- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
^ за първото съм съгласна.Но за второто,че големите хващат малки са секса-не е така.ходила съм с много по-големи от мен и не това им е била целта.всичко е до момичето според мен-лесните никой не ги харесваиначе винаги ще твърдя,че с момчета колкото мен ходенето е губене на време-нито знае какво да ти каже,нито как да се държи..абе по-добре батко,отколкото връсник
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ще пропусна това кой колко акъл има, коя пикла какъв модел автомобил си търси в комплект с баткото и кой с коя глава мисли (всички знаем, че винаги и на всяка възраст с долната).
Никой не взе предвид чисто биологичните фактори. Ми така сме си устроени бе. Момичетата съзряват по-бързо от момчетата. Всеизвестен факт. И докато момченцата си играят с колички, гледат анимации и се правят на кечисти, момиченцата вече искат гаджета. И като няма момченца на тяхната възраст на тая вълна им остава само да си потърсят някой батко. Това разминаване се размива след време, когато и момченцата решат, че искат гадженца, ама вече момиченцата са заети. И момченцата започват да се жалват по форуми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ми аз винаги съм си ходила с по-големи. Но не чак толкова примерно с 2-3 години по-голями.. И защото: 1. Момчетата се развиват по-бавно и тия от моя клас например са много ниски, задръстени и изобщо не знаят какво е гадже.. 2. Защо да не ходиме с по-големи ?!
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
момчетата в моя клас не са тоолкова задръстени,не изглеждат малки,обаче акъла им е на малко дете.на по 17-18 станали вече и още с момиче не са излизали..кво си говорим![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не поставяйте всички под общ знаменател![]()
Ок, има момичета които ходят с 4-5 години по-големи от тях, за да се правят на много отворени, но в крайна сметка си е въпрос на привличане. Харесала си си по-голям - тръгваш с него. На едно момиче ще й е много по-интересно да си прекарва времето с някой на нейното интелектуално ниво, отколкото с момченце, което още не знае дали иска момиче за истинска връзка или просто к*рва ;]
I'm yours.
Взе да ми става забавно...Момичетата пишат как искали по-големи батковци,момчетата как искали по-малки девойки...![]()
На тоя етап връстниците ми се виждат къде-къде по-зрели, забавни и интелигентни от момчетата, които са с по 4-5, дори 6 години по-големи от мен, защото да, една голяма част от тях са пълни инфантили.Първоначално написано от YourFavouriteDrug
искрено уважавам момчетата/мъжете, които не се хвърлят на всяко парче месо с дупка между краката и пищна гръд(че и не чак толкова), независимо, че примерно това парче месо е с 4 години по-малко от тях. Изключително се забавлявам, когато общувам с 20-годишен мъж(определено не е това думата), здрав, прав, изглеждащ привлекателно, който се опитва да ме впечатли с разни смешки, които пробутва на всяка, искрено ме впечатляват уж дълбоките разсъждения на някакъв непрокопсаник, който си мисли, че щом вече си е намерил работа, изкарва пари и ми е платил кафето/показала съм му, че се впечатлявам от него/интересите му/шегите му, значи съм длъжна да му пусна, 'щото разбираш ли, той е големия успял мъж и аз трябва да съм горда, че излизам с него.
![]()
Може и сама да съм си виновна, че съм допуснала в обкръжението си такива индивиди, може и да съм афектирана - не отричам. Но с ръка на сърцето в момента мога да кажа, че предпочитам връстник.
За мен е супер глупаво момче на по 21-22 години да ходи с момиче на по 13-14..извинявайте, ама тва си е чисто педофилство |-( Аз лично познавам много такива момчета и е супер, ама супер глупаво..Нито могат да имат общи теми на разговор, нито нищо..Излизат с тях, за да ги въртят на пръстта си и да правят каквото си искат с тях..Колкото до момичетата-те са впечатлени от тях по някъв начин, че са по-големи от връстниците им, че уж мислят по различен начин, пък същност..
Момичетата в моя клас са много задръстени, изглеждат малки, обаче си мислят, че на акъл са като 50 годишни опитни жени пред менопаузата. На по 17-18 станали вече и си мислят, че са толкова опитни с момчетата и с живота, че са готови за всичко, което им се опре.Първоначално написано от tonie__
Наистина, за кво' си говорим, приятелко?![]()
Първоначално написано от MyAll
Заблудени момичета ,искам да ви кажа ,че съм 100%,че има много момчета на вашата възраст ,които имат по-зряло мислене от вас,но вие сте предубедени и не ги забелязвате.И естествено ,че ще ги има тези ,които се държат като лапета,но това важи и за двата пола.
Пораснали ви на едни големи цици и айде вече ние се развиваме бързо ...Щом започнахме да си даваме примери със съучениците нека и аз дам един:
Моите съученички ,които,естествено, също са на мнение,че се развиват много бързо,се ебат ,пушат ,напиват се и същевременно са прости като охлюви(чак ме е жал да обиждам така охлювите ....) Как това нещо можем да го наречем развитие...
Аз съм убеден ,че има много момичета ,които наистина се развиват по-бързо(има и много такива момчета) ,но за мен това да се напиваш по купони,да ходиш с батковци и да си прост не е развитие в положителна посока.
