- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета
Първоначално написано от arsenalllbaby
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Защо момичетата се ориентират към големи мъже е ясно - поради същите причини, поради които момчетата искат "какичка", да ги понаучи на това-онова, да се похвалят насам-натам, че са свалили кака, и така нататък.Първоначално написано от kremen4eto
Как ще е по-добре за теб това, че единствената причина мъжа ти да няма намерение да те остави е... че той просто не е способен да си намери нещо по-добро... Как по-точно това е добре за теб? Че то и връстниците ти не могат да си намерят нещо по-добро от теб, тогава какъв е смисъла да ходиш с по-голям...
Заляхте темата с приказки за това как харесвате по-големи момчета, защото били сериозни, зрели, отговорни, още един куп глупости, вече били "мъже", видиш ли... Обаче аз не разбирам... какъв е този мъж... които е отхвърлен от всичките си връстнички... и за това се налага да ходи и да впечатлява малките момиченца... Били зрели... Зрелите хора се срещат и общуват с други зрели хора, не с дечица. Също така не правят секс с дечица.
За мен е достатъчно зряло, че той се събужда и не мисли как да се надруса и напие, а мисли, че трябва да санира къщата, дори трябва да започне преди сутрешното кафе, защото няма време.
За мен е достатъчно зряло, че когато почти ходихме (правихме само секс), той беше коректен и ме осведоми когато беше при друга.
За мен е достатъчно зряло, че не смее да си поиска почивен ден от работа за да отиде на рали, въпреки че всички са там и всичките му колеги смеят да си поискат, защото знае, че така ще си създаде проблеми и може да остане без работа.
За мен е достатъчно зряло, че на 25 той решава, че трябва да намали алкохола до минимум, защото е вреден.
За мен е достатъчно зряло, че той не живее ден за ден и въпреки че приятелите му са на купон, той знае, че трябва да си почива, защото на другия ден е на работа.
Още примери??
Започвам леко да се засягамНищо им няма на батковците, които са с малки момиченца.
Мен ей тук ме загуби.Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
kremen4eto Интересно ми е на колко си години?Може да си казала но никъде не ги намерих![]()
Защо?Първоначално написано от SisiStrange
На 18Първоначално написано от Phonique
Не се засягай... не съм искал да те обидя.Първоначално написано от kremen4eto
Лично за мен, обаче... нещата, които изброяваш... не показват, че този човек е много зрял, а че просто не е някой пълен боклук... Стигнали сме до там, че вече е повод за гордост, едва ли не, ако имаш и други приоритети в живота, освен надрусването и напиването.
Кофти, но факт. Всичките му приятели, които са под 21-22 се друсат и пият всеки ден. А и никак не е лесно да се решиш да се цепиш от колектива. Често му казват, че вече не ставал (по отношение на купонясването).Първоначално написано от PotniqGuz
Ами... виж, не искам да те обидя. Просто според мен пО щеше да е за гордост без тези изпълнения, а да ти беше казал просто: "Ти си моето момиче!" и без други. Така правят истински свестните момчета. Не приемам за коректно, че ти е казал за другата, защото е некоректно, че е отишъл.Първоначално написано от kremen4eto
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ама ние не ходихме. Бяхме се изяснили, че е само секс това между нас. Нямахме чувства един към друг (или поне така си мислехме) и е достатъчно добре, че въпреки че се предполага, че аз не означавам нищо повече за него освен секс играчка, той постъпи коректно.Първоначално написано от SisiStrange
^ Ами точно, че е от типа хора, които искат секс играчки не ми харесва. Просто не си вписвам така свестните момчета. Иначе хубаво, че не пие и не пуши, и не се друса, и е отговорен.
ПП. Аз спирам да спамя, че ми стига един бан седмично. XD
Ако искаш да ми отговориш давай на ЛС.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Леле леле, чета тук, че тези по 3,4 години по- големи момчета били по- зрели по- мъжествени и не знам си още к'во. Колко мъжествен и "узрял" трябва да си за да се хванеш с няк'ва пикла къде се мисли за много "узряла" само щото и били пораснали цици. А като вземе да говори с някоя наистина пораснала жена става за посмешище. Апък всички тея къде искали да бъдат с по възрастен екземпляр от мъжки пол щото мислел за БРАК- ОМГ вие нормални ли сте бе, какъв брак к'ви 5 леа на 16 години.
