Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от MyAll
Ми аз винаги съм си ходила с по-големи. Но не чак толкова примерно с 2-3 години по-голями.. И защото: 1. Момчетата се развиват по-бавно и тия от моя клас например са много ниски, задръстени и изобщо не знаят какво е гадже.. 2. Защо да не ходиме с по-големи ?!

Заблудени момичета ,искам да ви кажа ,че съм 100%,че има много момчета на вашата възраст ,които имат по-зряло мислене от вас,но вие сте предубедени и не ги забелязвате .И естествено ,че ще ги има тези ,които се държат като лапета,но това важи и за двата пола.
Пораснали ви на едни големи цици и айде вече ние се развиваме бързо ...Щом започнахме да си даваме примери със съучениците нека и аз дам един:
Моите съученички ,които,естествено, също са на мнение,че се развиват много бързо,се ебат ,пушат ,напиват се и същевременно са прости като охлюви(чак ме е жал да обиждам така охлювите ....) Как това нещо можем да го наречем развитие...

Аз съм убеден ,че има много момичета ,които наистина се развиват по-бързо(има и много такива момчета) ,но за мен това да се напиваш по купони,да ходиш с батковци и да си прост не е развитие в положителна посока.

Заключение : НЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОЖИТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ
+1 Амм аз съм нещо подобно . Такъв ли си те мислят веднага за задръстен , какво да говорим,смисъл ,че не си лигльо.Правят се на отворени , мислят се за голямата работа по цял ден на кючека и такам..