Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Ми сама си се набутала в шамарите значи.

Друго - макар че го обичаш още не си му го казала. Я си помисли защо, да не разгласявам пред всички.

Сериозно - настоящия не му е работа да знае за бившите. Както и на бившите за настоящия. Освен ако няма STD някъде по пътя.

По въпроса - казах ти, сегашния ти е поставил дилема - той или бившия. Прецени доколко е прав и направи избор.

П.П. Може да изхвърлиш и двамата.

П.П.2. Би трябвало да търпиш само ако е наистина наложително. Прищявките на някой.. все още не се считат за наложителни. А в момента избиваш някаква скрита вина с това "търпене". Пак си помисли защо, да не разгласявам пред всички. След като стигнеш до верния отговор, иди при него, и му кажи всичко, което си таиш в себе си след като си го наранила.
За обичта трябва ли да избързвам? Ами ако той се стресне от това, знам ли? не знам, може би си прав.

За бившите и аз му повтарям да спре да се рови в миналото. Напоследък мисля, че има ефект.

Аз дилемата я разбирам. И мисля, че ясно и категорично съм избрала. Бившия като го видя се чудя къде да бягам и се моля да не ме заговори нещо. Прекратих контакти с него преди 4-5 месеца (напоследък той се опитва да говори с мен)

Не разбрах за каква вина говориш и с какво съм го наранила