.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 320
    Супер фен
    Стига е момичета. Много си придавате важност ми се струва... Дръжте се малко на ниво. Ще ви спестя на какви неща съм ставал свидетел от 20+ годишни момичета (вече жени) да не взема да ви нараня егото на узрели жени хъхъх...

Ако за вас е геройство и признак на развитие да се возите в колата на "баткото" (която всъщност е на мама и тати ) и след това да се наебете с него ок. Ама тука някакви нямащи 18 пикли да се изкарват мега зрелите и улегнали жени си е направо трагикомично. До 20 години не знаете боли ли сърби ли пък сте тръгнали да критикувате момчетата как се замерят с хартийки.... Щото вие като получите смс от някой батко и крещите все едно сте ударили от тото. Това ли е признак на зрялост?

П.С. Пантерке аз играя и се занимавам сериозно с покер. Това ми е един от основните доходи и ако пожелая мога да напусна работа и пак ще живея повече от нормално...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Главно с акъла и начина на разсъждение.А също така,повечето на моите години са поне половин глава по-ниски от мен.С нищо друго,ама и това е достатъчно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Фен
    Ъм... относно момиченцата... които не "остават" командвани. Извинете... ако си мислите, че вие дърпате конците... говоря за 4-5-6-7 разлика години... точно с това и ви печелят тези хора, защото ви карат да си мислите, че вие контролирате парада

Град
    МайнаTown
    батковците имат големи пишлета

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Прочетох малко в началото, та вярно, че повечето от връстниците на момичетата не са за тях, но просто, ако самите момичета проведат разговор с момче на тяхната възраст с което до сега не са говорили, мисля, че могат много точно да определят кой е свестния.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Стига е момичета. Много си придавате важност ми се струва... Дръжте се малко на ниво. Ще ви спестя на какви неща съм ставал свидетел от 20+ годишни момичета (вече жени) да не взема да ви нараня егото на узрели жени хъхъх...

Ако за вас е геройство и признак на развитие да се возите в колата на "баткото" (която всъщност е на мама и тати ) и след това да се наебете с него ок. Ама тука някакви нямащи 18 пикли да се изкарват мега зрелите и улегнали жени си е направо трагикомично. До 20 години не знаете боли ли сърби ли пък сте тръгнали да критикувате момчетата как се замерят с хартийки.... Щото вие като получите смс от някой батко и крещите все едно сте ударили от тото. Това ли е признак на зрялост?

П.С. Пантерке аз играя и се занимавам сериозно с покер. Това ми е един от основните доходи и ако пожелая мога да напусна работа и пак ще живея повече от нормално...
    какъв покер играеш
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Прочетох малко в началото, та вярно, че повечето от връстниците на момичетата не са за тях, но просто, ако самите момичета проведат разговор с момче на тяхната възраст с което до сега не са говорили, мисля, че могат много точно да определят кой е свестния.
    A батковците сами ги заговарят. Закво да седа, кат моо да лежа?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Е някой са си малки уруспийки, не може сичко да се поднася на тепсия.
    sapphire5

Е някой са си малки уруспийки, не може сичко да се поднася на тепсия.
    Само първата крачка и оная работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен

какъв покер играеш
    NL200 Texas Hold'еm основно. Като уча и разнообразявам с PL Omaha и NL 5 card draw

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    с всичко.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Сега като чета по-подробно ми прави впечатление как от едната посока се избива в другата и още 442413,746554 разклонения.
    Така нито ще се разберете за нещо, нито нищо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Ще ви спестя на какви неща съм ставал свидетел от 20+ годишни момичета (вече жени) да не взема да ви нараня егото на узрели жени хъхъх...
    Това, че има 20+ годишни мръхли (аз познавам една на 40), съвсем не значи, че няма осъзнали какво искат 17-18-годишни момичета. Куца ти нещо причинноследствената връзка.

Ако за вас е геройство и признак на развитие да се возите в колата на "баткото" (която всъщност е на мама и тати )
    А ако е негова и си е изкарал парите за нея сам и с труд?

До 20 години не знаете боли ли сърби ли пък сте тръгнали да критикувате момчетата как се замерят с хартийки....
    Много общо, не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

Щото вие като получите смс от някой батко и крещите все едно сте ударили от тото. Това ли е признак на зрялост?
    Отново. Много общо. Аз не крещя, защото не смятам, че е висше благоволение от негова страна, че ми пише. Привлякла съм му вниманието, значи го заслужавам.

Това специално не ми се вижда много зряло Не си нито първият, нито последният, който мисли, че е звезда на покер и може да печели много. Не е никак зряло да разчиташ на 80% късмет и 20% умения, за да печелиш хляба си.

