.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 320
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    И секс след сватбата.
    Да защо не? Но за съжаление ся всичко почват да се ибът на 12-13 и са праят на голямата работа, например за тва Варна е на 2-ро място по СПИН в Б-я и не само Варна, но пък квото искат да праят, аз съм решил да правя секс с човек с който съм бил дълго време и имаме сериозна връзка +тва мислим за дете, а не с който ми падне
    Да, нали?

Обаче трябваше да се направи на важен/важна и да го напише с малки буквички, така че всеки, който иска да го прочете, да трябва да го копира някъде.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    И секс след сватбата.
    Да защо не? Но за съжаление ся всичко почват да се ибът на 12-13 и са праят на голямата работа, например за тва Варна е на 2-ро място по СПИН в Б-я и не само Варна, но пък квото искат да праят, аз съм решил да правя секс с човек с който съм бил дълго време и имаме сериозна връзка +тва мислим за дете, а не с който ми падне
    Вече имам изграден твой образ в главата си
    И ти ли си представяш девически колан?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    И железни гащи с ключалка.

Град
    Пловдив
    И секс след сватбата.
    Вече имам изграден твой образ в главата си
    И ти ли си представяш девически колан?
    Да + това имаше един филм,на едно момче му бяха забранили да прави секс докато не се ожени,и му баха сложили някаква джаджа на онази работа

И липсата на каквото и да е подобие на шперц.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Съвсем нормален съм си,общителен и не съм някъв забил, нито пък съм гей или педал, изглеждам добре имам доста приятели и приятелки, дори имах нещо като гадже в 7-ми клас, но за истинска връзка още няма да мисля, пускал съм снимки преди, ако искате ме вижте, всеки си има мнение, не мисля, че някой, които мисли като мен е някъв ненормален, значи ако не мислиш за ебане и не се ебеш от 12-13 годишен значи си някъв ненормален и забил не мисля така за мен по-важно е образованието и след завърша и като си намеря стабилна работа мога да мисля за връзка

anonymous708973
    Guest
    Първо, не смятам, че който не си е чукнал сефтето на 12-13, е забил.
    И второ, това с образованието няма абсолютно НИКАКВА връзка. Преспокойно можеш и гадже да имаш, и доволно много секс да правиш, и да учиш. Не са изключения хората, които го правят.

Ти на 12-13 ли си?

Сексът ми се отразява добре на ученето.

Едит: Ей, Пантеро, изпревари ме

Град
    Пловдив
    Съвсем нормален съм си,общителен и не съм някъв забил, нито пък съм гей или педал, изглеждам добре имам доста приятели и приятелки, дори имах нещо като гадже в 7-ми клас, но за истинска връзка още няма да мисля, пускал съм снимки преди, ако искате ме вижте, всеки си има мнение, не мисля, че някой, които мисли като мен е някъв ненормален, значи ако не мислиш за е**не и не се ебеш от 12-13 годишен значи си някъв ненормален и забил не мисля така за мен по-важно е образованието и след завърша и като си намеря стабилна работа мога да мисля за връзка, защото искам сам да си изкарвам парите, а не да искам от наще
    Такамммммм 1во:На колко си... 2ро:Значи е било вече,щом не съм правила секс на 13 ,ще трябва да чакам до сватба?И аз си мисля за образованието,по твоята логика който прави секс,не може да учи и да стане човек?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Съвсем нормален съм си,общителен и не съм някъв забил, нито пък съм гей или педал, изглеждам добре имам доста приятели и приятелки, дори имах нещо като гадже в 7-ми клас, но за истинска връзка още няма да мисля, пускал съм снимки преди, ако искате ме вижте, всеки си има мнение, не мисля, че някой, които мисли като мен е някъв ненормален, значи ако не мислиш за е**не и не се ебеш от 12-13 годишен значи си някъв ненормален и забил не мисля така за мен по-важно е образованието и след завърша и като си намеря стабилна работа мога да мисля за връзка, защото искам сам да си изкарвам парите, а не да искам от наще
    Такамммммм 1во:На колко си... 2ро:Значи е било вече,щом не съм правила секс на 13 ,ще трябва да чакам до сватба?И аз си мисля за образованието,по твоята логока който прави секс,не може да учи и да стане човек?
    Не е така просто аз искам първо да завърша и тогава да мисля за връзка, на 18 съм, просто не одобрявам секса например на 13-14-15, дори и 16 и с първият срещнат, тоест трябва дълга връзка поне 1 година и по-зряла възраст

Стига сме го хокали! Всеки има правото на грешно мнение.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И секс след сватбата.
    Да, нали?

Обаче трябваше да се направи на важен/важна и да го напише с малки буквички, така че всеки, който иска да го прочете, да трябва да го копира някъде.
    Аз го прочетох без да го копирам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от razores
    "Батковците" харесват по-малки щот могат да правят каквото си искат с тях. Могат да ги командват, манипулипат и т.н.
    Или по-точно батковците си намират по малки защото не могат да си намерят на тяхната възраст И то се подразбира че с по-малки можеш да правиш каквото си искаш,а и в 1-вата страница тва за секса дето бил зрял и нямало да мисли за ебане,кажи ми някои 20 годишен би ли чакал някаква 14 годишна 1 година да речем връзка за да правят секс я ми кажи?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    "Батковците" харесват по-малки щот могат да правят каквото си искат с тях. Могат да ги командват, манипулипат и т.н.
    Или по-точно батковците си намират по малки защото не могат да си намерят на тяхната възраст
    Хохо, нека се опитва да ме командва.
    Наистина искам да го видя.

