.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Проблем с ноктите.Помогнете

От 1година и повече си гриза ноктите.Обаче от както започнах да си правя ноктопластика не си ги гриза, защото като се сетя колко пари ми взима маникюристката и ми прилошава и реших, че съм отвикнала от този навик и не е нужно вече да съм с изкуствени нокти, но напоследък пак започнах просто го правя неусетно докъто съм на компютъра и съм изгризала 1-2, докъто чета списание пак 1-2 и така и 2те ръце. Аз не искам вече да си правя ноктопластика, но този навик ме влодява. Чувала съм, че има лакове за нокти, които са с отвратителен вкус и са направени точно за такива навици. Ако може някой да ми каже от къде мога да си купя такъв в Плевен или да ме посъветва нещо друго.
    Мерсиии, мерсиии .
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ем, по всички козметични магазини ги има.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ем, по всички козметични магазини ги има.
    Аз, като обеснявам на продавачките те ми викат, че незнаят за к'фо става на въпрос.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Горчив лак за нокти се води,така им кажи,или виж в нета за някоя марка и като идеш в магазина има кажи марката и това че е горчив.

Една приятелка си беше взела такъв лак и бързо отвикна.Той е безцветен и има много гаден вкус...хем люти малко,хем горчи,хем е кисел...абе ужасен е.Лака се казва Daum exol.Ето го:

Аз съм същата .. просто не мога да спра А наиситна искам, ползвала съм лак и нямаше ефект .. Вярно, чве ти гурчи, гадно ти е ма проот не преставаш .. Поне при мен е така, стискам палци да се откажеш от навика ;д

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Горчив лак за нокти..или започни да си ги правиш с някакви формички..и така няма да ги гризеш.Аз така направих..а наистина не можех да спра да ги гриза.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на iiirish
    Горчивият лак няма да ти помогне. Важното е сама да си наложиш воля да не гризеш ноктите си. Убеди се сама, че след поредното гризане, те стават все по-грозни, и ако искаш да бъдат хубави, трябва да спреш. Всичко е психика

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Поставяш си го за цел просто .. И аз бях по същият начин, но до преди година, просто вреден навик.. Една позната беше пила някакви хапчета против това, но не знам какви бяха .. но тва нейното беше болестно състояние, постоянно гризане на ноктите..

Мега фен Аватара на vagarious

Re: Проблем с ноктите.Помогнете

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    От 1година и повече си гриза ноктите.Обаче от както започнах да си правя ноктопластика не си ги гриза, защото като се сетя колко пари ми взима маникюристката и ми прилошава и реших, че съм отвикнала от този навик и не е нужно вече да съм с изкуствени нокти, но напоследък пак започнах просто го правя неусетно докъто съм на компютъра и съм изгризала 1-2, докъто чета списание пак 1-2 и така и 2те ръце. Аз не искам вече да си правя ноктопластика, но този навик ме влодява. Чувала съм, че има лакове за нокти, които са с отвратителен вкус и са направени точно за такива навици. Ако може някой да ми каже от къде мога да си купя такъв в Плевен или да ме посъветва нещо друго.
    Мерсиии, мерсиии .
    В Мира-та и Базара ги има.На Перфект са.За тях се сещам само.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на koalka
    На Perfect има такъв лак, пише на него "горчив лак".И аз съм си гризала ноктите, но седеше адски грозно.Това е по-скоро навик, който трябва да откажеш.Аз просто си казвах, че няма да ги гриза, усещах се, когато почнех и спирах.И в един момент няма да си усетила как няма да го правиш вече.Просто не се отплесвай!

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

И аз си ги гризях и за това си направих ноктопластика, но не ми се даваха толкова пари да ги оправям всеки месец. Докато бях с ноктопластика естествено не съм гризала пластмасата, но след като ги свалих ноктите ми бяха буквално като вестници. И си взех един заздравител с копринени нишки на Perfect. После попаднах на един, който боготворя. Става въпрос пак за Perfect, един лилав Active Hardener се казва, той заздравява и стимулира разтежа. И така когато имам време се мацам ту с лилавия (той не е лилав, безцветен е, но в шишенцето така изглежда) ту с другия или с горчивия пак на Perfect (той е оранж, но на ноктите седи жълтеникаво някакво) и така. Днес даже съм се лакирала и много се кефя.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    На Perfect има такъв лак, пише на него "горчив лак".
    +

Цитирай Първоначално написано от YourBlackDahlia
    Аз съм същата .. просто не мога да спра А наиситна искам, ползвала съм лак и нямаше ефект .. Вярно, чве ти гурчи, гадно ти е ма проот не преставаш .. Поне при мен е така, стискам палци да се откажеш от навика ;д
    И аз бях така.. Купих си такъв лак ,обаче не подейства.. Хич даже!

И аз бях така докато не си взех горчив лак.Спрях да ги гриза обаче станаха меки и се чупят.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И аз съм така, но спрях. Вземи си горчив лак или си сложи изкуствени нокти. Когато видиш колко са по хубави ноктите ти не изгризани, ще спреш. (:

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:]

Цитирай Първоначално написано от gerityySUN
    И аз бях така докато не си взех горчив лак.Спрях да ги гриза обаче станаха меки и се чупят.
    .. много е кофти обаче видях , че е стават много грозни и колкото по-рано спреш да ги гризеш толкова по-добре , аз спрях и сигурно вече около 2 години не мога да ги възтановя .. смисъъл чупят се постоянно за това си взех един заздравител на essence ,безцветен ,но отвън самото шишенце ее .. металик .. таа много съм доволна докато съм със заздравителя ноктите ми стават супер хубави всичко е въпрос на воля .. ии не забравяй, че колкото повече ги ядеш , толкова по-малък е шанса,ако спреш да не се чупят постоянно

Като бях малка и аз си гризех ноктите. Обаче чинка ми е маникюристка и една вечер докъто съм спала ми ги намазала с люта чушка.На другия ден като си лапнах пръстите и обикалях апаартамента.От тогава до сега не съм ги пипнала,защото преди все си мислех,че ще люти .... Таака се отучих !

Пробвай !

Супер фен Аватара на sunshine955
    за първи път чувам за такива лакове ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

...

и аз го имам тоя проблем..изкушавам се!!Но ..ще опитам с този лак..да видим дали ще има полза ..
    Иначе пък ноктите ми много странни,дори и да опитам да ги оставя по-дълги те се нацепват.Опитвала съм какви ли не заздравители за нокти,но не ми помогнаха!
    Ако някой има решение за този проблем и знае че наистина дейдства .. моля ви се пишете,защото не мога да търпя повече

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lovelyx3
    и аз го имам тоя проблем..изкушавам се!!Но ..ще опитам с този лак..да видим дали ще има полза ..
    Иначе пък ноктите ми много странни,дори и да опитам да ги оставя по-дълги те се нацепват.Опитвала съм какви ли не заздравители за нокти,но не ми помогнаха!
    Ако някой има решение за този проблем и знае че наистина дейдства .. моля ви се пишете,защото не мога да търпя повече
    ами .. те и моите бяха така обаче не се оправят от първия път .. с месеци вече използвам само заздравител на essence - ultra strong и започнаха да се оправят .. постепенно .. ноо да се надяваме , че скоро вече няма да имам този проблем .. незнам .. пишеш , че си пробвала със заздравители , но зависи колко време и какви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си