.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 320
    бахти глупостите изговорихте кой как се бил развивал по-бързо.
    живота развива, не възрастта. ако до 25 те гледат мама и тате на 26 няма да си по-развит от един 15 годишен пикльо. а ако един 15 годишен пикльо му се наложи да се оправя сам на тази възраст, до 17 годишен ще не ще, ще е развит на нивото на 26 годишен човек, който е почнал да се оправя от 21 примерно сам.
    пък що момиченцата се кефят на батковци не знам, щото са прости, на 18-19 години много малко са момичетата, които знаят какво искат, камоли било то сериозна връзка или не. кеф ви е да се возите в кола, ама сте курнас, че зимата можете да мръзнете и по градския транспорт. ходи ги разбери тези глупости.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами ако разликата е 2 години не е чак толкова фатално и провокативно и тн,НО:
    Ето пресен пример за доведеният ми брат,който ужасно много ме дразни(но няма да изпадам в подробности).Разбрах от достоверен източник,че е бил с някакво момиченце на 14 години,а той е на 20/21.Тааа...чисто и просто курвалък.Абсолютен.Никой не превъзхожда другиго с нищо,просто колкото повече време минава,толкова по-бързо "порастват" децата.Извинявайте,но ...момичета 7-8 клас със 10 санта токче и къса изрязана рокличка и топирана коса се разхождаше онзи ден по Графа...Момиченцата искат фукня,а батковците просто да ебат.Даже съм сигурна,че пред компания почти никой няма да каже'моето гадже е на 14'(примерно).Дори ще ги е срам...Всичко е до манталитет и разпуснатост.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами ако разликата е 2 години не е чак толкова фатално и провокативно и тн,НО:
    Ето пресен пример за доведеният ми брат,който ужасно много ме дразни(но няма да изпадам в подробности).Разбрах от достоверен източник,че е бил с някакво момиченце на 14 години,а той е на 20/21.Тааа...чисто и просто курвалък.Абсолютен.Никой не превъзхожда другиго с нищо,просто колкото повече време минава,толкова по-бързо "порастват" децата.Извинявайте,но ...момичета 7-8 клас със 10 санта токче и къса изрязана рокличка и топирана коса се разхождаше онзи ден по Графа...Момиченцата искат фукня,а батковците просто да ебат.Даже съм сигурна,че пред компания почти никой няма да каже'моето гадже е на 14'(примерно).Дори ще ги е срам...Всичко е до манталитет и разпуснатост.
    Точно това е,момчето което харесвам е почти 2 години по-голямо от мене,по-добре от колкото 12 години?Естесвено че никой няма да се излага с тях,ако зависи от тях и в багажника ще ги настанят за да ги ползват при нужда....

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    живота развива, не възрастта. ако до 25 те гледат мама и тате на 26 няма да си по-развит от един 15 годишен пикльо. а ако един 15 годишен пикльо му се наложи да се оправя сам на тази възраст, до 17 годишен ще не ще, ще е развит на нивото на 26 годишен човек, който е почнал да се оправя от 21 примерно сам.
    Право в десятката.
    Мъжът е истински мъж в пълния смисъл на думата, когато се държи като такъв.
    Колкото до някакви връзки тип 14-25 - хич не ме вълнуват. Който търси, това и намира. Възмущението по форумите няма да промени мирогледа на някоя объркала се да влезе в темата 14-годишна с подобна връзка, 'щото всичко тръгва от вкъщи, от възпитанието и от вниманието, което са й обръщали родителите й навремето. Логично е, когато не го е получавала и продължава да не го получава вкъщи, да го търси навън.

Град
    Bulgaria
    Аз само не разбирам защо непрекъснато се предполага, че "батковците" са с повече умствен багаж, по-узрели, по-сериозни, по-така нататък, от "съучениците". Тоя велик батко... ако наистина беше такава невероятна личност, такъв изграден мъж, щеше да се интересува от негови връстнички, даже и от по-големи момичета, а не от ученички... Няма смисъл да разправяте колко бързо се развивали момичетата - факт е, че момичетата искат "батко", за да могат да се фръцкат пред също толкова бързо-"развилите" се им приятелки.

