е виждал с бивши, при съобщения и т.н. и просто на мен ми стана още по-зле. А си го обичам и не искам да страда, затова за мен не е проблем да го направя. Не поддържам никаква връзка с никой бивш, въпреки че един от тях се оказа много свястно момче и малко след като се разделихме поддържахме нормални отношения (а по принцип с никой друг не е така, драпаме се като куче и котка, че чак се и псуваме ). Според мен тук опира до това колко го обичаш ... или не знам.. Аз така ги виждам нещата. От колко време сте заедно?