.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 320
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Например ще се ожениш, ще заговорите за деца, после ще се разделите и "ама маме, то с тате просто не се получаваше...."
    Точно затова ще почакаме докато приключа с ученето, което живот и здраве ще стане след 6-7 години. Това, че мисля за брак, не означава, че съм тръгнала да се омъжвам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Е то в този смисъл и 12 годишните си мислят за брак.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е то в този смисъл и 12 годишните си мислят за брак.
    Значи 12 годишните лягат всяка вечер до мъжа, за който евентуално ще се омъжат, така ли? Не е същото.

Всъщност, сама оцели приликата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^ Да кажем, че се съгласявам с теб да не мисля за брак. Когато приятелят ми, с който съм от има-няма 2 години ме пита дали съм сериозна в намеренията си и дали искам да бъда един ден негова съпруга, аз какво да отговоря? Че не ми е времето да мисля за това ли? Звучи меко казано обидно, сякаш имам куп по-важни неща за мислене на главата си, а той е някъде в последните. Или искаш да ми кажеш, че в 2-3 годишна връзка не става никога дума за брак?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Казваш му, че искаш да си с него, но не искаш брак.

П.П. Колко ви е разликатА?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стига бе.
    Аз в 4-месечна връзка съм си говорила с него за брак. Големия праз. Какво ни пречи да помечтаем и да имаме някаква насока на връзката си? Пък било тя и далечна?
    Дали ще се случи или не, времето ще покаже. Каквото е писано, това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Казваш му, че искаш да си с него, но не искаш брак.

П.П. Колко ви е разликатА?
    8 години. Защо да го лъжа? Представям си живота си с него. Както казва SisiStrange дали ще се случи е едно, но дали го искаме е друго.

8 години?! Аз на такива батковци бавачки им викам...

8 години?! Аз на такива батковци бавачки им викам...
    Твоя воля

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    По-възрастният мъж има повече предимства. Естествено зависи много от човека. Ама като гледаш сегашните 14-25 годишни и гледаш тея над 25. Коренна разлика в умственото развитие и в отношението към жените. Ест има и изключения.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Не е смешно.

Не е смешно.
    А да плача ли, че някой непознат не одобрява връзката, която според мен е едно от страхотните решения в живота ми досега?

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Не съм от този тип момичета,но гаджето ми е една година по-голямо от мен,което мисля,че е в нормата Но опеделено има нещо секси в това момчето ти да е по-високо и по-голямо от теб,може би от части това е истината,която търсиш

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    По-възрастният мъж има повече предимства. Естествено зависи много от човека. Ама като гледаш сегашните 14-25 годишни и гледаш тея над 25. Коренна разлика в умственото развитие и в отношението към жените. Ест има и изключения.
    +1

Абсолютно винаги съм се срещала с доста по-големи момчета (мъже) и разликата е огромна. И сегашният ми приятел е с 9 години по-голям от мен и се чувствам прекрасно в такава връзка. Общувам и с мои връстници разбира се, но връзка с някой такъв като тях е просто немислима....

Вместо да се тюхкате тука, че батковците крадът гаджетата, осъзнайте се, че има още да възмъжавате. Работете в тая насока, рано или късно и на вас ще ви връзват. По-скоро трябва да ви терзае това, че има още какво да шлайфате по характера си, отколкото това, че не ви връзват момичетата.

anonymous708973
    Guest
    Вместо да се тюхкате тука, че батковците крадът гаджетата, осъзнайте се, че има още да възмажавате. Работете в тая насока, рано или късно и на вас ще ви връзват. По-скоро трябва да ви терзае това, че има още какво да шлайфате по характера си, отколкото това, че не ви връзват момичетата.
    Ама неее, нали веднага трябва да кажем, че момичетата просто търсят пари и коли... Толкова по-лесно е от това да признаем, че имаме недостатъци.

Ти на колко си, впрочем? Към батковците ли се броиш?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Вместо да се тюхкате тука, че батковците крадът гаджетата, осъзнайте се, че има още да възмажавате. Работете в тая насока, рано или късно и на вас ще ви връзват. По-скоро трябва да ви терзае това, че има още какво да шлайфате по характера си, отколкото това, че не ви връзват момичетата.
    Ама неее, нали веднага трябва да кажем, че момичетата просто търсят пари и коли... Толкова по-лесно е от това да признаем, че имаме недостатъци.