на 16 акъла ви бил като на 22

Banned Фен
    Извинете... 13 годишна с 21 годишен... пълна психария! Педофилия... а сметни колко е закъсал пича! Дано никога не изпадам вподобно положение...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от PotniqGuz
    Аз само не разбирам защо непрекъснато се предполага, че "батковците" са с повече умствен багаж, по-узрели, по-сериозни, по-така нататък, от "съучениците". Тоя велик батко... ако наистина беше такава невероятна личност, такъв изграден мъж, щеше да се интересува от негови връстнички, даже и от по-големи момичета, а не от ученички... Няма смисъл да разправяте колко бързо се развивали момичетата - факт е, че момичетата искат "батко", за да могат да се фръцкат пред също толкова бързо-"развилите" се им приятелки.
    +1
    Има случаи,когато наистина има взаимно привличане и чувства във връзката.Обаче повечето пъти е някакъв идиот,който не може да пласира глупостите и измислиците при връстничките си,затова се занимава с по-малки,които пък от своя страна нямат опит,не знаят какво искат,обаче са твърдо убедени,че са светлинни години пред всичките си връстници и само търсят начин да си го докажат и да си вдигнат малко самочуствието.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е това са крайностите. Сега много ясно, че на 13 дори не е въпрос до батковците, а въобще до факта, че не си седи на гъза, а си търси гадже.
    Защо все ползвате точно този пример?
    В тези теми доста хора избухват и за, да речем, 16-годишно момиче, което ходи с 20-годишно момче. А там вече си зависи от случая и съм срещала наистина красиви връзки, които не са основани на пари и коли или гъзария. Много ми е странно как само да се чуе за нещо такова (от тези по-умерените примери) и всички нападат момичето и веднага и лепват етикета: "фръцла, която иска да се прави на яка пред приятелки". А не е съвсем винаги така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз връзка между 16-17-годишна и 19-20-21 годишен не я приемам за ненормална.Има и връзки,в които момчето е на 25 някъде,а момичето на 17,и всичко си е перфектно.Обаче 13-14 годишна със 17-18,че и отгоре...е не
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Преди да тръгна с моя приятел (имаме 8 години разлика и бях на 16 в началото) го харесвах около 2 години. Но през този период (само на зарибявки) му отказах 5-6 срещи и спонтанни целувки, защото се страхувах дали не е много голям за мен. Бях точно на 14-15 - възрастта, за която казвате, че искаме да се фукаме. Имах приятелки, които ходеха с 22-30 годишни и мислех, че са много зле. Чудех се как не се срамуват. Когато тръгнахме пак се страхувах да разгласявам за разликата в годините. Сега се гордея с това - когато виждам, че нещата вървят и моето решение не е било грешка. Но моят пример е специално за да оборя вашите твърдения - че тръгваме с по-големи, за да се фукаме. Нещата просто се случват. Има и такива индивиди, които търсят внимание, но не всички са такива.

И заради сравнението между приятеля ми и бившите ми, спокойно мога да твърдя, че на 25 мъжът е много по-зрял, отколкото на 15-16-17.

11 клас.. момчетата още крещят на госпожата, че е прасе
    Повече няма нужда да се казва..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Bulgaria
    Вижте сега, момичета... колкото и да се напиняте да обясните как не сте тръгнали с батко-почти-чичко, остава си факт, че ако това мъжле беше толкова израснало и зряло... нямаше да е с вас, щеше да е с някоя връстничка... или пък с някоя кака. Или пък поне щеше да му се иска да е с някоя кака...

