Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
За мен е достатъчно зряло, че той се събужда и не мисли как да се надруса и напие, а мисли, че трябва да санира къщата, дори трябва да започне преди сутрешното кафе, защото няма време.
За мен е достатъчно зряло, че когато почти ходихме (правихме само секс), той беше коректен и ме осведоми когато беше при друга.
За мен е достатъчно зряло, че не смее да си поиска почивен ден от работа за да отиде на рали, въпреки че всички са там и всичките му колеги смеят да си поискат, защото знае, че така ще си създаде проблеми и може да остане без работа.
За мен е достатъчно зряло, че на 25 той решава, че трябва да намали алкохола до минимум, защото е вреден.
За мен е достатъчно зряло, че той не живее ден за ден и въпреки че приятелите му са на купон, той знае, че трябва да си почива, защото на другия ден е на работа.

Още примери??

Започвам леко да се засягам Нищо им няма на батковците, които са с малки момиченца.
Не се засягай... не съм искал да те обидя.
Лично за мен, обаче... нещата, които изброяваш... не показват, че този човек е много зрял, а че просто не е някой пълен боклук... Стигнали сме до там, че вече е повод за гордост, едва ли не, ако имаш и други приоритети в живота, освен надрусването и напиването.