.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 320 от общо 320
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    След като съзряваме по-рано от вас, търсим истински мъж. Такъв за повечето кифли и чалгарки, защото се водят по модата и какво е актуално в момента са някои изтупан батко с кола или добър външен вид, каквото е и посланието на повечето клипове в този жанр. Също така и много други странични работи, защото еди кой си е казал, че това е еди какво си.
    Пълно е и с момичета, които не търсят такива. Затова се оглеждайте във всички посоки, а не задълбавайте в тази с връстничката и баткото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Сега съм седми клас.5 клас са супер надути и не бих изизал с тях за нищо на света.За 6 - има и много свестни но повечето(които познавам) са някакви супер кифли.

Аз съм си намерил шестокласничка, която не се гримира, не слуша чалга, не обича да я обарват и през ум не и минава за секс.
    Ако си представите, че момичето мечта е до вас в час/лекция ще се държите много по - зряло и ще мислите и с горната глава.Ако всяко момче се опитва да се държи зряло в клас все - повече съученици от един клас ще ходят заедно.

Цитирай Първоначално написано от razores
    "Батковците" харесват по-малки щот могат да правят каквото си искат с тях. Могат да ги командват, манипулипат и т.н.

\/ //

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Много "батковци" нямат успех с техните наборки, смешно е 20 годишен с 14 годишна на този етап от годините
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С акъл!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    Wait! Whaaat!?!

Как така решихте, че батковците които се занимават по малки момиченца не получават вързия от наборите? Аз съм на 23 и съвсем адекватно чукам както наборки (че и по-големи) така и 16 годишни. Предпочитам 16 годишните.... Защо ли? Защото наборките са износени и захабени спали с по над 10 мъже в 99,9% от случаите. Истината е, че жените растат прекалено бързо което си има своите плюсове и минуси. В крайна сметка предпочитам запазено и свежо момиченце пред жена на 25+ години макар и с натрупан сексуален опит. А и сега му е времето, иначе кога? Като стана на 30-35+? Понякога ми се иска да го направя с жена на 30+ предимно защото знае как да ме сбърка в леглото и ще го направи, но за такива обикновено се заплаща по около 100 лв. Не че не съм го правил, но не е за всеки път...

Какво харесват малките дами в големите батковци?

1)Независимост
    2)Мъжественост
    3)Характер

Неща които колкото и да е развито малкото момче няма как да притежава, а тепърва трябва да придобива. Кофти е наистина, но никой не е казал, че живота е справедлив. В крайна сметка момичетата харесват мъже, а не разглезени дрисльовци които се сърдят за щяло и нещяло...

Относно компютърните игри. Не оставяйте на възрастта да ви заблуди. Аз още играя с приятелите си дота и цс (от време на време) предимно за развлечение(домашно разбира се). А познавам бащи които играят УоУ със синовете си.

Супер фен Аватара на lubovvv
    С много неща ви превъзхождат. Понеже те вече са започнали да работят, имат си самостоятелни доходи и са повече мъже от вас. Остави го това че имал кола или мотор, вярно че един мъж без кола е малко кофти, но самият факт, че този човек е започнал да се справя сам в живота е доста показателен. Жената се чувства по закриляна и в сигурни ръце
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Всеки със своята гледна точка, аз не се ограничавам толкова в годините (примерно 18-14 за мен е нещо нормално (за 20-14 може да се поспори )), просто зависи кой какво търси. Аз лично предпочитам някоя мой набор :P

ЗАЩОТО МОМЧЕНЦАТА НА МОЯТА ВЪЗРАСТ ПРИЛИЧАТ НАА МАЛКИ ЛИГЛЬОВЦИ.. още майка им ги завива, обаче се пишат за ебачи.. просто по-големите мъже имат външен вид на... човек, който знае какво прави.. на човек, който може даа те накара даа отидеш на седмото небе...ии който като ти каже, че те обича да му повярваш.. просто е..

с ум с какво не че не съм срещала 20 годишни момченца където мислят по тъпо и от седмокласници но ..... м зависи за какви момиченца говориш .. примерно аз съм на 18 нямам намерение да излизам с по малки защото не ми харесва как мисля. Не гледам дали имат коли и мотори де не си падам материалистка. А и момчетата ако не сте чували се развиват малко по бавно от нас момичетата.

Това се дължи на всеобщата заблуда,че по-големите мъже/момчета имат повече акъл в главата си и са по-осъзнати,което е абсолютна тъпотия за мен,тъй като съм срещала 'големи' момчета,които разсъждават все едно са набор на малките си приятелки.
    Do what makes you happy. ))

... има 2-ва вида хора, достойни и жалки.
    Има "момчета", които се държат жалко, както и "батковци".
    Но в доста случаи батковците са за предпочитане, защото са осъзнати, имат изграден характер, знаят какво искат. Но не е гаранция, че момчетата от моя набор, например не са осъзнати, не знаят какво искат и т.н. Както и да е. Всеки се учи бързо или бавно и разбира къде му е мястото, и какво трябва да направи.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

^ има два вида хора, такива, които пикаят под душа, и такива, които са долни гадни лъжци.