Заключение : НЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОЖИТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ![]()
--------------------------------------------------------
ем точно,кво повече да се кажеПървоначално написано от tonie__
![]()
Не виждам нищо ненормално.. това че когато сте малки тази възрастова граница е важна, това не значи че като станете на 20+ ще мислите за нея![]()
П.П. Ако ще се говори от психологическа гледна точка е доказано, че момчетата са с 3 години назад в развитието (може да има изключения) от момичетата.. излиза че може би най - успешната връзка ще е ако възрастовата разлика е 3г. (разбира се гледа се само фактора възраст), може би също тези момчета, които са по - големи вече са минали този етап на живот, който преминават приятелките им, могат да им помогнат, да ги посъветват... Стига сте гледали само пари, коли и глупости.. те са до време или по точно впечетляват малките момиченцаА батковците пак ще сте глупаци, ако не знаете как да се държите с едно момиче.
Честно да ти кажа , не е важно на каква възраст е , само да се обичаме.Никога не съм си слагала нещо от типа "Той задължително трябва да е голям." , но просто на външен вид харесвам по-големи момчета.Излизала съм и с момчета на моята възраст.И к'во? Лилгльото в скайп ми пише,че ме обича , а в реалния живот в очите не може да ме погледне.Обикновенно момчетата , които са с 2-3 години по-големи от мен не ги е страх да покажат връзката си с мен.
С голяма патка. И да, има огромно значение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зрялост, развита личност, открити и вече изяснени интереси... Малко вече са им послегнали хормоните и не те възприемат за (ще си позволя да цитирам): защитна система на п*тката... Могат да те закрилят истински. Да поемат отговорност в кризисни ситуации, да се разбират с родителите ти. И такам.
Някои кифлички са при батковци заради парите им и колите им, но мисля, че са по-малък процент.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Взе ми мисълта.Първоначално написано от kremen4eto
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ндаа..Първоначално написано от TheBeliever
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
такам..
1. новата мода на форума с "не слагайте всички под един знаменател", пък същевременно по-надолу да правим същото нещо, се изтърка.
2. основно, всяко нещо си зависи от обстоятелства, хора, характери, интереси, развитие, акъл най-вече.
3. факт е, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата, да искате и на да не искате да го признаете ФАКТ Е. което пък предоставя една от причините момичетата да се заглеждат по "батковци" с малко повече умствен багаж от съученика седящ до тях.
4. напълно съм съгласна с всички, които казаха че 13 годишна и 25 годишен е wtf ситуация a.k.a педобеар.
5. зрялост е обяснението на всичко. ще дам пример със себе си. бившият ми беше "по-голям" и адски незрял. пълен лигльо. на ниво акъл го нямаше кой знае колко (сега в момента се чудя к'во по дяволите съм правила с него.. както и да е). и драги съфорумници, сегашното момче ми е съученик. седи до мен. и смея да твъря, че бившият не може да му стъпи на малкия пръст. в класа ми е пълно и с идиоти, точно заради тъпизмите си привличат вниманието и създават грешното впечетление, че връстниците не стават. защото тези с акъл не се правят на пълни глупаци и не целят всички тях да гледат, без значение по какъв начин.
6. и на момичето му трябва акъл. което е от голямо значение.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
1. колата и мотора нямат особено значение, ама си е яко да има
2. повечето батковци (не всички) си ползват сивото в-во по предназначение..
3. държат се по-нормално, зачитат мнението ти и се съобразяват (не всички, някои момчета тип селски ерген не са такива)
ОБАЧЕ
това не означава че по-малките остават пренебрегвани..
а пък 16-26 примерно не е фрапираща ситуацията..момичетата се развиваме по-бързо и на 16, акъла ни е като на 22 примерно...
не говоря за лигли и кифли, а за свестни момичета..
а пък това лято се запознах с мъж на 23, супер готин, печен и т.н. и едно лапе на 21..такъв лигльо и несериозник няма..
така че си е до човек : )
Абе и момичетата на 16 се реят из облаците, но се чувстват зрели. Просто баткото може и със, и без жена![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С по-добро образование, повече опит , изграден характер и добре развито тяло . Под това нямам в предвид плочки и глупости , ами приключен растеж и нормално окосмяване .
Поне ако бях момиче в 7ми клас - горните причини щяха да ме дръпнат към по-голямо момче/мъж.
cyanide smells nice
^^+1Първоначално написано от LeprikonA
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Хах,твоят пример леко ме смущава 98 набор с 90 набор
Тея 7-8 клас излизат с "батковци" за да се почувстват важни и според мене един вид потребни,лично мнение:тея батквци цент не хаят за тях,просто гледат как да ги из****тКой беше писал че 8-9 клас мислят със...(ще си премълча),ами тези батковци за които говоря и те май мислят с онази си работа,защото да излизаш с такъв дребосък си е чиста педофилия (пак лично мнение).Момичето да е на 16-17-18 по бива,ама някво лапе на 13 години....
![]()
![]()
Тея батковци се търсят само едно,а тея деца имат нужда от превъзпитание
Phonique подкрепям те макар и не напълно. С бившото ми гадже(той е на 21, аз на 16) се разделихме защото 1во нямахме общи интереси, макар че е само с 5 години по-голям от ме, а пък си представям колко общо имат момиче на 14-15 с момче на 25 и 2ро защото не живее в България и трябваше да си заминава![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.