Големи професори на по 15-16 бе. Много знаете за живота..
    Направо ви се възхищавам

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    Или по-точно батковците си намират по малки защото не могат да си намерят на тяхната възраст
    Или има случаи, които се хващат с толкова малки само за едното е**не, когато им звъннат, докато малките пикли се заблуждават, че имат сериозна връзка с голям и който знае какво иска мъж

Повече от фен

Re: С к'во ни превъзхождат батковците.. за момичета

Цитирай Първоначално написано от malkobuilderche
    Напоследък сички момиченца предпочитат да излизат с големи момчета.

Освен с кола/мотор с к'во друго ни превъзхождат?

Пример: 7 класничка с 21 годишен
    пиша ти от позицията на батко.
    С нищо... момчета не се променят цял живо - същите сме си, за тва и приятелствата ни са по-трайни от тези на момичетата и т.н. Само че момичетата са тъпи ***** и не го знаят и си създават някакви илюзии и си измислят някакви образи, дето си ги кефят, а обикновено с момчетата на тяхната възраст са по цял ден, познават ги и няма място да си доразкрасяват кви готини пичове са във въображението си.
    Та основно с две неща сапо-напред батковците. Първо, момичетата са кухи. Второ, материално са по-независими - я кола, я някой си живее сам в квартира и т.н.... и идва мацката в нова компания с по-големи от нея, обръща й се внимание, некво интересно й е, кефи се, не знае, че тия там са същите акто нейните съученици, ама след някоя година
    ааа и още нещо , научили са се да не обръщат толкова внимание на момичетата, а колкото и да ме псуват за следващия цитат, има една болезнена истина: "what women respect??? - Being not respected!"
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Има и много изключения.Аз например винаги съм харесвала момчета на моята възраст,с изключение разлика от 1 година.Но не мисля,че това спада в графа батковци

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Има и много изключения.Аз например винаги съм харесвала момчета на моята възраст,с изключение разлика от 1 година.Но не мисля,че това спада в графа батковци
    е говорим за общия случай, смисъл изключения винаги могат да се намерят. аз например съм излизал с момиче 5 години по-малко от мен и си ни беше суупер, ама тва не значи, че повечето такива връзки са същите, щото знам и другите ми приятели какво са правили с тия по-малките от тях, а и да си кажа честно като има нещо качествено и лесно... абе лесно е да се изкушиш. по-горе писаха, че момчетата не могли да си намерят нещо на тяхната възраст, не е верно - просто има леснички момичета на по 16-17
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Bulgaria

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от martito2
    С какво НЕ ви превъзхождат??
    Като за начало "батковците" знаят какво искат => как да го получат. Вече са осъзнали какво момиче търсят и са готови за сеиозна връзка без излишни драми!! Факт е, че момичетата съзряват по-бързо и това обяснява защо си падат по по-големи ...
    Абсолютно, така е...
    Батковците вече знаят какво искат - 14 годишно гадженце...
    Защото вече са узрели, сериозни, мислят за сериозна връзка - с 14 годишното момиченце.

"Ах, какво сладко дупенце има тая 8-класничка", мислел си зрелият и сериозен мъж.

Banned Фен
    Само колко лицемерни изказвания. Дори не се усещате. Но затова сте "презрели" вече...явно!

anonymous708973
    Guest
    познават ги и няма място да си доразкрасяват кви готини пичове са във въображението си.
    ТОЧНО. Един ден съучениците ми сигурно ще станат ебаси пичовете, но аз ги познавам, знам как се целят с хартийки в 11 клас , как се чудят как да измъкнат още левче от покера, как си обясняват един на друг кой кво бил направил и как не се бил прибрал снощи.

Злобарчета малки

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Ми аз винаги съм си ходила с по-големи. Но не чак толкова примерно с 2-3 години по-голями.. И защото: 1. Момчетата се развиват по-бавно и тия от моя клас например са много ниски, задръстени и изобщо не знаят какво е гадже.. 2. Защо да не ходиме с по-големи ?!

Заблудени момичета ,искам да ви кажа ,че съм 100%,че има много момчета на вашата възраст ,които имат по-зряло мислене от вас,но вие сте предубедени и не ги забелязвате .И естествено ,че ще ги има тези ,които се държат като лапета,но това важи и за двата пола.
    Пораснали ви на едни големи цици и айде вече ние се развиваме бързо ...Щом започнахме да си даваме примери със съучениците нека и аз дам един:
    Моите съученички ,които,естествено, също са на мнение,че се развиват много бързо,се ебат ,пушат ,напиват се и същевременно са прости като охлюви(чак ме е жал да обиждам така охлювите ....) Как това нещо можем да го наречем развитие...

Аз съм убеден ,че има много момичета ,които наистина се развиват по-бързо(има и много такива момчета) ,но за мен това да се напиваш по купони,да ходиш с батковци и да си прост не е развитие в положителна посока.

Заключение : НЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОЖИТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ
    +1 Амм аз съм нещо подобно . Такъв ли си те мислят веднага за задръстен , какво да говорим,смисъл ,че не си лигльо.Правят се на отворени , мислят се за голямата работа по цял ден на кючека и такам..
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    11 клас.. момчетата още крещят на госпожата, че е прасе
    Повече няма нужда да се казва..

АБСОЛЮТНО!
    и после, защо си нямали приятелки...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми