.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 320
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Момичетата какво ги радва да са с батковци? Ми мъжете какво ги радва да са с момичета от трета група в предучилищната.. Нападате момичетата пак .. Ми повечето такива връзки 14-годишна + 21-годишен са започнати от момчетата.. Смисъл.. Те правят комплиментите, "зарибяват", карат за среща и тем подобни. На тях какъв им е проблема? Не могат да намерят момиче на тяхната възраст?

Аз лично предпочитам момчето до мен да е с 1-2 години по-голямо.. Максимуум 3.. Не повече. МОИ си предпочитания..

"Любовта нямаа граници", обаче при повечето не е любов

Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Темата е защо момичетата се ориентират към големи мъже, а не защо мъжете се ориентират към момичета. Иначе с твоите твърдения съм що годе съгласна.
    Аз като тръгнах с моя всички ми казваха, че нямало да ме остави защото по-добро не можел да намери - това е още по-добре за мен. Това не го прави недостоен за мен и не съм тръгнала да си правя изводите, че му има нещо, а просто не му е провървяло и виждам, че съм била права.
    Защо момичетата се ориентират към големи мъже е ясно - поради същите причини, поради които момчетата искат "какичка", да ги понаучи на това-онова, да се похвалят насам-натам, че са свалили кака, и така нататък.

Как ще е по-добре за теб това, че единствената причина мъжа ти да няма намерение да те остави е... че той просто не е способен да си намери нещо по-добро... Как по-точно това е добре за теб? Че то и връстниците ти не могат да си намерят нещо по-добро от теб, тогава какъв е смисъла да ходиш с по-голям...

Заляхте темата с приказки за това как харесвате по-големи момчета, защото били сериозни, зрели, отговорни, още един куп глупости, вече били "мъже", видиш ли... Обаче аз не разбирам... какъв е този мъж... които е отхвърлен от всичките си връстнички... и за това се налага да ходи и да впечатлява малките момиченца... Били зрели... Зрелите хора се срещат и общуват с други зрели хора, не с дечица. Също така не правят секс с дечица.

За мен е достатъчно зряло, че той се събужда и не мисли как да се надруса и напие, а мисли, че трябва да санира къщата, дори трябва да започне преди сутрешното кафе, защото няма време.
    За мен е достатъчно зряло, че когато почти ходихме (правихме само секс), той беше коректен и ме осведоми когато беше при друга.
    За мен е достатъчно зряло, че не смее да си поиска почивен ден от работа за да отиде на рали, въпреки че всички са там и всичките му колеги смеят да си поискат, защото знае, че така ще си създаде проблеми и може да остане без работа.
    За мен е достатъчно зряло, че на 25 той решава, че трябва да намали алкохола до минимум, защото е вреден.
    За мен е достатъчно зряло, че той не живее ден за ден и въпреки че приятелите му са на купон, той знае, че трябва да си почива, защото на другия ден е на работа.

Още примери??

Започвам леко да се засягам Нищо им няма на батковците, които са с малки момиченца.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За мен е достатъчно зряло, че когато почти ходихме (правихме само секс), той беше коректен и ме осведоми когато беше при друга.
    Мен ей тук ме загуби.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Пловдив
    kremen4eto Интересно ми е на колко си години?Може да си казала но никъде не ги намерих

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Мен ей тук ме загуби.
    Защо?

Цитирай Първоначално написано от Phonique
    kremen4eto Интересно ми е на колко си години?Може да си казала но никъде не ги намерих
    На 18

Град
    Bulgaria
    За мен е достатъчно зряло, че той се събужда и не мисли как да се надруса и напие, а мисли, че трябва да санира къщата, дори трябва да започне преди сутрешното кафе, защото няма време.
    За мен е достатъчно зряло, че не смее да си поиска почивен ден от работа за да отиде на рали, въпреки че всички са там и всичките му колеги смеят да си поискат, защото знае, че така ще си създаде проблеми и може да остане без работа.
    За мен е достатъчно зряло, че на 25 той решава, че трябва да намали алкохола до минимум, защото е вреден.
    За мен е достатъчно зряло, че той не живее ден за ден и въпреки че приятелите му са на купон, той знае, че трябва да си почива, защото на другия ден е на работа.

