.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 320
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Батковците (визирам 18-19 годишните) ,които си падат по малки момичета (8-9ти клас) по лично мои наблюдения са изключитено ограничени,"гъзари" или "батки",притежаващи всякакви пороци и ниска обща култура.
    Съгласна съм, че масово е така, но не можеш да определиш всички "батковци" по тоя начин Пък и не мисля, че едно момче на 18 може да ми е батко, при положение, че аз съм на 16.
    Аз не определям всички
    В момента съм 10-ти клас.Съученичките ми ходят с 18-19 годишни.Те пушат ,напиват се и се мислят за зрели жени.Общата им култура не се простира по-далеч от това да знаят коя е най-новата чалга песен.
    Аз не казвам,че ако 16-17 годишна ходи с 18 годишен има нещо лошо.Проблема е там ,че има 14-15 годишни момичета ,чиито приятели са на тази възраст.И всичко това е заради тяхната наивност и новата мода- да се ходи с батковци.
    Хората са много различни.На всички възрасти има такива ,които имат много зряло мислене за годините си ,но има и други ,които са с по-вдетенени.

И мога да ви кажа ,че сте много в грешка за това,че по-големите мислят за брак и сериозно обвързаване.Така наречените "батковци" си избират по-малки момичета ,защото могат много лесно да ги манипулират.200% съм сигурен ,че ако едно зряло момче иска нещо сериозно няма да го търси у някое 15 годишно момиченце ,което още живее в мечтите си

--------------------------------------------------------

Guest
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Aбееее те не се задяват с момичетата от 5 ти клас,играят си с момчетата,е тогава кво да правя аз с такъв а ????!!!
    Ако знаеш какво искаш, защо обръщаш внимание на това което не искаш вместо да стремиш да постигнеш целите си? Щом не намираш смисъл във връзка с някой от връзниците ти не е нужно да поронваш авторитета им.

Не е нужно да отговаряш, не те нападам, просто те пренасочвам в по-продуктивна насока.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абе аз що като съм батко и имам кола не ми се лепят малките??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    абе аз що като съм батко и имам кола не ми се лепят малките??
    Е каква кола имаш? Щото и това е от значение. Аз като имах опел кадет.. знаеш ли как бягаха... само като ме чуят и се крият.

Така че - каква кола имаш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    бмв черно, последен модел........... за 96 година

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от razores
    "Батковците" харесват по-малки щот могат да правят каквото си искат с тях. Могат да ги командват, манипулипат и т.н.
    Елементарно Уотсън!

Батковците (визирам 18-19 годишните) ,които си падат по малки момичета (8-9ти клас) по лично мои наблюдения са изключитено ограничени,"гъзари" или "батки",притежаващи всякакви пороци и ниска обща култура.
    Едно умно,ерудирано,уважаващо себе си момче няма да тръгне с момиче 4-5 години по-малко...

Та по темата: Лично аз мисля ,че тези момчета с нищо не превъзходат другите ,освен ако не се спрем на материалните им притежания -пари,кола.Момичетата харесват батковците ,защото сега така е модерно ,чалгата се слуша по-същата причина.Ако утре модата е да ходим голи омазани с лайна и това ще стане хит ....

Деградацията е пълна.Аз съм жестоко отчаян ,че познавам хора които не са чували за Queen и са на мнение ,че хората които не слушат чалга са метъли ...
    Извинявам се за офф-топика,обаче хайде да не прекаляваме.Не ме разбирай погрешно,аз слушам и харесвам Queen ,обаче да не си чувал за тях е напълно нормално.Аз също не съм чувал за доста изпълнители от всеки стил,включително и метъл,и доста пъти гледам умно,когато мои приятели споменат за не знам кой си чалга изпълнител примерно.Обаче никой не се учудва,че не съм го чувал-все пак не слушам такава музика.И аз не се учудвам,че те не са чували за група,която аз слушам.
    А по темата-Някои момичета го правят заради повечето пари и колата.Други-защото искат по-зряло момче.Трети-за да са по-модерни.Четврти-защото наистина харесват момчето.Не може да се сложат всички под общ знаменател.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    В мислите на хората
    Тузарчо - e39 или e39?

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    е36, 318i 1.8 116 кончета

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Педофилски истории.
    Явно момичетата си мислят, че са кой знае колко интелигентни и на светлинни години акъл от момчетата на тяхната възраст, понеже са зрели емоционално. (поне така съм разбрала от познати, които се опитват да ме убеждават, че било нормално момиче на 15-16 да е с мъж на 20-21). Което на мен лично ми е смешно.

