- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
Аз не определям всичкиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
В момента съм 10-ти клас.Съученичките ми ходят с 18-19 годишни.Те пушат ,напиват се и се мислят за зрели жени.Общата им култура не се простира по-далеч от това да знаят коя е най-новата чалга песен.
Аз не казвам,че ако 16-17 годишна ходи с 18 годишен има нещо лошо.Проблема е там ,че има 14-15 годишни момичета ,чиито приятели са на тази възраст.И всичко това е заради тяхната наивност и новата мода- да се ходи с батковци.
Хората са много различни.На всички възрасти има такива ,които имат много зряло мислене за годините си ,но има и други ,които са с по-вдетенени.
И мога да ви кажа ,че сте много в грешка за това,че по-големите мислят за брак и сериозно обвързаване.Така наречените "батковци" си избират по-малки момичета ,защото могат много лесно да ги манипулират.200% съм сигурен ,че ако едно зряло момче иска нещо сериозно няма да го търси у някое 15 годишно момиченце ,което още живее в мечтите си![]()
--------------------------------------------------------
Ако знаеш какво искаш, защо обръщаш внимание на това което не искаш вместо да стремиш да постигнеш целите си? Щом не намираш смисъл във връзка с някой от връзниците ти не е нужно да поронваш авторитета им.Първоначално написано от britzy
Не е нужно да отговаряш, не те нападам, просто те пренасочвам в по-продуктивна насока.
абе аз що като съм батко и имам кола не ми се лепят малките??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е каква кола имаш? Щото и това е от значение. Аз като имах опел кадет.. знаеш ли как бягаха... само като ме чуят и се крият.Първоначално написано от tuzaro
Така че - каква кола имаш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
бмв черно, последен модел........... за 96 година![]()
Извинявам се за офф-топика,обаче хайде да не прекаляваме.Не ме разбирай погрешно,аз слушам и харесвам Queen ,обаче да не си чувал за тях е напълно нормално.Аз също не съм чувал за доста изпълнители от всеки стил,включително и метъл,и доста пъти гледам умно,когато мои приятели споменат за не знам кой си чалга изпълнител примерно.Обаче никой не се учудва,че не съм го чувал-все пак не слушам такава музика.И аз не се учудвам,че те не са чували за група,която аз слушам.Първоначално написано от BlueFace
А по темата-Някои момичета го правят заради повечето пари и колата.Други-защото искат по-зряло момче.Трети-за да са по-модерни.Четврти-защото наистина харесват момчето.Не може да се сложат всички под общ знаменател.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Тузарчо - e39 или e39?
Dr. Gregory House
е36, 318i 1.8 116 кончета
Педофилски истории.
Явно момичетата си мислят, че са кой знае колко интелигентни и на светлинни години акъл от момчетата на тяхната възраст, понеже са зрели емоционално. (поне така съм разбрала от познати, които се опитват да ме убеждават, че било нормално момиче на 15-16 да е с мъж на 20-21). Което на мен лично ми е смешно.
А пък за мъже на по 20-25 години, занимаващи се с пикли на 14-15 нямам думи... Не знам педобеърското в себе си ли проявяват така или просто си търсят нещо невинно и лесно за е**не, което да можеш да залъжеш без проблем, защото е по-малко от теб и не ти знае номерата. Малките момичета могат да бъдат донякъде извинени, но зрели хора, че се възползват от тях, не могат.![]()
Аз не слагам всички под общ знаменател....Първоначално написано от someonerandom
Но човек това са Queen.Една култува група ,която има наистина страхотни песни и от това което съм гледал клипове от техни концерти правят страхотно щоу пред десетки хиляди зрителиНа когато се замисля ,не мога да очаквам друго от хора които слушат само чалга ....
--------------------------------------------------------
тройка е36.. хич няма хубава слава.. не че искам да те разочаровам.
Сивик, вектра В, Поло.. нещо такова търси ако искаш пичеловка![]()
Dr. Gregory House
имаше такава свободна и нея зех, иначе имаше и няква ц клас 220 ама ми се струва смешно 18 годишен да кара такава кола
коя година е тоя мерцедес?Първоначално написано от tuzaro
Мен да питаш е смешно 18 годишен да кара каквото и да е различно от мотопръдка.
Ама не че аз не съм бил същия келеш де :Р
Иначе имаш избор между Мерц Ц класа и БМВ и ти зимаш Бавареца?![]()
Какво пропускам?
Dr. Gregory House
аз по принцип исках астра ф, полицейска, ама нямах пари за такава а тея двете просто бяха свободни и така. бмв-то ми се видя по здраво пък и с хубав номер (не че мерцедеса не е) ама баварецо е черен а ц-то син...
Ааа астра Ф - САМО Bertone
Иначе.. ти си знаеш. Дай снимка на машината ти?
Dr. Gregory House
Моят бивш беше по-голям от мене със 7 год и си прекарвах много по-добре във всяко едно отношение,отколкото с по-бившия,който беше по-голям от мене с 1год ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Кой те мрази толкова бе, тузаро?
Dr. Gregory House
аз ако знам да съм му чупил ръцете... и емблемата отпред е изтрито черното и синьото...
Некоя бивша? Ревнив приятел? Съседа?
Dr. Gregory House
можеби по скоро бивш на някоя бивша![]()
Разберете, че не годините правят от момчето - батко и от баткото - мъж. Сега повечето са батковци само на години, повечето ми приятели са около 20-така и са адски зле, още са с розовите очила, свикнали мама и тати да им угаждат, а те да си висат по кафетата и да клюкарят. Стане ли въпрос за бачкане - криза е, нЕма работа, стане ли въпрос за учене - дай направим някъв номер да стана и аз студент. Т'ва, че повечето "батковци" мислят повече с долната (както и осмокласниците) е така, ама винаги си има изключения. Моята съседка тръгна с един пич като беше 8ми клас, ходиха 8 години и се ожениха, а той е около 7-8 години над нея и кво? Годините са слабо място за повечето лапенца, които яко се комплексират от по-големите момчета, но все пак е важно кой седи срещу теб, а не колко годишен е той. Поне аз така мисля.
Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга
Не е всичко до години. Аз не мисля, че някога повече ще тръгна с някой на моята възраст...и то не от възрастта, а от недораслото мислене. На мен такива дечица са ми смешни, не могат да ми дадат сигурността и защитата, от която имам нужда.Първоначално написано от sasitata
Пример: Бившият ми беше на 17, аз бях на 15. Мислехме, че сме направили гафа и съм бременна. Той се беше шашнал повече от мен и се молеше с 5 ръце да не съм бременна. Сегашният е на 25 (аз вече на 17). И с него сме се шашкали, аз естествено много повече. Той ми говореше неща от рода на 'Нека видим и после ще се притесняваме. И да е станало какво? не е края на света ... ще намерим решение' (само някой да не ми каже к'ви са били, че да не се пазим, нямат значение ситуациите)
Исках да кажа, че от единия получих подкрепа, успокоение, а другият само ме притесни допълнително. И това зависи точно от улегналостта според мен ... житейския опит![]()