Още примери??

Започвам леко да се засягам Нищо им няма на батковците, които са с малки момиченца.
    Не се засягай... не съм искал да те обидя.
    Лично за мен, обаче... нещата, които изброяваш... не показват, че този човек е много зрял, а че просто не е някой пълен боклук... Стигнали сме до там, че вече е повод за гордост, едва ли не, ако имаш и други приоритети в живота, освен надрусването и напиването.

Цитирай Първоначално написано от PotniqGuz

Още примери??

Не се засягай... не съм искал да те обидя.
    Лично за мен, обаче... нещата, които изброяваш... не показват, че този човек е много зрял, а че просто не е някой пълен боклук... Стигнали сме до там, че вече е повод за гордост, едва ли не, ако имаш и други приоритети в живота, освен надрусването и напиването.
    Кофти, но факт. Всичките му приятели, които са под 21-22 се друсат и пият всеки ден. А и никак не е лесно да се решиш да се цепиш от колектива. Често му казват, че вече не ставал (по отношение на купонясването).

Град
    София
    Мен ей тук ме загуби.
    Защо?
    Ами... виж, не искам да те обидя. Просто според мен пО щеше да е за гордост без тези изпълнения, а да ти беше казал просто: "Ти си моето момиче!" и без други. Така правят истински свестните момчета. Не приемам за коректно, че ти е казал за другата, защото е некоректно, че е отишъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мен ей тук ме загуби.
    Защо?
    Ами... виж, не искам да те обидя. Просто според мен пО щеше да е за гордост без тези изпълнения, а да ти беше казал просто: "Ти си моето момиче!" и без други. Така правят истински свестните момчета. Не приемам за коректно, че ти е казал за другата, защото е некоректно, че е отишъл.
    Ама ние не ходихме. Бяхме се изяснили, че е само секс това между нас. Нямахме чувства един към друг (или поне така си мислехме) и е достатъчно добре, че въпреки че се предполага, че аз не означавам нищо повече за него освен секс играчка, той постъпи коректно.

Град
    София
    ^ Ами точно, че е от типа хора, които искат секс играчки не ми харесва. Просто не си вписвам така свестните момчета. Иначе хубаво, че не пие и не пуши, и не се друса, и е отговорен.
    ПП. Аз спирам да спамя, че ми стига един бан седмично. XD
    Ако искаш да ми отговориш давай на ЛС.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Леле леле, чета тук, че тези по 3,4 години по- големи момчета били по- зрели по- мъжествени и не знам си още к'во. Колко мъжествен и "узрял" трябва да си за да се хванеш с няк'ва пикла къде се мисли за много "узряла" само щото и били пораснали цици. А като вземе да говори с някоя наистина пораснала жена става за посмешище. Апък всички тея къде искали да бъдат с по възрастен екземпляр от мъжки пол щото мислел за БРАК- ОМГ вие нормални ли сте бе, какъв брак к'ви 5 леа на 16 години.
    Вярно ,че има разни му "дечковци", които се държат като деца от детската градина, но не мога да се съглася, че всички момичета на тяхната възраст са зрели жени...
    Аз като съм колкото приятелката ми (16) и, проблем? Общуваме си най- нормално нито аз се мисля за много зрял нито тя. И да допълня, че по времето преди да "тръгнем", а то беше доста отдавна, имаше и батковци кандидати.

Мега фен Аватара на Chacho
    Поклон пред TheAvenged.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Естествено, кво друго да каже 16-годишно момче, което се ядосва, че големите му отмъкват наборките, въпреки че в момента си има приятелка.
    Невър майнд.

Далеч не се определям като зряла поради наличието - в моя случай не особено забележимо - на гръдна обиколка, но това е много пространствена тема.