Преди да тръгна с моя приятел (имаме 8 години разлика и бях на 16 в началото) го харесвах около 2 години. Но през този период (само на зарибявки) му отказах 5-6 срещи и спонтанни целувки, защото се страхувах дали не е много голям за мен. Бях точно на 14-15 - възрастта, за която казвате, че искаме да се фукаме. Имах приятелки, които ходеха с 22-30 годишни и мислех, че са много зле. Чудех се как не се срамуват. Когато тръгнахме пак се страхувах да разгласявам за разликата в годините. Сега се гордея с това - когато виждам, че нещата вървят и моето решение не е било грешка. Но моят пример е специално за да оборя вашите твърдения - че тръгваме с по-големи, за да се фукаме. Нещата просто се случват. Има и такива индивиди, които търсят внимание, но не всички са такива.

И заради сравнението между приятеля ми и бившите ми, спокойно мога да твърдя, че на 25 мъжът е много по-зрял, отколкото на 15-16-17.
    Чудесно. Само не разбрах... какви са тези "мъже", които имат 14 годишни момичета в обкръжението си? Защо един 23 годишен мъж изобщо има контакти с 14 годишни ученички?

Аз пък предпочитам да ходя с по-големи каки от мен...явно нещо съм сбъркан,щото по-малките от мен ми се струват несериозни баси... О.о

А иначе не всички гледат само "батковци",много зависи от човека и обстоятелствата,които съпътстват началото на връзката

Banned Фен
    Знаете ли... повечето от тук момичета... харесва ми факта, че си ВЯРВАТЕ или по-точно, че сте ПОВЯРВАЛИ на това, че батковците са били с вас ЗАРАДИ ВАС самите като ЛИЧНОСТИ. Но е и разбираемо спрямо възрастта ви. Така като гледам какви "какички" сте... в емоционален план момичетата израствате по-бързо от нас момчетата, но ако щете ВЯРВАЙТЕ... ако има само 1 момче на вашата възраст, което да се движи същото с темпо... то то е много по-напред от вас с материала, но вие не го виждате, понеже всички сте велики и интересни и цитирам "трябва ми батко, защото тея на нашата възраст са..."... да ама някои на вашата възраст може да струват много повече от тоя батко, а и от вас самите. Чао!

Чудесно. Само не разбрах... какви са тези "мъже", които имат 14 годишни момичета в обкръжението си? Защо един 23 годишен мъж изобщо има контакти с 14 годишни ученички?
    Нашата компания се събираме предимно на село и сме от всякакви възрасти - от 13 до 30 годишни. Да, понякога няма много теми за обсъждане при разлика от 10 години, но флиртът, евентуални връзки, разбирателство, често са факт. Същото може да се случи и по дискотеки и по кафета и на много места.

Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    но ако щете ВЯРВАЙТЕ... ако има само 1 момче на вашата възраст, което да се движи същото с темпо... то то е много по-напред от вас с материала, но вие не го виждате
    Има даже не едно, но:
    1во - не е задължително да харесваме всеки, който е на по-високо интелектуално ниво от връстниците ни
    2ро - самият ти казваш, че става въпрос само за едно (или няколко) момче/та. Масата са лигльовци.

Ами защото ''батковците'' са далеч по-зряли от вас.
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Супер фен Аватара на sladkalady
    Така наречените "батковци" мислят много по-зряло от тези на по 16,17 и дори 18 години.То си зависи от човека де,но в случая годините оказват огромно влияние.Предпочитам един "батко" ,който може да няма кола ,но да е здраво стъпил на земята ,да умее да взема решения и да не се влияе от приятелите си .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    но ако щете ВЯРВАЙТЕ... ако има само 1 момче на вашата възраст, което да се движи същото с темпо... то то е много по-напред от вас с материала, но вие не го виждате
    Има даже не едно, но:
    1во - не е задължително да харесваме всеки, който е на по-високо интелектуално ниво от връстниците ни
    2ро - самият ти казваш, че става въпрос само за едно (или няколко) момче/та. Масата са лигльовци.
    Именно. Масата са такива. Е, аз например съм имал приятелки, които са с месеци по-големи и с година, но честно казано... не съм аз детето. Не са 1, не са 2. Повече си е до индивидуалната личност, но не можеш да ме убедиш... че човек с 6-7 години по-голям (момче), който си хваща подобна приятелка наистина не е закъсал и определено не му се получава на неговата възраст. Впрочем на мен някоя 13-14 годишна ми изглежда като бебе, което трябва да уча на обноски и живот, а това смятам за жалко, когато се стигне това да става по любовен път (не говоря за родители/деца)...

П.С. Всеки си има своята истина, всеки си има стереотипите... едните обръщаме повече вниамние на миналото, други не. Всеки си живее с неговата истина и неговите болки. Всеки искаме чисто същество до себе си нали? Говоря за сериозните хора.

Ще дам много примери:
    Бившият ми (на 15) когато имаше проблем с мен, ходеше да го обсъжда с приятелите си и дори моите приятелки, а сегашният (на 25) си го обсъжда с мен и разрешаваме заедно проблема.

Бившият ми когато иска да скъса с момиче разсъждава така: "Аз сега ще започна да се държа зле и да я отбягвам, за да ме остави тя и да не съм виновен после", а сегашният казва, че би предпочел да проведе един разговор и да не се занимава повече, ако го е решил.

Един приятел когато беше на 15 правеше момичетата на луди. По едно време май ходеше с 3. Сега е на 19. На последното момиче, което го хареса каза: "Не искам да съм с теб. Виждам, че няма да ти хареса, но по-добре да ти го кажа сега, отколкото да пробваме и после да те нараня". И си е моногамен ВЕЧЕ.

Братовчед ми (тогава на 15), който постоянно се чудеше как да излъже поредната жертва ( ), сега не му стиска да си признае, че е влюбен и и има връзка от 8-9 месеца.

Натрупаният опит изгражда човека. Напълно естествено е с годините да осъзнаваш кое е по-добро за теб. На 13-14 едно момче си мисли, че е много по-яко да е*еш наред и да натрупаш голяма бройка ... после осъзнава, че е по-добре да имаш някого до себе си.

Мега фен Аватара на Chacho
    А защо момичетата са зрели на 15-16? Въртят им се кафета, клюки и училище в главата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Впрочем на мен някоя 13-14 годишна ми изглежда като бебе, което трябва да уча на обноски и живот, а това смятам за жалко, когато се стигне това да става по любовен път (не говоря за родители/деца)...
    Не подкрепям. Учим се на живот докато сме живи. Нима като започнеш връзка си изградена личност?? Някои учат повече от връзката, други по-малко ... защо наученото да не е и малко обноски? Ами ако родителите не са свестни? Защо половинката да не ни вкара в пътя?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    А защо момичетата са зрели на 15-16? Въртят им се кафета, клюки и училище в главата.
    Определено не всички са зрели на 15-16. И пак има значение какво разбираш под "зрял". В много случаи просто се има в предвид, че вече не им се играе на Yu Gi Oh и си мечтаят вече за любов, докато на повечето момчета им е в главата само: "цици, секс, цици" поне относно момичетата. Има го момента, в който се кротват малко и осъзнават, че като някоя има цици и им пуска, не значи, че могат да са щастливи с нея само заради това. И лека полека започват да търсят нещо повече. Следователно и спират да се отнасят с момичетата като с нещо, сложено там да ги забавлява. Има го моментът, че до една възраст момчетата споделят и се сближават истински с приятелите си, а гаджето е нещо странично. Като пораснат започват да приемат и гаджето за приятел, да говорят свободно с нея и да си решават проблемите заедно без помощта на Пешо, Гошо и Тошко.
    Друг е въпроса, че на 15-16 и момичетата виждат любовта като все едно са в One Tree Hill. Но и това се надраства.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Не са зрели,така си мислят и така изглеждат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си