На 19. Някъде посредата съм.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А външния вид? Аз примерно никога не съм харесвала момчета около моята възраст а все по-големи просто защото изгелждаха по-мъжествени. Не можете да отречета че повечето 14-15 годишни момчета изглеждат още като дечица. И като стил на обличане, и в лицето, и в тялото... Момичетата на същата възраст обаче вече си приличат на малки женички. Бюст, изразена талия, прически, секси дрешки.. Аз на тая възраст заглеждах момчетата около 19-20 защото повече си подхождахме и просто не се виждах с някой дечко на мойте години. Не е нужно всички да гледат колите и парите. Нещо толкова банално като външния вид може също да е причина момичетата да предпочитат батковци.
    Цитата е от мнения назад, но междудругото, не се сдържах да отговоря. Добре, така е, ще го приемем, че момиче набор '97 може да бъде гадже с момче набор '88 (разлика 11 години), защото главно тя е кифла, а той има E30-ка в гаража, пък и е някакъв супер пич. Абе изобщо всички му се лепят. Да обаче са обвързани 8-9, айде нека е макс. 1 година и после пичагата я оставя, а тя си пуска компа, идва в Teenproblem, форум "Любов" и почва да реве, да се тюхка, чуди и мае, що аджеба пичагата я е оставил. Ами отговора е прост и елементарен. Пичът в случая е набор '88 - т.е. сега е на 23 години, а "нашата" кифла е на 14. Сами разбирате, че разликата 13 <-> 23 години, равняваща се на 9 години (към настоящият момент) играе голяма роля, но само за този етап от живота. Сега ако тя е на 25, а той на 34 - съвсем нормално е. Но на този етап - не. Затова и такива връзки практически не траят дълго (поне анализирайки информацията от форума и от реалния живот).

Друго, момичетата на 14-15 години далеч не приличат на дечица, нито на "малки женички" - масово те са или кифли, или се обличат като кифли, като същевременно целят да привлекат вниманието на "батковците" върху себе си посредством ежедневно, но екстравагантно облекло, по-подходящо за нощен клуб/филм след 24:00 ч. Това е разликата между тези 14-15 годишни "псевдо-женички" (точно така ще ги нарека, за да не използвам по-обидната дума, сещате се) спрямо жените (които се обличат елегантно, но не и екстравагантно).

Изключения винаги има и тях не ги подминавам - факт е, че колкото и да са малко, има елегантно облечени 14-15 годишни момичета, както и екстравагантно облечени жени - има ги, имало ги е и ще ги има. Но тук коментираме главно защо момичетата търчат при "батковците". Може би им харесват повече поради причините, които изброих по-горе - и все пак ще добавя: търсят(сите) го, намират(теси) го, добре им(ви) е, а после евентуално идват(вате) и се чудят(дите) що баткото ви е зарязал. Но това не трябва да бъде проблем на форума.

Някои от тях дори знаят, че ще дойдат после тук (макар че не им се ще да го вярват). Въпреки това, като ги привличат по-големи, няма кво да направят по въпроса. Защо момчетата на 14 не харесват грозни момичета, като е толкова нечестно от тяхна страна?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Още сте малки и говорите за неща, които са актуални за доста по-горни години. Говорите за "мъже" и "жени". Половината все още не си изкарвате прехраната и не сте самостоятелни. Когато живота ви очука ще се научите. Споровете са ви безсмислени, защото засягате всякакви измерения на темите и още сте малки, за да имате опита на коментарите си.
    Бъдете с когото си искате и не се сърдете на станалите. Всеки си разсъждава от своята гледна точка и е безсмислено всичко. Само се заяждате.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

На 19. Някъде посредата съм.
    Батко си значи :Д
    Евала за коментарите.

батковците не ме вълнуват (:

Защото момченцата на възраст 15-16-17, дори и 18 години изобщо не знаят какво искат от живота. В главите им са само купони, секс в големи дози и алкохол. А и дори да си харесат някое момиче не знаят как да я спечелят. На срещите говорят за Counter Strike или някоя друга такава ''интересна'' за момичетата игра или пък се правят на големи тежкари, лишени от всякаква култура и маниери. От друга страна батковците вече са зрели (повечето от тях) и имат ясни цели, знаят какво момиче търсят, знаят как да го намерят и как да го задържат.
    No more hopophobia ! Love is love

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Да, 'щото момиченцата на тая възраст не ги тресе здраво хормона и не мислят за подобни неща през поне половината част от денонощието. На 16 вече имат ясно изградена ценностна система, имат си принципи, ясна идея за бъдещето си и не си сменят мнението през 2 часа, нали?

Единствено съм съгласна, че батковците(много гадна дума, впрочем) знаят как да свалят едно момиче и да го накарат да се почувства специално, просто 'щото са по-обиграни, докато гимназистите тепърва се учат и навлизат в тая сфера. Всичко друго е супер относително. По-зрели изглеждат в чисто физически аспект, т'ва е вярно, ама всичко друго е... пълен булшит. Целеустремеността и амбицията да постигнеш нещо повече, да си някой, са качества, които зависят от човека, от средата, в която е израснал, а не от възрастта и пола му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си