Град
    София
    Тук е мястото да се споменат трудностите в извънкласните училищни мероприятия през време на пубертетния период и на юношеската възраст. Момчетата и момичетата от един клас са почти на една и съща възраст. И все пак, особено между 1- и 15-годишна възраст, момичето обикновено е с 2 години по-напред в своето развитие от момчето, превъзхождайки го по височина и със своите по-зрели интереси. У момичето се поражда желание да ходи на танци и да бъде ухажвано, докато момчето е все още диво малко момче, което смята, че е срамно да се обръща внимание на момичетата. През целия този период е по-добре в извънкласните прояви да се включват момчета и момичета от различни възрастови групи.
    Цитат от Доктор Спок. Не знам дали има по-всепризнат педиатър в света.
    И тази защита не я слагам заради себе си - с моя приятел имаме разлика само от 2 години (аз съм на 18, той на 20). Просто понякога прекалявате с отричането на някои факти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Тук е мястото да се споменат трудностите в извънкласните училищни мероприятия през време на пубертетния период и на юношеската възраст. Момчетата и момичетата от един клас са почти на една и съща възраст. И все пак, особено между 1- и 15-годишна възраст, момичето обикновено е с 2 години по-напред в своето развитие от момчето, превъзхождайки го по височина и със своите по-зрели интереси. У момичето се поражда желание да ходи на танци и да бъде ухажвано, докато момчето е все още диво малко момче, което смята, че е срамно да се обръща внимание на момичетата. През целия този период е по-добре в извънкласните прояви да се включват момчета и момичета от различни възрастови групи.
    Цитат от Доктор Спок. Не знам дали има по-всепризнат педиатър в света.
    И тази защита не я слагам заради себе си - с моя приятел имаме разлика само от 2 години (аз съм на 18, той на 20). Просто понякога прекалявате с отричането на някои факти.
    Представи си себе си на 15 със сегашният ти приятел - на 20. Щеше ли да ви е здравословна връзката?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    аз мисля като стана студент тогава да мисля за приятелка и да е с разлика макс 2-3 год-може да е по-голяма или по-малка няма значение, но ся съм на 18 още ми е рано, като стана на 21-22 например сигурно ще мисля по съвсем друг начин и тогава ще започна сериозна връзка дори и по-късно и не ако например момичето е на 20/21 а момчето на 24/25 да кажем тогава и двамата горе долу мислят по еднакъв начин и са вече по-зрели хора, а ако момчето е студент, а момичето 7-8клас нямат никви общи интереси и мислят за съвсем различни неща и живеят съвсем по-друг начин, тряя според мен на по-късна възраст да се започва връзка да кажем след 20год

И секс след сватбата.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И секс след сватбата.
    Да защо не? Но за съжаление ся всичко почват да се ибът на 12-13 и са праят на голямата работа, например за тва Варна е на 2-ро място по СПИН в Б-я и не само Варна, но пък квото искат да праят, аз съм решил да правя секс с човек с който съм бил дълго време и имаме сериозна връзка +тва мислим за дете, а не с който ми падне

Град
    София

Представи си себе си на 15 със сегашният ти приятел - на 20. Щеше ли да ви е здравословна връзката?
    Наистина не знам. Не мога да си го представя просто. Но ми се струва, че все пак щеше да ни е по-зряла връзката, отколкото ако и той беше на 15. Не ме разбирай погрешно, аз себе си не виждам в такава връзка, винаги съм имала максимум 2 години разлика, но оправдавам момичетата, които се чувстват добре така. Особено, ако средата, в която се намират е такава, че повечето им връстници да са дечковци. Както някой, за чиито ник сега не се сещам, каза: "Има няколко свестни и на вашата възраст. "Дам. Но не е задължително да попаднеш на тях. И в такова положение има около 2 варианта: да си седиш на гъза сама, или да си намериш малко по-голям. Тъй че ги разбирам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Пловдив
    И секс след сватбата.
    Секс чак когато решат да имат дете !

..

С какво НЕ ви превъзхождат??
    Като за начало "батковците" знаят какво искат => как да го получат. Вече са осъзнали какво момиче търсят и са готови за сеиозна връзка без излишни драми!! Факт е, че момичетата съзряват по-бързо и това обяснява защо си падат по по-големи ...
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    И секс след сватбата.
    Да защо не? Но за съжаление ся всичко почват да се ибът на 12-13 и са праят на голямата работа, например за тва Варна е на 2-ро място по СПИН в Б-я и не само Варна, но пък квото искат да праят, аз съм решил да правя секс с човек с който съм бил дълго време и имаме сериозна връзка +тва мислим за дете, а не с който ми падне

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    И секс след сватбата.
    Вече имам изграден твой образ в главата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си