- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го
Здравейте .. Искам да ви разкажа нещо ,, а вие да ме посъветвате какво да правя ...![]()
Преди една година се запознах с едно момче .. след време започнах да излизам с него и компанията му .. Вече започвах да го харесвам , изглеждаше ми свестен .... Една вечер бяхме в една малка ии забутана дискотека .. И той там ме целуна .. След няколко седмици спах с него .. след това започнах наистина да го обичам .. Всеки ден бяхме заедно беше всичко идеално .. Мнн щастлива ..
![]()
![]()
!!
В продължение на 1 месец забавления и разни други .. той отново ме накара да спя с него .. аз бях толкова хлътнала ,че веднага приех .. Но след време това започваше да се повтаря все по- често и по-често .. Той започна да се държи отвратително с мен .. Дори ме беше ударил .. Не кой знае колко силно , но ме заболя .. Обаждаше ми се и по най-подигравателния начин ме викаше у тях за да правим секс .. Пред приятелите му .. ми говореше зад гърба .. какво ли още не .. И до ден днешен е така ,, но незнам .... някой път ми се е обаждал просто ей таака .. без повод , да .. рядко беше , но все пак ... и се държеше мило ноо след няколко дена пак избухва ! А аз все още го обичам ужасно много .. и незнам какво да правя ;( ;( ;( !! :хПо-голям е от мен с 3 години . Поомогнеете и кажете какво да направя
![]()