- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да го правя?
Първоначално написано от kremen4eto
Сама си отговаряш на въпроса.Аз съм почти в същата ситуация - само дето на сегашния ми аз съм му първа, а просто в миналото си е харесвал няколко момичета, на едно от което е посвещавал стихчета, които наскоро открих и ми стана супер зле, въпреки че е било в миналото. Аз съм имала всичко на всичко 6-7 бивши. По принцип не обичам да поддържам контакти с някой от тях, а сега като съм с настоящия си приятел - още повече. Той ме помоли (не накара, помоли) да залича всякакви спомени за бивши и т.н. Но видях колко страдаше при снимките, които е виждал с бивши, при съобщения и т.н. и просто на мен ми стана още по-зле. А си го обичам и не искам да страда, затова за мен не е проблем да го направя. Не поддържам никаква връзка с никой бивш, въпреки че един от тях се оказа много свястно момче и малко след като се разделихме поддържахме нормални отношения (а по принцип с никой друг не е така, драпаме се като куче и котка, че чак се и псуваме
). Според мен тук опира до това колко го обичаш ... или не знам.. Аз така ги виждам нещата. От колко време сте заедно?
![]()
I'm inlove with a criminal...