А пък за мъже на по 20-25 години, занимаващи се с пикли на 14-15 нямам думи... Не знам педобеърското в себе си ли проявяват така или просто си търсят нещо невинно и лесно за е**не, което да можеш да залъжеш без проблем, защото е по-малко от теб и не ти знае номерата. Малките момичета могат да бъдат донякъде извинени, но зрели хора, че се възползват от тях, не могат.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Извинявам се за офф-топика,обаче хайде да не прекаляваме.Не ме разбирай погрешно,аз слушам и харесвам Queen ,обаче да не си чувал за тях е напълно нормално.Аз също не съм чувал за доста изпълнители от всеки стил,включително и метъл,и доста пъти гледам умно,когато мои приятели споменат за не знам кой си чалга изпълнител примерно.Обаче никой не се учудва,че не съм го чувал-все пак не слушам такава музика.И аз не се учудвам,че те не са чували за група,която аз слушам.
    А по темата-Някои момичета го правят заради повечето пари и колата.Други-защото искат по-зряло момче.Трети-за да са по-модерни.Четврти-защото наистина харесват момчето.Не може да се сложат всички под общ знаменател.
    Аз не слагам всички под общ знаменател....
    Но човек това са Queen.Една култува група ,която има наистина страхотни песни и от това което съм гледал клипове от техни концерти правят страхотно щоу пред десетки хиляди зрители На когато се замисля ,не мога да очаквам друго от хора които слушат само чалга ....

--------------------------------------------------------

Град
    В мислите на хората
    тройка е36.. хич няма хубава слава.. не че искам да те разочаровам.

Сивик, вектра В, Поло.. нещо такова търси ако искаш пичеловка

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    имаше такава свободна и нея зех, иначе имаше и няква ц клас 220 ама ми се струва смешно 18 годишен да кара такава кола

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    имаше такава свободна и нея зех, иначе имаше и няква ц клас 220 ама ми се струва смешно 18 годишен да кара такава кола
    коя година е тоя мерцедес?

Град
    В мислите на хората
    Мен да питаш е смешно 18 годишен да кара каквото и да е различно от мотопръдка.

Ама не че аз не съм бил същия келеш де :Р

Иначе имаш избор между Мерц Ц класа и БМВ и ти зимаш Бавареца?

Какво пропускам?

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    аз по принцип исках астра ф, полицейска, ама нямах пари за такава а тея двете просто бяха свободни и така. бмв-то ми се видя по здраво пък и с хубав номер (не че мерцедеса не е) ама баварецо е черен а ц-то син...

Град
    В мислите на хората
    Ааа астра Ф - САМО Bertone

Иначе.. ти си знаеш. Дай снимка на машината ти?

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    не съм я снимал цялата, ама имам 2 снимки на одрасканата врата....

Град
    < 33
    Моят бивш беше по-голям от мене със 7 год и си прекарвах много по-добре във всяко едно отношение,отколкото с по-бившия,който беше по-голям от мене с 1год ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    В мислите на хората
    Кой те мрази толкова бе, тузаро?

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    аз ако знам да съм му чупил ръцете... и емблемата отпред е изтрито черното и синьото...

Град
    В мислите на хората
    Некоя бивша? Ревнив приятел? Съседа?

Dr. Gregory House

Град
    hate city plovdiv, майна
    можеби по скоро бивш на някоя бивша

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Разберете, че не годините правят от момчето - батко и от баткото - мъж. Сега повечето са батковци само на години, повечето ми приятели са около 20-така и са адски зле, още са с розовите очила, свикнали мама и тати да им угаждат, а те да си висат по кафетата и да клюкарят. Стане ли въпрос за бачкане - криза е, нЕма работа, стане ли въпрос за учене - дай направим някъв номер да стана и аз студент . Т'ва, че повечето "батковци" мислят повече с долната (както и осмокласниците) е така, ама винаги си има изключения. Моята съседка тръгна с един пич като беше 8ми клас, ходиха 8 години и се ожениха, а той е около 7-8 години над нея и кво? Годините са слабо място за повечето лапенца, които яко се комплексират от по-големите момчета, но все пак е важно кой седи срещу теб, а не колко годишен е той. Поне аз така мисля.

Град
    sofia
    Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга

Цитирай Първоначално написано от sasitata
    Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга
    Не е всичко до години. Аз не мисля, че някога повече ще тръгна с някой на моята възраст...и то не от възрастта, а от недораслото мислене. На мен такива дечица са ми смешни, не могат да ми дадат сигурността и защитата, от която имам нужда.

Пример: Бившият ми беше на 17, аз бях на 15. Мислехме, че сме направили гафа и съм бременна. Той се беше шашнал повече от мен и се молеше с 5 ръце да не съм бременна. Сегашният е на 25 (аз вече на 17). И с него сме се шашкали, аз естествено много повече. Той ми говореше неща от рода на 'Нека видим и после ще се притесняваме. И да е станало какво? не е края на света ... ще намерим решение' (само някой да не ми каже к'ви са били, че да не се пазим, нямат значение ситуациите)
    Исках да кажа, че от единия получих подкрепа, успокоение, а другият само ме притесни допълнително. И това зависи точно от улегналостта според мен ... житейския опит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си