- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
О, защото 18 годишните ходят с 14 годишни момичета, защото искат обвързване, брак, семейство и т.н. нали?Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Хах по-скоро ходят, защото никое момиче на тяхната възраст не ги харесва. А пък момичетата ходят с батковци, щото си мислят, че така изглеждат по-зрели и по-големи. А това дето го казвате, че връстниците се държали като деца? Чудя се кой нормален 15-16 годишен се лигави или играе с йо-йота.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
mislq 4e i vie ne ste koi znae kolko uzrqli ne se mislete za koi znae kvo pove4e ot mom4etata!v dne6no vreme ima i mom4eta na 18 deto iskat samo da spqt s vas!taka 4e tova koeto polu4avate kato podaraci,vozeniq navsqkade vie si go zapla6tate skapi momi4etataka 4e badete malko po umni ne glupeite tolkoz mnogo
ne zavisi vsi4ko ot gotini
![]()
може би не е заради материалното..а заради държанието им.. знаят к'во искат, а не като някой лапета...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Почти позна, само дето ВСИЧКИ момчетата на 18 искат САМО да спят с вас и нищо повече.Първоначално написано от kriskaaataaa
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Както е казал известният американски психолог Дейл Карнеги, всичките ни постъпки в общи линии се мотивират от два фактора-сексуалното влечение и желанието да се почувстваш значим. Батковците се кефят на момиченцата, които могат да бъдат манипулирани по най-различни начини (а в очите на въпросните баткУФци на по 19-20, които имат бая по-голям опит с противоположния пол, 14-годишните са истински бебета), момичетата-на това, че с внушителния млад мъж ще изглеждат по-зрели, отколкото са. Някои от доводите им, които често чуваме:
-Сигурността във връзката. Не съм сигурен, че е нормално на 13 вече да търсиш чак толкова сериозни отношения. Семейство ли ще създават вече?
-Опитът на баткото. ОК, от какво ли се нуждае едно 14-годишно момиче, че едно КАДЪРНО момче на неговата възраст да не може да му предложи. А и да не би момичетата са родени опитни във връзките, та при тях всичко е без гафове? Нормално е, всички се учим, а много нюанси в човешките взаимоотношения се научават само с опит. А ако визирате сексуалния му опит-на 14 не е ли още малко раничко за секс?
-По-големите знаят какво искат. Логично е, в 12-ти клас вече би трябвало да знаеш с какво ще се занимаваш по нататък. Обаче защо да не си определиш цел по-отрано? Много момчета така и правят.
Лично мое мнение: момичета, не казвайте, че на 14 можете да предложите пълноценна връзка на 20-годишен. И да хванете някого, ще е някой лузър, който не може да си намери нормална мацка на неговата възраст. Поогледайте се... защо задължително трябва да е куц, кьорав и умствено изостанал, но задължително по-голям? „От кал да е, батко да е!”, така ли? Спокойно, до някоя година и вие ще стигнете това ниво. А засега-смятам, че на момичето му трябва момче, а на мъжа-жена.
Positive rate, gear up!
Едва ли влизам в категорията "Малка пикла ходи с батко", защото съм почти на 16 (имам още месец), а приятелят ми е да 18 и 5 месеца. Никога не съм си търсила "батко", просто така се получиха нещата. Преди него съм била само с още едно момче - колкото мен и беше доста сериозна връзка, която продължи 2 години ... буквално съм израснала с него. Както и да е. Защо след като съм с това момче, не поглеждам никой на 16? Защото на 18 хормонът вече не те пере толкова яко, имаш някаква посока в живота, цели, намерения. Страшно съм далеч от мисълта, че всички момчета на 16 са хормонясали лигльовци без идея за мястото си в живота - напротив, има и страхотни момчета, които си заслужават вниманието.
А относно това, че баткото не може да си намери никоя на своите години и затова прибягва до малка пикла за секс - е, голяма глупост. Приятелят ми е страшно умно момче и е доста чаровен, така че това няма да му е проблем. И единственото ми притеснение в тази връзка е, че ако лесно мога да го удовлетворя физически, може би не съм на психическото му ниво - той чете много сериозна литература, има страшно висока обща култура и прочее и трябва да кажа, че ми харесва да се уча от него...
Първоначално написано от xNiKx
А, има, има целия ми клас играе с Йо-Йо (8ми клас), бият се като малки деца,,, за Бога та те са още ДЕЦА!!!
тея 20+ годишните дето ходят с 14-16 годишни са ПЪЛНА ПАРОДИЯ!!! Цялата работа е че не могат да си намерят нищо на тяхната възраст...
Аз съм на 17, моят е на 25 и мисли точно за това. Как ще станат нещата сериозни и един ден ще се оженим. (казах, че си е мое мнение, съдя по обкръжението си)Първоначално написано от xNiKx
Хм. Е, нали винаги се намират малки изключения от категориите. Аз лично се имам за такова.