има тенденции сред масите и индивидуалност. тоест батковците като цяло може да бъдат предпочитани, ама и да не си батко, ако знаеш какво правиш, не виждам проблем никъде (:
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    С много работи ви превъзхождат.
    Главно а с къл, маниери, неща, които могат да предложат на едно момиче.
    Да, НЕЩА - тъй като всяка женска малко или много е материалистка. Кинти, коли, мотори, скъпарски кафенета, ресторанти, разходки извън града и така нататък.

Отделно, че по-големите са по-зрели, имали са връзки, успешни или не. Поне така е в повечето случаи.

Друг е въпросът вече, че по-големите често се опитват да манипулират малките момичета, но и не всички се поддават на манипулация.

I'm inlove with a criminal...

по-отговорен е ,объща ти пове4е внимание..винаги намира време )
    глези те ,защитава и т.н
    (h) Me (h)

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    По-зрели са.. повече опит... в живота .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Banned Фен

Thumbs up

Зависи изцяло от човека. "Всички малки... всички големи"... вие па всички дето казахте изречение от тоя тип сте много прости и ограничени! Това е истината

П.С. То щото една 14 годишна пикла готова за брак нали

Не съм чел другите мнения, няма и да ги чета... Виж сега .. тоя въпрос няма точен отговор, защото може да се погледне от няколко страни... Не знам на колко години си, но предполагам че си около 13-15.. Наистина вече доста пъти съм виждал шесто-седмо-осмокласнички да вървят с "батковци"... Обикновено причината винаги се търси в другия, както в случая за виновни се взимат момичетата, ама помисли по друг начин. Това което виждам да се случва е, че моите връстници или по -точно масово момчетата са се залепили за компютрите и всичко което правят е да цъкат някоя малоумна игра, в която ням никакъв смисъл, като по тоя начин се задръстват и си загубват времето. Това губене на време протича, докато не изскочи някоя мадама, която да ги завърти и те да тръгнат след нея. Почва се едно "преследване" - каква е , от къде е , кои са и приятели ,къде ходи , к'во прави и др. Следва запознанството .. там вече въпросните момченца ( не момчета, защото те са повечето разлигавени и се държат като в детската градина...) правят първото впечатление и се разкриват колко са сдухани, задръстени и нямат друга цел освен да продължат да играят на някоя игра. Има още някои моменти, които ги прескачам и после следва "предложението" :

*най-често срещаното"

Момче: Искаш ли да станем гаджета?
    Момиче: Не !!!

Еми помисли сега... ти ако беше момиче, щеше ли да тръгнеш с някой no-life-ър.. Какво може да даде момчето на момичето ( не говоря за материално нещо) ? Еми отговорът е нищо, защото всичко което знае момчето е материалът от даскало и някакви познания за въпросната игра и някой-друг задръстеняшки лаф.

Ми не знам дали ме разбра, ама това е причината... Повечето от днешните момчета са задръстени, докато "батковците" знаят как наистина да се забавляват... За мен обаче някои 21-22 годишни, които ходят със 7мокласнички са изпаднали... Те не могат да си намерят момиче на тяхната възраст за приятелка, защото и те на времето с били задръстени ... Но това е общо казано.. Аз лично познавам пичове, които имат по-малки момичета за приятелки и са си доста добре аз годините...

Съвет от мен: Не си пропилявай времето на компа... Излез навън във истинския свят

П.С. На 15 съм

Супер фен Аватара на someonerandom
    Едно от най-свестните по-малки момичета,които съм познавал,на въпроса защо не прави еди какво си(примерно защо не излиза до по-късно и т.н) съвсем честно и отговорно си ми казваше "Малка съм".И въпреки че наистина момичето си беше доста зряло за годините,това изречение не един или два пъти съм го чувал от устата и.От друга страна,някои от най-разлигавените и несериозни индивиди,с които съм разговарял,са ми държали речи как са по-зрели от връстниците си и т.н.А тези,които наистина са по-зрели,си живеят живота,говорят с всички и никога не съм ги чул да говорят за някого,който играе повечко игри или не излиза много,с нещо от сорта на вашите "пикльо,дрисльо,лапе" и т.н.Което между другото важи и за момчетата-Никой от нас,които си излизаме,имаме си приятелки и сме по-социални като цяло,няма да говори лошо за някого,просто защото предпочита да си прекарва времето в компютърната зала.

А сега за момчетата:Основното предимство на така наречените батковци е липсата на тази несигурност,която е провокирала пускането на тема с такова излъчващо отчаяние заглавие.Майната им на парите и на колите.Те интересуват само най-големите кифли,а ме съмнява,че те са ви целта.Виж,от друга страна,стоенето в стаята си и мисленето "Ама какво има той,което аз нямам" е жалко.
    Последно редактирано от someonerandom : 12-02-2011 на 04:55
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си