.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 319

Hybrid View

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Разберете, че не годините правят от момчето - батко и от баткото - мъж. Сега повечето са батковци само на години, повечето ми приятели са около 20-така и са адски зле, още са с розовите очила, свикнали мама и тати да им угаждат, а те да си висат по кафетата и да клюкарят. Стане ли въпрос за бачкане - криза е, нЕма работа, стане ли въпрос за учене - дай направим някъв номер да стана и аз студент . Т'ва, че повечето "батковци" мислят повече с долната (както и осмокласниците) е така, ама винаги си има изключения. Моята съседка тръгна с един пич като беше 8ми клас, ходиха 8 години и се ожениха, а той е около 7-8 години над нея и кво? Годините са слабо място за повечето лапенца, които яко се комплексират от по-големите момчета, но все пак е важно кой седи срещу теб, а не колко годишен е той. Поне аз така мисля.

Град
    sofia
    Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга

Цитирай Първоначално написано от sasitata
    Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга
    Не е всичко до години. Аз не мисля, че някога повече ще тръгна с някой на моята възраст...и то не от възрастта, а от недораслото мислене. На мен такива дечица са ми смешни, не могат да ми дадат сигурността и защитата, от която имам нужда.

Пример: Бившият ми беше на 17, аз бях на 15. Мислехме, че сме направили гафа и съм бременна. Той се беше шашнал повече от мен и се молеше с 5 ръце да не съм бременна. Сегашният е на 25 (аз вече на 17). И с него сме се шашкали, аз естествено много повече. Той ми говореше неща от рода на 'Нека видим и после ще се притесняваме. И да е станало какво? не е края на света ... ще намерим решение' (само някой да не ми каже к'ви са били, че да не се пазим, нямат значение ситуациите)
    Исках да кажа, че от единия получих подкрепа, успокоение, а другият само ме притесни допълнително. И това зависи точно от улегналостта според мен ... житейския опит

Град
    Пловдив
    ^ за първото съм съгласна.Но за второто,че големите хващат малки са секса-не е така.ходила съм с много по-големи от мен и не това им е била целта.всичко е до момичето според мен-лесните никой не ги харесва иначе винаги ще твърдя,че с момчета колкото мен ходенето е губене на време-нито знае какво да ти каже,нито как да се държи..абе по-добре батко,отколкото връсник
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ще пропусна това кой колко акъл има, коя пикла какъв модел автомобил си търси в комплект с баткото и кой с коя глава мисли (всички знаем, че винаги и на всяка възраст с долната).
    Никой не взе предвид чисто биологичните фактори. Ми така сме си устроени бе. Момичетата съзряват по-бързо от момчетата. Всеизвестен факт. И докато момченцата си играят с колички, гледат анимации и се правят на кечисти, момиченцата вече искат гаджета. И като няма момченца на тяхната възраст на тая вълна им остава само да си потърсят някой батко. Това разминаване се размива след време, когато и момченцата решат, че искат гадженца, ама вече момиченцата са заети. И момченцата започват да се жалват по форуми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ми аз винаги съм си ходила с по-големи. Но не чак толкова примерно с 2-3 години по-голями.. И защото: 1. Момчетата се развиват по-бавно и тия от моя клас например са много ниски, задръстени и изобщо не знаят какво е гадже.. 2. Защо да не ходиме с по-големи ?!
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Град
    Пловдив
    момчетата в моя клас не са тоолкова задръстени,не изглеждат малки,обаче акъла им е на малко дете.на по 17-18 станали вече и още с момиче не са излизали..кво си говорим
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Не поставяйте всички под общ знаменател
    Ок, има момичета които ходят с 4-5 години по-големи от тях, за да се правят на много отворени, но в крайна сметка си е въпрос на привличане. Харесала си си по-голям - тръгваш с него. На едно момиче ще й е много по-интересно да си прекарва времето с някой на нейното интелектуално ниво, отколкото с момченце, което още не знае дали иска момиче за истинска връзка или просто к*рва ;]
    I'm yours.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Взе да ми става забавно...Момичетата пишат как искали по-големи батковци,момчетата как искали по-малки девойки...

