Цитирай Първоначално написано от sasitata
Щото един осмокласник (примерно) мисли с долната си глава. Щото мислите му за дълготрайна връзка и евентуално брак са някъде далеч в бъдещето. Щото неска е с една, утре види някой як задник и вече мисли как да я прибави към бройката. Щото са леко егоисти и не мислят как могат да наранят момичето с изневери, несериозност и т.н. щото на тея години още не са се научили как да се държат с едно момиче. а според мен точно тия дето са на 21 използват едно момиче на 14 само за едно е*****е и до там и после си хващат друга
Не е всичко до години. Аз не мисля, че някога повече ще тръгна с някой на моята възраст...и то не от възрастта, а от недораслото мислене. На мен такива дечица са ми смешни, не могат да ми дадат сигурността и защитата, от която имам нужда.

Пример: Бившият ми беше на 17, аз бях на 15. Мислехме, че сме направили гафа и съм бременна. Той се беше шашнал повече от мен и се молеше с 5 ръце да не съм бременна. Сегашният е на 25 (аз вече на 17). И с него сме се шашкали, аз естествено много повече. Той ми говореше неща от рода на 'Нека видим и после ще се притесняваме. И да е станало какво? не е края на света ... ще намерим решение' (само някой да не ми каже к'ви са били, че да не се пазим, нямат значение ситуациите)
Исках да кажа, че от единия получих подкрепа, успокоение, а другият само ме притесни допълнително. И това зависи точно от улегналостта според мен ... житейския опит