Както и да е, не съм от 14-годишните, просто казвам мнение.

В доста коментари има "не слагай всички под общ знаменател"...

anonymous708973
    Guest
    Ами, всъщност да, защо да няма?

Точно това ми харесва, че се среща често

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Само аз ли не предпочитам батковците ?
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от TheHangedMan
    В доста коментари има "не слагай всички под общ знаменател"...
    и накрая изписано точно обратното.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Щото 'батковците' в очите на момиченцата са мъже
    а и имат повече опит ии.. нали се сещаш знаят как да завъртят главата на момиченцето
    Батко на 20 и седмокласничка:
    Красива си, айде да те водя на кафе, как мина даскалото (примерно) и т.н.
    Седмокласник с приятелката си:
    Айде у нас да играем ЦС и може после да ти покажа кво си открих в гащите.
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Едно момиче на 16 в никакъв случай не е зряло, но със сигурност разсъждава доста по-трезво и има много по-ясни представи за живота си, отколкото връстниците си от мъжки пол. В 10 клас момичетата вече мислят какво да учат като завършат, а момчетата още се чудят каква простотия да свършат в час и кого да ебават...нали, някак си, не се връзва. Естествено, има и изключения… Идеята ми е, че повечето момичета се хващат с 2-3 години по-възрастни момчета, с надеждата, че от “батко” ще получат малко по-зряло отношение.
    А за пикличките на по 14,15,16, ходещи с 5-10 години по-големи… изкривена психика, още не съм разбрала какво точно се опитват да намерят… Може би някой да ги нае** и да се чувстват яки? Н е е установено още…
    Педофилите на по 27, занимаващи се с гимназистки (които напоследък нещо са станали доста често явление), ами… развитие в застой. Останали са си момченцата с акъла от 12 клас, така и не са разбрали какво да правят с живота си, нямат цели и не разсъждават… следователно нямат шанс с връстничките си, затова си набавят секс от гореспоменатите “пиклички”.
    Схемата е толкова лесна…
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

С уйовете си ви превъзхождат.
    Не знам какво да отговоря просто на моменти...такива идиотски въпроси се задават понякога.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Представи си себе си на 15 със сегашният ти приятел - на 20. Щеше ли да ви е здравословна връзката?
    Кво ви е толкова странно не мога да разбера. Отдавна не спадам в групата на 15 годишните, ама имам доста наблюдения.

Братовчедка ми, първото й гадже - 6 или 7 години разлика, тя беше на 14. Ходиха година и нещо. Не, повярвайте ми не беше заради секса от негова страна, защото не познавам по-скромно, по-добро и по-хубаво момче от него. А тя е от кифлите. Сега от година има друга връзка с 20 годишен.. 5 години разлика. И да, обичат се. И за никой не е странно, че ходят. Дори за леля ми.

Приятелка на братовчедка ми. 96 набор. Повече от половин година ходи с един, дето беше на 22. И си личеше колко държи на нея, просто тя го остави.

Аз имах година разлика с бившия ми. Той ще става на 21. Пълно лапе. Не ми го побираше акъла как съм търпяла такова дете. Като го оставих онази въпросната 96 набор се хвана с него и бая си допадаха.... Беше ми забавно как няква 96 набор дава съвети на някъв 90 набор как да се държи с момиче. И не какъв да е клиширан съвет, а смислен.

Аз не мисля, че един 20-21 годишен... "мъж" е много мъж... поне тия върху които имам наблюдения. А те не са малко. Всичко е до опит, възпитание и сиво вещество. Най-вече сиво вещество.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Щото тая на 15 дърпа тези на 20 надолу, това ми е странното. Това, че е на 20, а е на акъла на няква 15 годишна не е похвално, а е проблем. Трябва да се осъзнава и съзрява, вместо да се примирява със същността си. Преди момчетата са ставали глава на семейството на 16-17 години, сега се е качила възрастта с 10 години (усещам се, че и за мен важи това, и честно казано не ми дава мира).

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    ^+1
    И точно заради такива връзки с по 10 години разлика, една приятелка (15) седна да ми се оплаква как гаджето и (25) постоянно и намеква някакви неща за това колко хубави биха били децата им и я пита дали ще бъдат заедно завинаги, което нея доста я панира...
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Братовчедка ми, първото й гадже - 6 или 7 години разлика, тя беше на 14. Ходиха година и нещо. Не, повярвайте ми не беше заради секса от негова страна, защото не познавам по-скромно, по-добро и по-хубаво момче от него. А тя е от кифлите.
    Само да разбереш отстрани как си противоречиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си