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    шаляляля
    На тоя етап връстниците ми се виждат къде-къде по-зрели, забавни и интелигентни от момчетата, които са с по 4-5, дори 6 години по-големи от мен, защото да, една голяма част от тях са пълни инфантили. искрено уважавам момчетата/мъжете, които не се хвърлят на всяко парче месо с дупка между краката и пищна гръд(че и не чак толкова), независимо, че примерно това парче месо е с 4 години по-малко от тях. Изключително се забавлявам, когато общувам с 20-годишен мъж(определено не е това думата), здрав, прав, изглеждащ привлекателно, който се опитва да ме впечатли с разни смешки, които пробутва на всяка, искрено ме впечатляват уж дълбоките разсъждения на някакъв непрокопсаник, който си мисли, че щом вече си е намерил работа, изкарва пари и ми е платил кафето/показала съм му, че се впечатлявам от него/интересите му/шегите му, значи съм длъжна да му пусна, 'щото разбираш ли, той е големия успял мъж и аз трябва да съм горда, че излизам с него.
    Може и сама да съм си виновна, че съм допуснала в обкръжението си такива индивиди, може и да съм афектирана - не отричам. Но с ръка на сърцето в момента мога да кажа, че предпочитам връстник.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    За мен е супер глупаво момче на по 21-22 години да ходи с момиче на по 13-14..извинявайте, ама тва си е чисто педофилство |-( Аз лично познавам много такива момчета и е супер, ама супер глупаво..Нито могат да имат общи теми на разговор, нито нищо..Излизат с тях, за да ги въртят на пръстта си и да правят каквото си искат с тях..Колкото до момичетата-те са впечатлени от тях по някъв начин, че са по-големи от връстниците им, че уж мислят по различен начин, пък същност..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    момчетата в моя клас не са тоолкова задръстени,не изглеждат малки,обаче акъла им е на малко дете.на по 17-18 станали вече и още с момиче не са излизали..кво си говорим
    Момичетата в моя клас са много задръстени, изглеждат малки, обаче си мислят, че на акъл са като 50 годишни опитни жени пред менопаузата. На по 17-18 станали вече и си мислят, че са толкова опитни с момчетата и с живота, че са готови за всичко, което им се опре.

Наистина, за кво' си говорим, приятелко?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Ми аз винаги съм си ходила с по-големи. Но не чак толкова примерно с 2-3 години по-голями.. И защото: 1. Момчетата се развиват по-бавно и тия от моя клас например са много ниски, задръстени и изобщо не знаят какво е гадже.. 2. Защо да не ходиме с по-големи ?!

Заблудени момичета ,искам да ви кажа ,че съм 100%,че има много момчета на вашата възраст ,които имат по-зряло мислене от вас,но вие сте предубедени и не ги забелязвате .И естествено ,че ще ги има тези ,които се държат като лапета,но това важи и за двата пола.
    Пораснали ви на едни големи цици и айде вече ние се развиваме бързо ...Щом започнахме да си даваме примери със съучениците нека и аз дам един:
    Моите съученички ,които,естествено, също са на мнение,че се развиват много бързо,се ебат ,пушат ,напиват се и същевременно са прости като охлюви(чак ме е жал да обиждам така охлювите ....) Как това нещо можем да го наречем развитие...

Аз съм убеден ,че има много момичета ,които наистина се развиват по-бързо(има и много такива момчета) ,но за мен това да се напиваш по купони,да ходиш с батковци и да си прост не е развитие в положителна посока.

Заключение : НЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОЖИТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ем точно,кво повече да се каже
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен
    Не виждам нищо ненормално.. това че когато сте малки тази възрастова граница е важна, това не значи че като станете на 20+ ще мислите за нея

П.П. Ако ще се говори от психологическа гледна точка е доказано, че момчетата са с 3 години назад в развитието (може да има изключения) от момичетата.. излиза че може би най - успешната връзка ще е ако възрастовата разлика е 3г. (разбира се гледа се само фактора възраст), може би също тези момчета, които са по - големи вече са минали този етап на живот, който преминават приятелките им, могат да им помогнат, да ги посъветват... Стига сте гледали само пари, коли и глупости.. те са до време или по точно впечетляват малките момиченца А батковците пак ще сте глупаци, ако не знаете как да се държите с едно момиче.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Честно да ти кажа , не е важно на каква възраст е , само да се обичаме.Никога не съм си слагала нещо от типа "Той задължително трябва да е голям." , но просто на външен вид харесвам по-големи момчета.Излизала съм и с момчета на моята възраст.И к'во? Лилгльото в скайп ми пише,че ме обича , а в реалния живот в очите не може да ме погледне.Обикновенно момчетата , които са с 2-3 години по-големи от мен не ги е страх да покажат връзката си с мен.

Зрялост и акъл.
    Обичам малко, предимно себе си.

Мега фен Аватара на Chacho
    С голяма патка. И да, има огромно значение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зрялост, развита личност, открити и вече изяснени интереси... Малко вече са им послегнали хормоните и не те възприемат за (ще си позволя да цитирам): защитна система на п*тката... Могат да те закрилят истински. Да поемат отговорност в кризисни ситуации, да се разбират с родителите ти. И такам.

Някои кифлички са при батковци заради парите им и колите им, но мисля, че са по-малък процент.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. (поне според мен е така и аз откривам тези разлики)
    Взе ми мисълта.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ще пропусна това кой колко акъл има, коя пикла какъв модел автомобил си търси в комплект с баткото и кой с коя глава мисли (всички знаем, че винаги и на всяка възраст с долната).
    Никой не взе предвид чисто биологичните фактори. Ми така сме си устроени бе. Момичетата съзряват по-бързо от момчетата. Всеизвестен факт. И докато момченцата си играят с колички, гледат анимации и се правят на кечисти, момиченцата вече искат гаджета. И като няма момченца на тяхната възраст на тая вълна им остава само да си потърсят някой батко. Това разминаване се размива след време, когато и момченцата решат, че искат гадженца, ама вече момиченцата са заети. И момченцата започват да се жалват по форуми.
    Ндаа..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    такам..
    1. новата мода на форума с "не слагайте всички под един знаменател", пък същевременно по-надолу да правим същото нещо, се изтърка.
    2. основно, всяко нещо си зависи от обстоятелства, хора, характери, интереси, развитие, акъл най-вече.
    3. факт е, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата, да искате и на да не искате да го признаете ФАКТ Е. което пък предоставя една от причините момичетата да се заглеждат по "батковци" с малко повече умствен багаж от съученика седящ до тях.
    4. напълно съм съгласна с всички, които казаха че 13 годишна и 25 годишен е wtf ситуация a.k.a педобеар.
    5. зрялост е обяснението на всичко. ще дам пример със себе си. бившият ми беше "по-голям" и адски незрял. пълен лигльо. на ниво акъл го нямаше кой знае колко (сега в момента се чудя к'во по дяволите съм правила с него.. както и да е). и драги съфорумници, сегашното момче ми е съученик. седи до мен. и смея да твъря, че бившият не може да му стъпи на малкия пръст. в класа ми е пълно и с идиоти, точно заради тъпизмите си привличат вниманието и създават грешното впечетление, че връстниците не стават. защото тези с акъл не се правят на пълни глупаци и не целят всички тях да гледат, без значение по какъв начин.
    6. и на момичето му трябва акъл. което е от голямо значение.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    1. колата и мотора нямат особено значение, ама си е яко да има
    2. повечето батковци (не всички) си ползват сивото в-во по предназначение..
    3. държат се по-нормално, зачитат мнението ти и се съобразяват (не всички, някои момчета тип селски ерген не са такива)

ОБАЧЕ
    това не означава че по-малките остават пренебрегвани..
    а пък 16-26 примерно не е фрапираща ситуацията..момичетата се развиваме по-бързо и на 16, акъла ни е като на 22 примерно...
    не говоря за лигли и кифли, а за свестни момичета..
    а пък това лято се запознах с мъж на 23, супер готин, печен и т.н. и едно лапе на 21..такъв лигльо и несериозник няма..
    така че си е до човек : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе и момичетата на 16 се реят из облаците, но се чувстват зрели. Просто баткото може и със, и без жена
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

С по-добро образование, повече опит , изграден характер и добре развито тяло . Под това нямам в предвид плочки и глупости , ами приключен растеж и нормално окосмяване .
    Поне ако бях момиче в 7ми клас - горните причини щяха да ме дръпнат към по-голямо момче/мъж.
    cyanide smells nice

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си