Вярно ,че има разни му "дечковци", които се държат като деца от детската градина, но не мога да се съглася, че всички момичета на тяхната възраст са зрели жени...
Аз като съм колкото приятелката ми (16) и, проблем? Общуваме си най- нормално нито аз се мисля за много зрял нито тя. И да допълня, че по времето преди да "тръгнем", а то беше доста отдавна, имаше и батковци кандидати.
Поклон пред TheAvenged.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Естествено, кво друго да каже 16-годишно момче, което се ядосва, че големите му отмъкват наборките, въпреки че в момента си има приятелка.
Невър майнд.
Далеч не се определям като зряла поради наличието - в моя случай не особено забележимо - на гръдна обиколка, но това е много пространствена тема.
Цитат от Доктор Спок. Не знам дали има по-всепризнат педиатър в света.Тук е мястото да се споменат трудностите в извънкласните училищни мероприятия през време на пубертетния период и на юношеската възраст. Момчетата и момичетата от един клас са почти на една и съща възраст. И все пак, особено между 1- и 15-годишна възраст, момичето обикновено е с 2 години по-напред в своето развитие от момчето, превъзхождайки го по височина и със своите по-зрели интереси. У момичето се поражда желание да ходи на танци и да бъде ухажвано, докато момчето е все още диво малко момче, което смята, че е срамно да се обръща внимание на момичетата. През целия този период е по-добре в извънкласните прояви да се включват момчета и момичета от различни възрастови групи.
И тази защита не я слагам заради себе си - с моя приятел имаме разлика само от 2 години (аз съм на 18, той на 20). Просто понякога прекалявате с отричането на някои факти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Представи си себе си на 15 със сегашният ти приятел - на 20. Щеше ли да ви е здравословна връзката?Първоначално написано от SisiStrange
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз мисля като стана студент тогава да мисля за приятелка и да е с разлика макс 2-3 год-може да е по-голяма или по-малка няма значение, но ся съм на 18 още ми е рано, като стана на 21-22 например сигурно ще мисля по съвсем друг начин и тогава ще започна сериозна връзка дори и по-късно и не ако например момичето е на 20/21 а момчето на 24/25 да кажем тогава и двамата горе долу мислят по еднакъв начин и са вече по-зрели хора, а ако момчето е студент, а момичето 7-8клас нямат никви общи интереси и мислят за съвсем различни неща и живеят съвсем по-друг начин, тряя според мен на по-късна възраст да се започва връзка да кажем след 20год
И секс след сватбата.
Да защо не? Но за съжаление ся всичко почват да се ибът на 12-13 и са праят на голямата работа, например за тва Варна е на 2-ро място по СПИН в Б-я и не само Варна, но пък квото искат да праят, аз съм решил да правя секс с човек с който съм бил дълго време и имаме сериозна връзка +тва мислим за дете, а не с който ми паднеПървоначално написано от Chacho
Наистина не знам. Не мога да си го представя просто. Но ми се струва, че все пак щеше да ни е по-зряла връзката, отколкото ако и той беше на 15. Не ме разбирай погрешно, аз себе си не виждам в такава връзка, винаги съм имала максимум 2 години разлика, но оправдавам момичетата, които се чувстват добре така. Особено, ако средата, в която се намират е такава, че повечето им връстници да са дечковци. Както някой, за чиито ник сега не се сещам, каза: "Има няколко свестни и на вашата възраст. "Дам. Но не е задължително да попаднеш на тях. И в такова положение има около 2 варианта: да си седиш на гъза сама, или да си намериш малко по-голям. Тъй че ги разбирам.Първоначално написано от Chacho
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Секс чак когато решат да имат дете !Първоначално написано от Chacho
С какво НЕ ви превъзхождат??
Като за начало "батковците" знаят какво искат => как да го получат. Вече са осъзнали какво момиче търсят и са готови за сеиозна връзка без излишни драми!! Факт е, че момичетата съзряват по-бързо и това обяснява защо си падат по по-големи ...
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
Вече имам изграден твой образ в главата сиПървоначално написано от mlakniwe2
![]()