- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
Първоначално написано от malkobuilderche
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако закъса с парите ще има кой да й даде....ако трябва транспорт...ще я закара някъде..а един пикльо кво ...ще иде да пита мама за 2 лв.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ето така на момичетата се е изградил имиджа на продажни лапетии.Първоначално написано от gabsit000
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А какво лошо има да я закара? Като може, нека. Като не може-друг път.
Всичко обръщате наопаки и се вкарвате в някакви филми.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Съгласна съм!Първоначално написано от Chacho
Пари от него не бих взела никога. Транспорт - единствено ако отиваме някъде заедно, а не да ме взима от даскало и да ме кара до нас. Като ще ходя някъде сама, има автобуси. И си имам баща, който да ме закара, ако е свободен.
Първоначално написано от PinkPan7her
това което казах беше иронично нали разбирате...никоя малолетница няма да земе някой дядка щото е много забавен и красив,нали трябва да спечели нещо като е с него...всеки на днешно време повече гледа метериалното отколкото духовното ..няма чувства,няма любов...всичко е секс и пари...
![]()
Днеска ви е просто убийствена иронията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
благодаря за комплимента ..доста съркастично прозвуча от ваша страна не знам с какво не сте съгласен с мен???
![]()
С това, че по-скоро ще построя адронен колайдър и ще засеча отклонението в траекторията на блъскащите се лъчове протони, отколкото да разбера, че
е ирония.Първоначално написано от gabsit000
кръв, сълзи и с*ерма е наща ситуация![]()
Азис - Хоп [music]
ами според теб какво е ...таака ли трябва да процедира една млада дама...все още неосъзната ..да ходи по богати чичковци с парички и да зн че има кой да я превозва насам натам...
![]()
Ъъъ.... айде ся... ти кво си мислиш ?? че една 8-мо класничка няма си мисли с кой ше се е*е утре ами мисли за брака или за даскало ... с 1 дума твоя коментар SUXПървоначално написано от kremen4eto
Изяж бобър, спаси дърво... xD
Явно аз не съм в час със съвременните тенденции в хумора. По мое време иронизирахме лошите качества, а не всичко в контекста без тях.
ем това да взимат пари от тях и да ги возят за теб е добро качеество така ли?
![]()
Окей, ще ти го кажа по възможно най-простият начин, който ми идва на ум.
От този коментар единственото нещо, което става ясно, е че се присмиваш на пикльото, който няма 2 лева. Нито мога да ти чуя гласът като го казваш, нито ти знаем позициите. Можем да разберем, че всичко това е иронично, само и единствено ако се появиш по телевизията и в 10 минутно съобщение повтаряш "ТОВА Е ИРОНИЯ, ТОВА Е ИРОНИЯ, ТОВА Е ИРОНИЯ..."Първоначално написано от gabit000
И не го смятам за хубаво качество, още в първия коментар след теб написах, че е курвенско.
ок заеби с тебе няма да се разберем...а сега най-малко ми се спори ...
![]()
В 8ми не, но в 9ти аз и много мои приятелки се замислихме за сериозна връзка, в 10ти вече говорих с приятеля си за брак. Зависи от осмокласничката. Надявам се, че свестните момичета са все още повече.Първоначално написано от poizN
И не съм казала, че момчето за да е свястно трябва да мисли за брак, а че е необходимо да знае как да се отнася с момичето.
Това го каза за да се похвалиш колко си вещ по темата за адронния колайдер нали?Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Това ми е болната тема![]()
На 14 съм .. и съм момче да.
Не отричам, че повечето момчета на тази възраст са пълни балъци..
ама това не се отнася само за мъжкия пол.. всяко второ женско е някФо
'басии филмираното същество.. това да ревеш и да се режеш, защото някое момче не иска да тръгнете и всякакви подобни простотии ви прави много големи ли ?? Напротив. Това е най-глупавото нещо..
или пък ако ходите с някой 20 годишен сте много готини? изключение е ако наистина има НЕЩО между вас, но това наистина е рядко![]()
повечето "батковци" искат да ви ...... и ще ви оставят .. и това е адски яката връзка нали ?пак казвам има изключения, но са малко.
Момчетата на 13--14--15 пък са толкова разсеяни, че няма смисъл дори и да говорим за сериозна връзка.. половината са някакви дечковци, които по цял ден цъкат WOW или CS .. да не говорим, че има и такива, които още играят Ю-ГИ-Ото не че има нещо лошо в това, ама да им става някаква мания по цял ден и нощ да играят е малко наивно..
Но въпреки това винаги има изключения :
познавам много 14-15 годишни които са сериозни, държат на връзките си и не са някакви забили или застарели а са напълно нормални хораНякой се занимават се със спорт (най-вече стриийт фитнес и футбол .. относно стрийт финтеса да поясня, че не са някакви лапенца които се мислят за върли лостаджии, а не могат да направят 1 набиране а наистина здрави момчета) .. та винаги има такива, както има и "батковци" които са свестни.. НО замислите се момичета.. когато станете на по 25 ще искате точно обратното - по малки от вас момчета, защото ще са много по-интересни а тези на по 30 ще са или някакви пияндурници или няма да са ви интересни ..
абе младото винаги е по-интересно .. така, че
моето мнение е че[/color] ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА![]()
Enjoy Life ^_-
Не че искам да се заяждам, но 10 клас да мислиш за брак?Първоначално написано от kremen4eto
Имаш цял живот пред себе си все пак няма нужда да избързваш.. и не знам ти кога си била 10 клас ама е факт, че с всяка година поколенията изпростяват![]()
Enjoy Life ^_-
Значи имам 10 години преди да се пропия. В компанията ми почти няма хора под 20 години и се разбиваме да играем видеоигри и всеки от нас е гледал YuGiOh.
PS: ПОКЛОН ПРЕД СТРИЙТФИТНЕСА!!! Няма ли вече от църквата да го обявяват за светец тоя спорт?
Ами да може би е рано на 16-17 да се мисли за брак, но и не е нормално да имаш сериозна връзка и да не подхванете тази тема. АЗ имам нужда да бъда обвързана, чувствам се много по-добре във връзка.Първоначално написано от electricxx
Бях 10ти клас преди 2 години. Съгласна съм, че с поколенията културата, манталитета, ценностната система и т.н. си заминават. Това доказва моето мнение - че баткото е по-добрият вариант.![]()
Направи си услуга и не мисли за брак сега. Ще вземеш да направиш някоя глупост.Първоначално написано от kremen4eto
Например?Първоначално написано от Chacho
Например ще се ожениш, ще заговорите за деца, после ще се разделите и "ама маме, то с тате просто не се получаваше...."