Осми клас съм, точно напривих 15. А приятелят ми е с една година по-малък от мен. Въпреки това изобщо не се държи детински. Е да, все още си има и детското, но това го има във всеки един нормален човек.
Човекът си ме изслушва, говориме си почти постоянно, все си намираме обща тема. Хормонът, поне за сега, си го пери съвсем нормално. И във всяка възрастова група го има този хормон.
А, че имам приятелки, които се хвашат с по-големи момчета - разбира се че имам. Има много случаи, в които те са просто влюбени, и не виждат колко са използвани от тези момчета.
Има обаче и 1-2 случая, в които е просто любов. Не само от страна на момичетата, но и от страна на "батковците" с тях.
Винаги си има изключения нали :]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Елементарно Уотсън!Първоначално написано от razores
Батковците (визирам 18-19 годишните) ,които си падат по малки момичета (8-9ти клас) по лично мои наблюдения са изключитено ограничени,"гъзари" или "батки",притежаващи всякакви пороци и ниска обща култура.
Едно умно,ерудирано,уважаващо себе си момче няма да тръгне с момиче 4-5 години по-малко...
Та по темата: Лично аз мисля ,че тези момчета с нищо не превъзходат другите ,освен ако не се спрем на материалните им притежания -пари,кола.Момичетата харесват батковците ,защото сега така е модерно ,чалгата се слуша по-същата причина.Ако утре модата е да ходим голи омазани с лайна и това ще стане хит ....
Деградацията е пълна.Аз съм жестоко отчаян ,че познавам хора които не са чували за Queen и са на мнение ,че хората които не слушат чалга са метъли ...
--------------------------------------------------------
А де ?Първоначално написано от malkobuilderche
ХАХАХАХАПървоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
видел 2-3 момичета ходят с връстници и веднага....
![]()
ти да не живееш на друга планета...??? Ходил ли си по улиците??
ми нас ни превъсхождат точно с тва и с малко повече мозък ,въпреки че колко трябва да ти е мозъка да си на 20 и да ходиш с 13-14 годишна .Първо че тая пикла нито му е на акъла нито на нищо .Просо връсничките не му пускат и той се цели в свежото и тъпото
Като пораснете ще разберете,сега ще се чудите.
ОДИН!!!
Хуу де да се бият да си играят с квото искат .Важното е като седнете да си говорите за важни теми ,да могат да говорят не като дечица ,а вече като по-съзряли и мислещи хора.А дори и да няма ни един такъв в твоя клас се може да намериш някои от съседните класове или пък 1-2 класа по нагоре,но решението не е някои батко дето ти обяснява ,че те обича ,ти му вярваш и вече като му писнеш те заебава и отива на следващата.По-големите момченца много лесно маниполират по-малките момиченца .Точно заради тва има изключително мако истенски връзки м/у двама човека с такава разлика !А, има, има целия ми клас играе с Йо-Йо (8ми клас), бият се като малки деца,,, за Бога та те са още ДЕЦА!!!
Ами ако не той я заебе,а тя него?Момиченцата са светици,така ли?Първоначално написано от slivaka
И това ''клас'' нищо не ми говори,тук става въпрос за години.
И как едно 14г създание което на 01.06.гг си мисли,че празнува нещо ще мисли като зрял човек?То едно,че не знае какво иска друго,че не знае на кой свят се намира,а ка моли да знае нещо за света.За дребуса всичко е лесна игра и почват филмите от някоя песен на ПРАСлава.
ОДИН!!!
Съгласна съм, че масово е така, но не можеш да определиш всички "батковци" по тоя начинПървоначално написано от BlueFace
Пък и не мисля, че едно момче на 18 може да ми е батко, при положение, че аз съм на 16.
абсолютно.Тва е мнението !!!!Първоначално написано от kremen4eto
аз съм 11 клас и братееее нашите момчета се занимават с петокласници![]()
![]()
![]()
как да не искаш по-голям а?![]()
Може би защото Вие се занимавате с 25 годишни и само "петокласниците" им обръщат внимание?Първоначално написано от britzy
Като се замислиш, излизате егоцентрични. хи хи хи![]()
Първоначално написано от kremen4eto
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Винаги си има изключения. Има момчета на по 24 години, които наистина харесват момичета на 16-17 години и не търсят само секса от тях... Това, че има пикли на по 13 години, дето не знаят ебе ли им се или им се пикае, това е друг въпрос... Много от момчетата на 24-25 години имат изградена вече ценностна система и не биха тръгнали с момиче на 14 години примерно... Момиченцата на 14 търсят само материалното, а както прочетох от постовете по- горе, не търсят никаква сериозност. Просто да се изфукат, че се чукат от рано, че имат дрешки, телефончета и т.н...
абе дали батко дали набор се тая ми е!! Само да е с тъмни очички иии тъмна коса ииииииииииииииии си го заплювам!!![]()
:P
Aбееее те не се задяват с момичетата от 5 ти клас,играят си с момчетата,е тогава кво да правя аз с такъв а ????!!!Първоначално написано от vesji